kamarat ma až vo štvrtok večer nahovoril na tuto akciu,no nelutujem,že som sa dala presvedčiť
naozaj skvelá akcia,organizačne zvládnutá na výbornú,trať super,užila som si zjazdy aj stupania na lúčne úseky zadok spomína len v dobrom
značenie skvele,regulovčíči tiež,v cieli všetko fajn,až na tie sprchy po takom bahennom kupeli a pri takom ochladení by bodla teplá sprcha,snad o rok bude jedlo fajn,vyhlasovanie výsledkov super a rýchle,tombola nás minula,ale vypadala bohato
ceny pre víťazov perfektné
Ďakujem za super akciu,dúfam v tom bude organizator pokračovať dalej
Môžem potvrdiť,že to bolo všetko super ako píše Lublana. Podľa mňa do roka doriešiť regulovčíkov aby sa neblúdilo a tie sprchy. Ďakujeme za pekný deň Milan a Monika.
http://www.casomierapt.sk/vysledky.php
Bol som pozrieť a trochu sa prevetrat po trase na "Drapáku" a vypadalo to celkom fajn.Skoro celý okruh som prešiel s pretekármi a ostal asi 5.km pred cielom na lúke snažil sa niečo nafotiť,na foťáku vsak došla baterka a s mobilom to nie je ono.Tak fotky radsej nepublikujem.Organiźacia vyzerala fajn aj A.Sekera na štarte potešil.Trasa bola pre mňa hobika náročná hlavne zjazd na Moce.
Ja si myslím že značenie trate bolo hrozné vzhľadom k tomu že sme desiati naraz zablúdili. Na tejto akcii je čo vylepšovať.
Kde sa dalo zablúdiť??? ved značky boli velké,výrazné,šipky neprehliadnuteľné...a regulovčici tiež boli tam,kde bolo treba...alebo som nešla tou istou trasou?
Prešiel som 15.km trasy nie rekracnym tempom a zablúdiť bolo umenie iba ak v poslednych 5.km ktoré som neabsolvoval.Na prvý ročník super,začiatkom augusta som bol v Stiavnici na maratone a tam to z usporiadatelskeho hladiska dost skripalo.O rok uz pojdem sutazne.
nebolo to žiadne umenie, stalo sa to presne na konci stúpania po tej dlhej štrkovej zvážnici, tiež som sa veľmi nepozeral okolo len za chrbát jazdca predo mnou a neodbočili sme kolmo doprava. Bolo nás tam asi 10, zachádzka tak 1km, našťastie len po zvážnici. Priznávam bola to naša chyba, ale keby bolo značenie navyše s krížikom rušiacim smer, snáď by sme si ho skôr všimli, stáva sa Ale ja hodnotím akciu vysoko pozitívne, chodím si skôr zajazdiť, prejsť niečo nové a táto trať sa mi mimoriadne páčila, najmä tie horné pasáže v lese medzi čučoriedkami. Aj začiatočný zjazd sa mi páčil aj keď sme na záver všetci skákali z bikov dole, nakoľko blatom obalený bike šiel kam chcel. A potešila aj výhra v tombole. Organizačne to bolo o 2 levely vyššie ako maratón v BS. Ideálne by bolo zjednotiť systém značenia na všetkých maratónch do budúcna ale to je asi otázka dlhšieho času. Držím palce organizátorom do ďalších ročníkov, premiéra sa vydarila.
Pretek bol velmi pekny. Blatka akurat dost(v poslednom zjazde trosku viac ako dost ; ) , organizacne zvladnuty pretek super a ceny pre vitazov potesili.
Tesime sa na dalsi rocnik
Ja nehovorím že trať nebola super, no tá sipka na tej zvaznici , ktorá tam nebola kde sa bocilo prudko do lesa, ma stala umiestnenie. Ja neviem ľubľana čo je na tom vtipné, aby sa ti tieto ustipacne poznámky nevrátili v podobe zabludenia Good luck
Tiež nechápem, kde sa dalo zablúdiť. Som jazdil vpredu, takže trať ešte nebola taká vyjazdená a všetko bez problémov. Už som raz blúdil tento rok na preteku, ale na tomto to fakt bolo nemožné.
no tá sipka na tej zvaznici , ktorá tam nebola kde sa bocilo prudko do lesa
S tym to bodom som mal aj ja problem... nastastie zahliadol som sipku hore a isiel som... ale uvazoval som ci som odbocil dobre lebo znacenie pokracovalo dalej rovno (na stromoch boli zavesene faborky)... ale moje skusenosti ohladom znacenia su take, ze je pre mna priorita co je nasprejovane... lebo nejaky ten "humorista" na 20km okruhu sa najde vzdy
Akciu hodnotim dobre... ja z dolniakov som mal problem s lukami ma nici ako nikdy... ale potrenujem a nebude problem o rok ak bude zdravie sa vidime opat!
Basapp.................bola som na mnohých pretekoch kde bolo horšie značenie a dalo by sa zabludit,ale tu určite nie......a moderator pred štartom upozornil,že trať je značená - oranžovými šipkami
Zablúdiť sa dá skoro vždy, ale je pravda že oproti úplne prvým ročníkom maratónov spred 15 rokov, je to oveľa lepšie. Vtedy hádam okrem Dubničáku sa blúdilo pravidelne na každom maratóne aj na viacerých miestach a to aj na takých maratónoch ako je Drásal. Myslím že dnes je to značenie na všetkých maratónoch oveľa lepšie, ale stane sa. Ono to asi naštve tých vpredu Ideálne do budúcna je zjednotiť značenie, ako to malo byť na XCM sérii. V tomto prípade mi tam ale chýbal regulovčík, lebo všade inde boli, ale na tomto kritickom mieste nie. Lebo keď zablúdi jeden dvaja, ok, ale viem min o 10 ludoch, takže asi to nebolo také jednoznačné.Mne to ale dobrý dojem z maratónu nepokazilo, určite sa o rok vrátim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
naozaj skvelá akcia,organizačne zvládnutá na výbornú,trať super,užila som si zjazdy aj stupania
značenie skvele,regulovčíči tiež,v cieli všetko fajn,až na tie sprchy
ceny pre víťazov perfektné
Ďakujem za super akciu,dúfam v tom bude organizator pokračovať dalej
Bol som pozrieť a trochu sa prevetrat po trase na "Drapáku" a vypadalo to celkom fajn.Skoro celý okruh som prešiel s pretekármi a ostal asi 5.km pred cielom na lúke snažil sa niečo nafotiť,na foťáku vsak došla baterka a s mobilom to nie je ono.Tak fotky radsej nepublikujem.Organiźacia vyzerala fajn aj A.Sekera na štarte potešil.Trasa bola pre mňa hobika náročná hlavne zjazd na Moce.
Kde sa dalo zablúdiť??? ved značky boli velké,výrazné,šipky neprehliadnuteľné...a regulovčici tiež boli tam,kde bolo treba...alebo som nešla tou istou trasou?
Tesime sa na dalsi rocnik
S tym to bodom som mal aj ja problem... nastastie zahliadol som sipku hore a isiel som... ale uvazoval som ci som odbocil dobre lebo znacenie pokracovalo dalej rovno (na stromoch boli zavesene faborky)... ale moje skusenosti ohladom znacenia su take, ze je pre mna priorita co je nasprejovane... lebo nejaky ten "humorista" na 20km okruhu sa najde vzdy
Akciu hodnotim dobre... ja z dolniakov som mal problem s lukami ma nici ako nikdy... ale potrenujem a nebude problem