este nikdy som na maratone nebol a uz by som chcel
myslite ze je dema HORAL vhodny na zaciatok ked mam v lese vecsinou priemernu rychlost 16 na trase pezinska baba a spet s bieleho kriza v bratislave.
tento problem som mal aj ja. zavolal som tomu panovi co ten system spravuje a resetol mi heslo. ale aj on povedal ze to nebola moja chyba, niektore ucty mu nejako zblbli... ale bohuzial to cislo na neho uz nemam
a mimochodom: nebud makky a pod Krejzi. mna Dudo ukecal ze to je "v pohode" Sice nieje vylucene ba priam dost pravdepodobne ze ho po Horalovi budem "preklinat"
2lagonda: skusal si heslo v tvare narodenia? DD.MM.RRRR
2mirecBB: ty, s tvojou kondickou, ho prejdes s prstom v zadku, takze miesto nadavania ocakavam pivo v cieli...
2pisosip: ja osobne by som tych poslednych 20 km prirovnal k tranzu, ktory asi zazivaju na TdF, ked uz nevnimaju ani sibnutych fanusikov, ani prirodu okolo, ani bolest... ale ta euforia, ktora sa potom dostavi je uzasna...
2lagonda: skusal si heslo v tvare narodenia? DD.MM.RRRR
Dik za typ, len som si to nasiel neskoro, tak nebude ani darcek ani lacnejsie startovne, aspon si budem moct do poslednej chvile premysliet dlzku trate ... robim vsetko preto aby som mohol ist dlhu (kazdy den 35-40km v lese ... )
Inak, nedokazal som sa prihlasit on line, tak sa asi az na mieste ... vraj som uz registrovany a ja neviem tie udaje co treba na prihlasenie ... hmmm - vie mi niekto poradit co vcil?
posli mi sukromnou spravou meno a heslo ake chces a zmenim Ti ich
tak ako som sa tesil na Horala tak vcera som o neho skoro prisiel. pri malom bezvyznamnom pade som si narazil pravu ruku, len dufam ze do soboty sa to da do poriadku.
Qôli suchu začali dnes kropiť antuku na trati Horala v širšom okolí Tepličky, aby sa nám neprášilo spod kolies. Už to tam kropia výdatne dáke 2-3 hoďky. Aj s bleskami.
aktuálne info z trate zo včera od vášho moda Roota hovorí, že trať je väčšinou suchá, značenie vraj s otáznikom, 3x zablúdil a to napriek tomu, že trať dobre pozná. počasie tiež neveští nič dobré.
ja osobne som bol prihlásený na dlhú, ale samému sa mi ísť zo Žiliny nechce, tak ak bude počasie únosné, pôjdem na tú kratšiu
Vazeny ziaden strach 11.je aj den otvorenych dveri v Markize a este im ani jeden rok neprsalo uz sa traduje,ze ked maju den otvorenych dveri,treba sa niekde vybrat,lebo bude pekne uz som zvedavy na reakcie a fotos po...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale jasne, je to individualne, niekedy to proste nejde
a mimochodom: nebud makky a pod Krejzi. mna Dudo ukecal ze to je "v pohode" Sice nieje vylucene ba priam dost pravdepodobne ze ho po Horalovi budem "preklinat"
2mirecBB: ty, s tvojou kondickou, ho prejdes s prstom v zadku, takze miesto nadavania ocakavam pivo v cieli...
2pisosip: ja osobne by som tych poslednych 20 km prirovnal k tranzu, ktory asi zazivaju na TdF, ked uz nevnimaju ani sibnutych fanusikov, ani prirodu okolo, ani bolest... ale ta euforia, ktora sa potom dostavi je uzasna...
Dik za typ, len som si to nasiel neskoro, tak nebude ani darcek ani lacnejsie startovne, aspon si budem moct do poslednej chvile premysliet dlzku trate ... robim vsetko preto aby som mohol ist dlhu (kazdy den 35-40km v lese ...
(ked ja, tak vsetci...)
Ja idem. Ale len, ak je bonifikacia za nestihnutie limitu. Inak by som ti to v time posral.
posli mi sukromnou spravou meno a heslo ake chces a zmenim Ti ich
ja osobne som bol prihlásený na dlhú, ale samému sa mi ísť zo Žiliny nechce, tak ak bude počasie únosné, pôjdem na tú kratšiu
zatial kazdorocne strasia s pocasim a lala, odkedy zmenili termin, pocasie vychadza bezohladu na prognozy