Tu najdete propozicie
http://www.cyklopoltar.szm.sk/6.html
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 30. 12. 2022 o 11:12
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 13. 7. 2021 o 18:54
čiže ten pretekár potrebuje kvalitné značenie, značenie v duchu, že nie 5m pred odbočkou je značená odbočka,
ale poprosím za všetkých pretekárov, aspoň 20 - 30 a viac metrov pred zmenou dať návestie - hrubo vysypať vápnom, nesprávny smer vyXXXXXXXkovať - skrátka urobiť radosť z pretekov, nie orientačný CUP
Kto toho roku blúdil vie o čom píšem, a keďže mám skúsenosti aj z pozície petekára aj z pozície fotografa - dokonca aj z pozície organizátora Cyklomaratónu Slovenský raj - tak si dovolím tvrdiť, že aj ja viem o čom píšem.
Hornohradčania - držím palce a prosím - značenie, značenie, značenie
Škoda, že sa nedá vytlačiť aby bolo aspoň niečo čitateľné. Nie je zrejmý ani smer jazdy.
Prosba č. 2 - mapu čitateľnú a vytlačiteľnú
Pre zorientovanie, kde to je som hľadal a našiel na webe:
http://mapy.zoznam.sk/index.pl?zoom=6&pos_x=-380067&pos_y=-1257700&size=full&lang=sk&sipka=1&name=M%E1linec%2C%20Polt%E1r
a podľa rozpisu trate typujem
DLHÁ:
štart Málinec - lesy, polia, lúky - Uhorské - Rovňany - LPL - Bystrička - LPL - Ozdín - LPL - Mládzovo - LPL - Cinobaňa - LPL - cieľ Málinec
KRÁTKA ...
Také niečo, ako bolo na Cyklomaratóne Slovenský raj - fotogaléria dôležitých miest a križovatiek na trati sa Vám nepáčilo?
Niekto dáva dokonca video prejazd
Tu najdete propozicie
http://www.cyklopoltar.szm.sk/6.html
Určite prídeme, minulý rok bola pekná trať polmaratónu a v cieli vynikajúce jedlá /áno,v množnom čísle/. Teším sa na súperov veteránov Igora Ďurišku a škoda, že Jožko Sakala a Bartolomej Sýkora idú na dlhúúú trať. Dúfam, že príde aj Ivan Jankovič...
Posielam jednú fotku z archívu, je to niekoľko kilometrov po štarte z Hradišťa.
na tej stranke bolo pisane o celej cyklomaratonskej MTB serii, ze je najvacsie podujatie svojho druhu na Slovensku...a nas maraton je sucastou tej serie, na ktory sa urcite oplati vycestovat...
trate su dost rychle s jednym poriadnym stupacikom na Šutovu jamu, ale su tam nadherne vyhlady...
čiže ten pretekár potrebuje kvalitné značenie, značenie v duchu, že nie 5m pred odbočkou je značená odbočka,
ale poprosím za všetkých pretekárov, aspoň 20 - 30 a viac metrov pred zmenou dať návestie - hrubo vysypať vápnom, nesprávny smer vyXXXXXXXkovať - skrátka urobiť radosť z pretekov, nie orientačný CUP
Kto toho roku blúdil vie o čom píšem, a keďže mám skúsenosti aj z pozície petekára aj z pozície fotografa - dokonca aj z pozície organizátora Cyklomaratónu Slovenský raj - tak si dovolím tvrdiť, že aj ja viem o čom píšem.
Hornohradčania - držím palce a prosím - značenie, značenie, značenie
vsetci organizátori , co pojdu znacit trat su aj pretekari v tejto serii a vedia co je to bludit....takze urcite budu dbat na to, aby znacenie bolo co najlepsie
vsetci organizátori , co pojdu znacit trat su aj pretekari v tejto serii a vedia co je to bludit....takze urcite budu dbat na to, aby znacenie bolo co najlepsie
Som veľmi rád, a znovu prosím o kvalitné značenie, nakoľko práve tým, že ste domáci a poznáte trate dokonale, môžete "vynechať" miesto o ktorom si myslíte, že ho netreba značiť, lebo ste okolo neho prešli snáď tisíckrát
V našom okolí máme prejazdený každý meter a dovolím si tvrdiť, že najkvalitnejšie značenie by urobil nejaký kamarát na návšteve
Veľká vďaka, držím palce a dúfam, že maratón bude super.
