Organizátori Fatranského MTB maratonu sa tešia na ukončenie úspešnej sezóny.
Bližšie informácie budú k dispozícii začiatkom septembra na vynovenej web stránke www.cyklo-pozitiv.sk
CYKLOPOZITÍV KLUB ŽILINA
posledný komentár: 6. 6. 2022 o 12:39
posledný komentár: 17. 9. 2019 o 22:00
posledný komentár: 19. 11. 2014 o 14:36
super, ten bol dobry
Berco ... Tvoje komentiky a blbe poznamky vazne nestoja za moc
Foristi, akosi malo pisete, niet co citat. Asi tam mate perfektne pocasie a skoro kazdy je na biku. To budu potom perfektne casy a vysledky. A Pinonkovi s malym Matom v bugyne by mal Terry vymysliet specialnu cenu, oni naozaj spolu trenuju aj taketo kopce.
Este 3 dni a som doma. Zatail Vas vsetkych pozdravujem.
Jaroza z Rodosu
Foristi, akosi malo pisete, niet co citat. Asi tam mate perfektne pocasie a skoro kazdy je na biku. To budu potom perfektne casy a vysledky. A Pinonkovi s malym Matom v bugyne by mal Terry vymysliet specialnu cenu, oni naozaj spolu trenuju aj taketo kopce.
Este 3 dni a som doma. Zatail Vas vsetkych pozdravujem.
Jaroza z Rodosu
No konečne že sa už vrátiš....Fórum je nejaké mľkve
skor si za zlakol konkurencie
co sa stalo? tak pridi aspon kuknu
hmm, no ked myslis. ale Rastov cas tipujem pod 26. dufam, ze ma nesklame
inak malá prosba pre Terryho, keď posielaš tie e-maily, dávaj prosím všetkých do skrytej kópie, nepotrebujem vidieť "1900-500" cudzích adries
inak malá prosba pre Terryho, keď posielaš tie e-maily, dávaj prosím všetkých do skrytej kópie, nepotrebujem vidieť "1900-500" cudzích adries
No výborne tak to sa mi podarilo. Štandart je skrytá ale bohužial už mam asi zahltený soft tak to odišlo ako odišlo. No proste akosi nestíham a myslim inak a inde. Sorry
Skusil by som znohant staru kazetu ?? co ty nato ale dorucena by bola az v sobotu 10.10 do Stranav
Ok teším sa že hrobček bude kompetnejší!!!