dávam do pozornosti istú úvahu, ktorá by mohla vrátiť Horala na Kráľovu Hoľu.
http://horal.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=53
Je k tomu aj anketa:
http://horal.sk/modules.php?name=Surveys&pollID=3
Ivan
posledný komentár: 5. 5. 2017 o 21:48
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 8. 4. 2014 o 21:43
ta spominana cesta je po asfalte?
hlásim sa medzi šialencov.
Vyborny napad pre sialencov, ktori bazia po ultramaratone v SR, toto by bola pekna alternativa, urcite u nas nieco a la Salzka 200 chyba (ultra Dubnicak je zial historia). A mozno prave etapak je lakavy viac ako ultra v jeden den. Zaroven si myslim, ze pri dobrej propagacii by taketo podujatie prilakalo aj nadsencov z Rakuska, Ceska ci Nemecka...
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
pri prijatelnom pocasi ano
(uz len vybavit dopredu dovolenku den pred a tyzden po
Nad Beskid Trophy som skutocne dost vazne uvazoval ale......
Podla mna je to vynikajuca myslienka. Ale mam jednu pripomienku k dlzke trasy v sobotu: Ist v prvy den na KH a nasledne druhy den vyse 110 km, tak si uz v treti den tie najkrajsie technicke useky na Kozich chrbtoch az tak nevychutnam a vychutna si ich podla mna malokto z hobby kategorie, ktora rocne spravi 2-3000 km. Co tak dat aj moznost, ze by si mohol ucastnik vybrat, ci chce ist v ramci etapaku v sobotu Senzi/Lejzi/Krejzi (alebo ason Lejzi/Krejzi)? To by mohlo vyrazne zvysit ucast.
A v druhom rade to vidím na potrebu dvoch bajkerov.
Som zvedavý kde nájdem dabléra na nedeľu.
A seriózne toto by som nedal. S alternatívou lejzi by to šlo, ale zase mi je ľúto nechať si ujsť krejzi. Až sa náhodou pridám, (ak ma ukecáte), tak piatok, sobota áno. Ale nedeľu nevidím moc ružovo. Hlavne po tých oslavných sobotných pifkách.
Trojdnovka je takto v teorii pekna vec ale prakticky si to uz neviem predstavit. To by musel mat Horal iny termin, ked v tejto lokalite najmenej prsi. Statisticky je Horal najmokrejsi maraton, co poznam.
Podla mna je to vynikajuca myslienka. Ale mam jednu pripomienku k dlzke trasy v sobotu: Ist v prvy den na KH a nasledne druhy den vyse 110 km, tak si uz v treti den tie najkrajsie technicke useky na Kozich chrbtoch az tak nevychutnam a vychutna si ich podla mna malokto z hobby kategorie, ktora rocne spravi 2-3000 km. Co tak dat aj moznost, ze by si mohol ucastnik vybrat, ci chce ist v ramci etapaku v sobotu Senzi/Lejzi/Krejzi (alebo ason Lejzi/Krejzi)? To by mohlo vyrazne zvysit ucast.
Pripajam sa k Jezusovmu navrhu ohladom vyberu sobotnajsej trate
Ak sa myslienka podpori rad sa pridem pozriet
Tri dni.... Najprv KH ... potom Horal Krejzi ... a potom este XC. Ja, co kazdorocne bojujem s limitom ??? Ste sa uplne skrepateli alelebo co ???
To bude zase zazitok z kategorie silnych.
IDEM !!!
v obdobnom case planujes ist na bajku do Ciech, co je tiez cez prazdniny, obdobne daleko a bez zaruky dobreho pocasia... takze nechapem tvoju pripomienku...
mna by ale zaujimalo, ci IZI mal na mysli uz rok 2009 alebo az 2010?