Tak po roku je tu opäť ŠPRINTPOLOM a už ako tradične v Stráňavach pri Žiline.
Tento rok je termín pretekov sobota 20.9.2008.
Ostatné info nájdete na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
Tešíme sa na všetkých bikerov a bikerky
No pán DURACER,,, ale k takému peknému bicyklu treba aj peknú prilbu
Včera si tento bike Genesis tak dlho prezeral, že som nadobudol dojem, že svojho hardtaila Treka rýchlo predá a bude sa voziť a pretekať na tomto fullovi
jedna vec ma ale velmi mrzi...ze neboli ziadne pohare ani medaile
za par rokov ten tachometer co som dostal uz ani nebudem mat, na pohar by som sa pozrel a hned by som vedel za co bol:D
Súhlasím so Sticom
Výborná akcia, vďaka celému realizačnému tímu na čele s Terrym.
Pozn. Na stránke cyklopozitívu by bolo dobré výsledkovú listinu usporiadať podľa dosiahnutých časov
Pozn. Na stránke cyklopozitívu by bolo dobré výsledkovú listinu usporiadať podľa dosiahnutých časov
Súhlasim je to trochu neprehľadné ale je to usporiadané podľa časov v jednotlivých kategóriach. Najskôr sú cesťáci potom dievčata do 15 rokov atď.... a ďakujeme za pochvalu
K tomuto sa pripájam, ten zážitok stál za to, aj keď počasie pripomínalo tú Tureckú Riviéru zhruba v polke januára
Pozn. Na stránke cyklopozitívu by bolo dobré výsledkovú listinu usporiadať podľa dosiahnutých časov.
Keďže mi bol včera od Cyklopozitívcov poskytnutý mimoriadne nadštandardný servis, zodpovedajúci skôr absolútnemu víťazovi ako poslednému v kategórii TIR , na oplátku som im aspoň trošku potriedil číselká ...
uplny suhlas...a preto sa budem snzit co najvyhodnejsie predat to celopero co som vyhral, potom este par tisicok dolozim a budem mat celkom slusny total hartail, teda ziletku
....hmm alebo radsej nejaku raceovu skialp vystroj
Včera si tento bike Genesis tak dlho prezeral, že som nadobudol dojem, že svojho hardtaila Treka rýchlo predá a bude sa voziť a pretekať na tomto fullovi
Stic, to že neboli poháre musíš zobrať z iného uhla pohľadu. Vieš čo je to utierať potom roky prach z tých víťazných pohárov?
Čo sa týka Duracera, toľko slov chvály som od neho ešte nepočula/nečítala/.
Vždy som si predstavovala, že Duracer je zákerný svalovec, za každých okolností chytrý.
Trošku som si svoj názor poopravila po chvíľach rozhovoru s ním. Duracer je celkom milé blondiatko, ktorého reakcie vychádzajú z nezrelosti. Takže , keď nám Duracer trošku dospeje, bude to celkom schopný mladý muž.
Stic, to že neboli poháre musíš zobrať z iného uhla pohľadu. Vieš čo je to utierať potom roky prach z tých víťazných pohárov?
Vždy som si predstavovala, že Duracer je zákerný svalovec, za každých okolností chytrý.
Trošku som si svoj názor poopravila po chvíľach rozhovoru s ním. Duracer je celkom milé blondiatko, ktorého reakcie vychádzajú z nezrelosti. Takže , keď nám Duracer trošku dospeje, bude to celkom schopný mladý muž.
Dnes som pozeral v športe na PATRIOTE aj pekne spravený záznam zo Šprintpolomu. Dal mi vedieť Jarino Stupňan v okamihu, keď to začalo večer asi o 20,00.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
za par rokov ten tachometer co som dostal uz ani nebudem mat, na pohar by som sa pozrel a hned by som vedel za co bol:D
Súhlasím so Sticom
Súhlasim je to trochu neprehľadné ale je to usporiadané podľa časov v jednotlivých kategóriach. Najskôr sú cesťáci potom dievčata do 15 rokov atď.... a ďakujeme za pochvalu
K tomuto sa pripájam, ten zážitok stál za to, aj keď počasie pripomínalo tú Tureckú Riviéru zhruba v polke januára
Keďže mi bol včera od Cyklopozitívcov poskytnutý mimoriadne nadštandardný servis, zodpovedajúci skôr absolútnemu víťazovi ako poslednému v kategórii TIR
http://beer-inside.clix.sk/sprintpolom/
uplny suhlas...a preto sa budem snzit co najvyhodnejsie predat to celopero co som vyhral, potom este par tisicok dolozim a budem mat celkom slusny total hartail, teda ziletku
....hmm alebo radsej nejaku raceovu skialp vystroj
ja len, že duracer má Authora...
...moc som si asi obzeral stickov bike, co jarozu trocha zmiatlo
http://www.skpcadca.sk/vysledkove_listiny/2008_vysledky_beh_na_velku_racu.xls
Presne tak, až majetnícky si ho pozeral.
http://*****saweb.google.sk/skicool1/Printpolom2008#
Peťuľo, výborná kvalita fotiek
Dnes som pozeral v športe na PATRIOTE aj pekne spravený záznam zo Šprintpolomu. Dal mi vedieť Jarino Stupňan v okamihu, keď to začalo večer asi o 20,00.
...na hlavnej stránke mtbiker.sk bude viac fotiek od neho, len ich ešte musím spracovať