Podľa info od organizátora:
Bufety na polmaratóne: cca 19km Hrnčiarky a cca37km Málinec, Cinobaňa-cieľ
Bufety na maratóne: cca19km Hrnčiarky, cca37km Málinec, cca51km Krná, Cinobaňa-cieľ
v prípade horúčav bude pravdepodobne doplnená ešte nejaká tá občerstvovačka len s vodou
Cez víkend sme obehli polmaratonsku trať,má šťavnatých 57km od štartu po cieľ trať je naozaj zaujímavá,pekná,sú tam luky,lesne cesty,singláčik pekný fajnové zjazdy i super luky,kde nás krásne opečie zdá sa,že bude ešte teplejšie počas maratonu ako bolo tento víkend,tak tej vody bude treba fakt čo najviac ešte že vieme,kde su traťou studničky v prípade potreby len čas zastať asi nebude organizátory tohto maratonu majú už pár maratonov za sebou,tak verím,že aj tento ročník sa im podarí tak výborne zvládnuť ako tie predošlé
pytam sa preto lebo minuly rok to bolo narocne koli teplotam a tento rok to vyzera este narocnejsie tiez koli vysokym teplotam. Tak som nejako dostal respekr pred tymto maratonom preto tendotaz
.... ešte že vieme,kde su traťou studničky v prípade potreby len čas zastať asi nebude ....
Noze nam "posepkaj" kde su tie studnicky. Staci priblizne na ktorom km trate. Chystam sa len s jednou 0,8 l flasou na dlhu, takze voda po trati v tej palave by bodla.
Noze nam "posepkaj" kde su tie studnicky. Staci priblizne na ktorom km trate. Chystam sa len s jednou 0,8 l flasou na dlhu, takze voda po trati v tej palave by bodla.
organizátori prisľubili viac občerstvovačiek ako bolo pôvodne plánované,vraj budú aj také menšie len s vodou,kedže má byť fakt teplo prvá studnička je cca 13km od štartu po prejazde cez potok a stupani okolo zlenej chatky,pramen je hned pri ceste po ľavej strane- neprehliadnuteľný dalšia studňa je v Hrnčiarkach(dedina)cca 21km kde ale bude prvá občerstvovačka a dalšia studňa je po stúpaní na Šutovej jame,kde teda asi bude občerstvovačka len s vodou cca 25km a potom už dalšie občerstvovačky - Málinec veľká ,Bystrička+Ozdín - voda, na 75km ešte v Krnej-veľká.....teda ak neklamú moje zdroje zatiaľ ešte stál nič nesprchlo,takže trať je fakt veľmi suchá a prašná,nezabudnite si okuliare a v zjazdoch si neotvárajte ústa
pripájam čerstvé info..... voda na dlhej bude aj na Ďubákove,čo môže byť cca 53km........takže vody bude fakt dosť
Vsak trasa dlhej vedie dost daleko od Dubakova, a 53. km dlhej je v Hradisti. Podstatne vsak je, ze vody bude dost.
to,že v Ďubakove je ako orientačný bod,zbytočne budem vysvetlovať niekomu kto to tu nepozná,že medzi Ďubákovom a Jaseninou,teda pod Jaseninou pred zjazdom do Krnej a presnu polohu neviem,že v ktorej časti tých lúk to bude.....ber to približne.......tak to bude cca na 50 km na dlhej
No to by si sa cudovala ako to ja tam poznam. Otec mi pochadza z Mladzova (jeho sestra Milka tam este byva) a v mladosti som byval v Kokave n. Rimavicou. Narodil som sa v Hnusti.
No to by si sa cudovala ako to ja tam poznam. Otec mi pochadza z Mladzova (jeho sestra Milka tam este byva) a v mladosti som byval v Kokave n. Rimavicou. Narodil som sa v Hnusti.
noooooo tak parada,takže tá info bude pre tých,čo tu nemaju predkov a ani to tu nepoznajú
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mapy
Bufety na polmaratóne: cca 19km Hrnčiarky a cca37km Málinec, Cinobaňa-cieľ
Bufety na maratóne: cca19km Hrnčiarky, cca37km Málinec, cca51km Krná, Cinobaňa-cieľ
v prípade horúčav bude pravdepodobne doplnená ešte nejaká tá občerstvovačka len s vodou
http://www.hornohradsky.estranky.sk/clanky/informativne-mapy-a-profily-trati-2013.html
Dakujem
organizátori prisľubili viac občerstvovačiek ako bolo pôvodne plánované,vraj budú aj také menšie len s vodou,kedže má byť fakt teplo
Venujem štartovné na tento maratón. Napíšte do pošty alebo volajte na 0911015705.
...tak štartovné venované. Prajem teda príjemne pojazdeníčko
pripájam čerstvé info..... voda na dlhej bude aj na Ďubákove,čo môže byť cca 53km........takže vody bude fakt dosť
Vsak trasa dlhej vedie dost daleko od Dubakova, a 53. km dlhej je v Hradisti. Podstatne vsak je, ze vody bude dost.
to,že v Ďubakove je ako orientačný bod,zbytočne budem vysvetlovať niekomu kto to tu nepozná,že medzi Ďubákovom a Jaseninou,teda pod Jaseninou pred zjazdom do Krnej
noooooo tak parada,takže tá info bude pre tých,čo tu nemaju predkov a ani to tu nepoznajú