Myslim, ze to bude moja najkrajsia dovolenka.
Zatial je prihlasenych viac ako 4500 startujucich.
Link: http://www.grand-raid.ch/index-ENG.html
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 3. 6. 2014 o 23:00
posledný komentár: 16. 8. 2011 o 14:36
.
diky chalani za skvele vyjazdy (za trpezlivost se mnu
.
ps: aj ked som sa zaprisahala ze uz nikdy viac ... ked kukam tie fotky ...
ak to nie je tajomstvo, kolko vyjde taka tyzdnova bikovacka vo zapadnych alpach vr. toho preteku? Je to dobry namet na dovolenku.
p.s. neboli ste to vy s Danou, co ste na dubnicaku dostali hned v prvom stupani defekt?
.
toto je moja noha den po ... (pade)
modrina este nie je celkom "vyliata", tie cervene skrabance to je nic v porovnani s tym "bielym" pod nimi ... to je hrca, ktoru este teraz po 3 tyzdnoch stale nemam zahojenu ... au
najhorsie je to "biele" nad modrinou ... modriny su prec po 2 tyzdnoch, henta opuchlina/pohmozdenina nie a nie ... este stale nespim na pravom boku
jauaus
to ti ostane nafurt ako pravovernému bajkerovi. Podľa mňa to je omnoho originálnejšie, drsnejšie a efektnejšie ako sa dať potetovať.
najhorsie je to "biele" nad modrinou ... modriny su prec po 2 tyzdnoch, henta opuchlina/pohmozdenina nie a nie ... este stale nespim na pravom boku
Danka tak po :
1. telo ma ist do hrobu zruntovane
2. ak sa to nezahoji, zem vytaha
3. skore uzdravenie prajem
PS . verim ze pekne zazitky tuto malu nehodu z daleka prevysuju
ja tez este furt nespim na pravom boku po dubnici ..
LAVY BOK RULES!!!
LAVY BOK RULES!!!
LAVY BOK RULEZ !!
Asi to bolo varovanie zhora"dievča,sklidni hormón"
ako sa do hora volá tak sa z hora ozýva...bueheheee
existuje taky "prístroj" sa to volá lymfodrenáž
to by mohlo celkom pomôct k rýchlejšiemu uzdraveniu,
inak je to celkom dobré aj po tažšej jazde na rýchljšie "odbúranie" svalovky
skús sa okolo seba popozerat