http://www.stupavskymaraton.sk/#home.php
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
to sogi: presne na tej zvaznici som zabludil aj ja , stacilo aby bola aspon páska na zemi
to tomco 3131: suhlas v registracii bol trochu chaos, mali sme VIP LISTKY, odovzdali sme prihlasky........ no a kolega z dlhej trate vobec nie je vo vysledkovej listine.
kedze som pobludil a chalani z dlhej mi ušli, tak sa mi uz nechcelo tocit druhé kolo, tak som to strihol do ciela a pan pred cielom na mna vola, ze ma nemá v zozname, takze ma tam dodatocne napísal...
-ale aj tak pochvala organizatorom za námahu.
No a fotka pre tych co nevideli 2. obcerstvovacku:
vyzera to tam tak ...
Bolo to super i ked to blato na zaciatku, ze ehmmmm...ale tak sme to zvladli...
So znacenim to bolo dobre i ked som mala 2 razy pocit ze nie som dobre, jedno bolo zo zjazdu (ako ide cesta na BK) dole asfaltkou kde bola hore iba sipka a potom nic, tak som nevedela ci som nemala niekde odbocit a potom dole som ledva ledva zbadala regulovcikov a v tej rychlosti kym som zachytila ze ma smeruje hore na trat..a potom na jednej casti singlu ale uz ani neviem ci to bol skor zaciatok ci koniec...viac menej som sa dzrala potom tak, ze som pozerala ci je vyjazdena trat...
A ten koniec, tak to bolo ze dovi a dopo tolko blata dole, potom tie stromy a hore tlacit tym kopcom bike ked uz som mala toho pokrk...
Ale musim skonstatovat, ze bolo super, organizatorom nemam v podstate co vytknut jedine viac wapiek, ale dnes sa to umylo na zahrade
Takze super,diiiiky ,bolo moc super a som rada, ze som to zvladla a dokonca pre mna dobrom case
P.S :Uz sa tesim na foto a dvd
a dakujem mipovi za pomoc a aj chalanom, za prijemnu spolocnost a ze sme to presli v zdravi, veru bolo fajn
Kua ale ta lavka cez potok ma pekne dostala. Niekto na mna krical , ze opatrne a uz som sa kupal v potoku
heh, inac presne tam aj ja som zastavila a pozeram, ze kade ty brdo, a tak si vravim, ze dam to trochu dole a nastatie tam bola sipka, ale asi posledna a az dole regulovcici (alebo som mozno ostatne dajak prehliadla)...
sice mierne rozmazana, no nabuduce pojdem pomalsie
Jakub, vcera som ti zabudla potriast pravicou-tak teda vsetko naj k meninam a snad coskoro este lepsie umiestnenie ako v sobotu!
tu neslo o to ze bola "neviditelna"...skor islo o to ze ten kto chce pretekat tak bola pre nho uplne na nic postavena...ale predpokladam ze toto bolo z dovodu zmeny trasy (?) ...kazdopadne diky chalanom hore na BK za vodu...kedze ta velmi pomohla...
Jakub, vcera som ti zabudla potriast pravicou-tak teda vsetko naj k meninam a snad coskoro este lepsie umiestnenie ako v sobotu!
ahaaa tak preto nemam ziadnu fotooo
nie si az tak stary, tak predpokaldam, ze aj zrak mas OK
Ja som ani nevedel , ze niekto na tej trati fotil, mal som v hlave ine myslienky, hlavne teda,ze kedy akoze uz bude ciel