kto sa chysta? ja urcite. minuly rok to bolo totiz super, az na pocasie.
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 30. 8. 2015 o 22:29
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
nóóó a vo tom to jako je.
mas ho na prihlaske, ked pouzijes volbu vytlacit prihlasku
tu sa rysuje mtbiker lejzi parta
pisosip ak je XC len o chrteni,tak som definitivne niekde inde
Keby som ti ukázal modriny na ľavom stehne a pravom lýtku po sobotnom xc priezkumnom výjazde jedného singlu, kt. sa skončil v 2,5-3metrových kriakoch s následným nosením pomedzi polom. Nehovoriac o tom, že zjazd ktorý mal za odmenu následovať som celý tlačil dole (takú strmú zvážnicu som ešte nevidel), tak prichádzam k záveru, že XC určite nie je o chrtení, alebo nie som XC jazdec.
2Ja?No!: Díky za radu. Ja som sa rihlasoval cez mail, bo online mi nešlo. Takže moje číselko je 39
XC sa da chapat viacerymi sposobmi a ked sa pokusime o doslovny preklad (krizovanie krajiny), tak Ty myslienku XC aj doslovne naplnas - ides krizom krajinou bez ohladu na sklony a popadane stromy. Takze si pure XC rider.
A tato uvaha ma privadza k zaveru, ze sa mozem vysrat na nejake nalepky typu AM/EN/FR/DH a pod. a tiez som pure XC rider, kedze vsetky MTB discipliny su vlastne XC resp. to mozeme generalizovat na MTB a zrusime skatulkovanie uplne (aj DHckar predsa krizuje krajinu, akurat ze hore ten bike tlaci).
A tato uvaha ma privadza k zaveru, ze sa mozem vysrat na nejake nalepky typu AM/EN/FR/DH a pod. a tiez som pure XC rider, kedze vsetky MTB discipliny su vlastne XC resp. to mozeme generalizovat na MTB a zrusime skatulkovanie uplne (aj DHckar predsa krizuje krajinu, akurat ze hore ten bike tlaci).
Nechajte ho dobre hovorí.
Ja som to mal jednoduché. Keď som začal bajkovať, tak tieto škatulky ešte neboli.
pure XC rider = DTP(dajak to prejdem)
btw lejzy 292
No milí moji fóristi krejzisti, ja to vidím na neuprosný boj o sekundy
Matt, Dutch, bomber, katko, dudo ... kto ešte?
Matt, Dutch, bomber, katko, dudo ... kto ešte?
ja by som tipol ešte jezusa a lagondu. Samozrejme ja.
Ale mňa skôr zaujíma, či nebude tá súťaž o najpomalší tím. Tam určite uspejem.
sa poserem, maly Foxik ide dospelacku trat? respekt a radost zaroven...
a este aj Tomas014 a mnoooho inych drsnych chlapof
Na poslednom výjazde po stopách dubnického maratonu som si už našiel sparing partnera
ťažné lano ale určite berte.
muffin, checkni to este, moja dcera ma na Dejzi 500vkove cislo
Ale mňa skôr zaujíma, či nebude tá súťaž o najpomalší tím. Tam určite uspejem.
Ja este nic neslubujem, lebo mam taky "tajny" plan na bikovu dovolenku a po jej absolvovani by som na dlhej asi fakt neprezil. Ale ked by som nejakym zazrakom na dlhu siel, tak som jednozacne za slowmotion (patrim medzi najlepsich v danej kategorii a dokonca sa ani Dudo nechyta a to je teda riadne drsny chlap).
Takto nejak orientacne vyzera ten moj dovolenkovy plan a ak mi to nebodaj aj vyjde (nic nie je este iste), tak dufam Piso, ze sa ku mne resp. ku nam na niektory z uvedenych vyjazdov pridas.
orientacny plan Stiavnica + Tatry + Horal
piatok 01/08/08: presun z BA do Stiavnice
sobota 02/08/08: Stiavnicky maraton, prespanie v Stiavnici
nedela 03/08/08: Sitno, poobede presun do Tatier
pondelok 04/08/08: Zelene pleso
utorok 05/08/08: Kralova hola
streda 06/08/08: AquaCity Poprad resp. ine sratchkove stravenie casu
stvrtok 07/08/08: Hrebienok + Sliezsky dom + Popradske a Strbske pleso
piatok 08/08/08: behanie a papanie v Poprade
sobota 09/08/08: Horal
sobota vecer rep. nedela 10/08/08 rano: presun do BA