Chysta sa niekto? Dost ma prekvapil profil, asi mam aj ja skreslene predstavy, proste 100km a 3000 m vyskovych je real aj v Madarsku
Pretek je v ramci IMTS 2008 http://www.inter-mountain-series.eu/
matt: bike ti poziciam a v nedelu predsa nepracujes...
dnes som zaplatil startovne, dost sranda vyznat sa na cudzojazycnej stranke ale dobre poucenie pre nasich organizatorov, pokial neprelozia svoje maratonske stranky do okolitych jazykov, tak budu zbytocne vyplakavat, ze tam nechodia zahranicni pretekari...
HUF 5.000 (do 16.06.2008)
prijemca: Sportaktiv klub, Lovag utca 17, 1066 Budapest, Hungary
IBAN: HU67 1030 0002 2023 2373 0000 3285 (zadavaj bez medzier)
banka prijemcu: MKB Bank Nyrt
adresa banky: Szent Istvan ter 11, 1051 Budapest, Hungary
kod banky: 10300002
swift: MKKBHUHB
ucel platby: MTB Duna Maraton, meno a priezvisko, adresa
platobny titul: 275 (toto je moj vymysel)
ahojte, chystam sa zucastnit tiez, pojdem z trencina alebo levic, podla toho ci sam alebo s niekym.. chce niekto zo zucastnenych gratis odvoz? jedinou cenou bude povinnost navigovat, som dobry sofer ale zly navidator, preto jazdim radsej na mtb nez ziletke, bludenei ma vacsie grady
Otazka na skusenejsich - docital som sa na stranke, ze start vsetkych velatisic ludi vo vsetkych kategoriach a tratich je spolocny o 10.00 - NAOZAJ???
Skusenejsia sice nie som... kedze prihlasenie a uhradu sme zvladli vdaka Tvojim "pokynom" ale ako kukam, tak kukam tej ich hatlanine nerozumiem, s info o starte si nedali vela namahy ani v madarcine a z toho, co tam je, to veru vyzera tak, ako pises...
Dudo a ako si sa tam dorozumel? Uhri sú ak už tak dosť germanofónni, ingliš podľa mojich skúseností nič moc... ja viem po ich len pár práveže dosť nepoužiteľných slov (no, hodia sa do nejakej bloody uphill časti...).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dnes som zaplatil startovne, dost sranda vyznat sa na cudzojazycnej stranke
www.sportaktiv.hu
Dunamaraton (vlavo, klik)
nevezes (tretie, klik)
online nevezes itt (roluj dole, klik) presmerovanie na www.topmaraton.hu
nev (meno a priezvisko)
szuletesi ev (rok narodenia)
iranyitoszam (PSC)
varos (mesto)
utca, hazszam (ulica, cislo)
orszag (stat)
-------------
s licenciou... egyesulet (klub)
kod:
telefon:
email:
------------
polomeret (velkost tricka)
nemed (pohlavie) Ferfi (M) No (Z)
Duna Maraton
Rovid tav (kratka) Kozep tav (stredna) Hosszu tav (dlha)
ak nestartujes v ostatnych maratonoch, zaklikni Nem nevezek
Nevezesi dij befizetese (sposob platby)
postan (posta)
banki (banka)
kozos (ak chces hradit vsetky maratony naraz)
A nevezesi... (klik, samozrejme so vsetkym suhlasis)
A felteteleket elfogadom (klik) Torles (zmaz vsetko)
good luck
HUF 5.000 (do 16.06.2008)
prijemca: Sportaktiv klub, Lovag utca 17, 1066 Budapest, Hungary
IBAN: HU67 1030 0002 2023 2373 0000 3285 (zadavaj bez medzier)
banka prijemcu: MKB Bank Nyrt
adresa banky: Szent Istvan ter 11, 1051 Budapest, Hungary
kod banky: 10300002
swift: MKKBHUHB
ucel platby: MTB Duna Maraton, meno a priezvisko, adresa
platobny titul: 275 (toto je moj vymysel)
good luck
Super, vdaka Dudo
odvoz sice nepotrebujem, ale ta odnavigujem v pohode, event. mozme startovat z LV spolu
Otazka na skusenejsich - docital som sa na stranke, ze start vsetkych velatisic ludi vo vsetkych kategoriach a tratich je spolocny o 10.00 - NAOZAJ???
Skusenejsia sice nie som... kedze prihlasenie a uhradu sme zvladli vdaka Tvojim "pokynom"
ach, mame sa ako narod este co ucit...
som bol bajkovat, ne sa vykecavat... ale "ver is de faking prezentejsn" a "aj vona bir" rozumeli vsetci
lala, nech sa paci...
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=c ... 1216066973