znicis neznicis, kvoli nejakej zime predsa nebudeme prerusovat sezonu!
tak to by som si este rozmyslel, ci by som isiel ! Naozaj by som si neznicil bike ! Nepovedal som, ze kvoli zime prerusit sezonu - to ani nahodou ! Ale kvoli svinskemu pocasiu sa mozno oplati pockat jeden den doma, neznicit bike, aby si mal na com ist aj na druhy den !
Ulwarth: Si robis kozy, ne? Nicit bike, to snad nie. patooo: Mas ty aj pravdu. Samozrejme v pripade zleho pocasia ma nik nedostane von (MAKADO bolo akasi anomalia ). Nerad svinim a opotrebuvam bike bahnom,... Ale vsak kebyze nieco take bude a vyjde pocko s pekne napadanym sniezikom a nie totalnou blato-clapkanicou, preco sa nezucastnit?
Ulwarth: Si robis kozy, ne? Nicit bike, to snad nie. patooo: Mas ty aj pravdu. Samozrejme v pripade zleho pocasia ma nik nedostane von (MAKADO bolo akasi anomalia ). Nerad svinim a opotrebuvam bike bahnom,... Ale vsak kebyze nieco take bude a vyjde pocko s pekne napadanym sniezikom a nie totalnou blato-clapkanicou, preco sa nezucastnit?
tmax : s tym nemam problem, pokial bude pekne zimne pocasie, sniezik, slniecko, a povedmze tak okolo -3 nemam problem, ale v hnusnej clapkanici blate a neviem com to ani nahodou !!!
na maratone sa pracuje a vyvrcholenie maratonu bude aj tak teple a utulne ,niekde pri krbe pripadne aspon v teple bez krbu s teplym v ustach...hlavne bude zabava a bajk je na to aby sa jazdilo nie kukalo ci sa nici alebo nie ...fajnovi bikeri ... co si o nas pomyslia vo svete ked takto hovorite
no len akurat kedy naposledy bolo v ba jazditelne na snehu? hmm teda okolo 1.1 som bol na kobyle na snehu ale inak si nepamatam
No ešte si pamätám že som bol práve na Silvestra ( pre menej chápavých 31.12.2007 ) na biku - Kamzík , Biely kríž a pod, a len vďaka super počasiu (rozumej slnko a sniežik chrumkavý) som tam vydržal cca 4 1/2 hod. Tak sa rás pridám ak bude niečo podobné...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bohuzial je o nom az prilis ticho
no aj danku tam vidno...
neverim
tiez si to nemyslim
tak to by som si este rozmyslel, ci by som isiel ! Naozaj by som si neznicil bike ! Nepovedal som, ze kvoli zime prerusit sezonu - to ani nahodou ! Ale kvoli svinskemu pocasiu sa mozno oplati pockat jeden den doma, neznicit bike, aby si mal na com ist aj na druhy den !
patooo: Mas ty aj pravdu. Samozrejme v pripade zleho pocasia ma nik nedostane von (MAKADO bolo akasi anomalia
patooo: Mas ty aj pravdu. Samozrejme v pripade zleho pocasia ma nik nedostane von (MAKADO bolo akasi anomalia
tmax : s tym nemam problem, pokial bude pekne zimne pocasie, sniezik, slniecko, a povedmze tak okolo -3 nemam problem, ale v hnusnej clapkanici blate a neviem com to ani nahodou !!!
PS: Pekne to tu zasierame.
No ešte si pamätám že som bol práve na Silvestra ( pre menej chápavých 31.12.2007 ) na biku - Kamzík , Biely kríž a pod, a len vďaka super počasiu (rozumej slnko a sniežik chrumkavý) som tam vydržal cca 4 1/2 hod. Tak sa rás pridám ak bude niečo podobné...
viewtopic.php?f=6&t=15263&st=0&sk=t&sd=a&start=225