P.S. Keď bude dobré značenie, nezablúdi fotograf a budú dobré fotky
Alebo radšej nech nezablúdia pretekári ?
Na minulý rok mám len tie najlepšie spomienky - štart bol v Hradišti /tento rok to bude obec Málinec/, takmer rodinná a priateľská atmosféra, "sakalovci" nás vytiahli myslím 10 km stúpaním do krásnych kopcov s členitým profilom, bolo nádherné počasie a rýchla trať. V cieli veľmi kvalitné občerstvenie s milými "tetuškami". A úspech, takmer som dosiahol na bedňu, čo bol môj doteraz životný výsledok v cyklomaratónskej sérii. Tento rok ide so mnou Lord Klaymen, môžeme ísť všetci spolu aj s Tonkom
dakujem, vyzera pekne, dokonc amaju volno, zistim ci este niekoho prehovorim a booknem si miesto
to jaroza: GT forever
cize aj ja pridem na tento maraton len vykon bude slabsi pre problemy s kolenom ....
cize aj ja pridem na tento maraton len vykon bude slabsi pre problemy s kolenom ....
Určite dokončíš, chalani vedia pripraviť krásne trate
to jaroza: GT forever
ospravedlňujem sa, že odpovedám neskoro
1. Slovenský raj SEVER
2. 27.9.2008
3. robím propozície, navrhujem grafiku, vyberám farby na tričká, skladám rozpočet, upresňujem sponzoring, popri tom vyberám trasy - budú jemné úpravy - predĺženie okruhov - viac singlov a blata
4. oficiálna reklamná kampaň začne v júli - prekvapenia nemôžem zverejniť
asi sa aj sám teším
napr. aj v sobotu na Hradište
AHOJ
Správy z trate, predpoveď počasia, dôležité upozornenia?
Kde sú správičky, správy, správčiská
Strategické informácie, že pod tým a tým dubom spí medveď a čaká na bikerov?
Budú šípky, kde je štart, cieľ už niekde v Poltári? Nechodím tým smerom často, tak dúfam, že nezablúdim.
Značenie z tratí Vám neodplavila búrka? Neodfúkol vietor?
haló haló
kto vie viac nech píše, posiela
smelý zajko keď išiel do sveta tak bubnoval
BUBNUJTE ABY SVET PRIŠIEL K VÁM
P.S.
To bude rachot, keď bude XCM slovak paradise
haló haló
Správy z trate, predpoveď počasia, dôležité upozornenia?
Kde sú správičky, správy, správčiská
Strategické informácie, že pod tým a tým dubom spí medveď a čaká na bikerov?
Budú šípky, kde je štart, cieľ už niekde v Poltári? Nechodím tým smerom často, tak dúfam, že nezablúdim.
Značenie z tratí Vám neodplavila búrka? Neodfúkol vietor?
haló haló
kto vie viac nech píše, posiela
smelý zajko keď išiel do sveta tak bubnoval
BUBNUJTE ABY SVET PRIŠIEL K VÁM
P.S.
To bude rachot, keď bude XCM slovak paradise
haló haló
nie sme tu, lebo vsetci xystame pretek pre vas:)
tie burky nam trosku narobili problemy so znacenim, musime este dnes preznacovat..
predpoved pocasia si mozes pozriet napr. na www.meteo.sk:) ale ma byt vraj slnecno a horuco, takze bude opat peklo juhu..ty co u nas uz boli vedia o com hovorim..
trate su suche, praxu si asi zajtra uzijeme habadej:)
upozornenia budu zajtra pred pretekom..
a v Poltari by urcite mali byt smerove tabule na miesto preteku-Malinec,takze verim ze vsetci k nam trafia