Vážení cyklisti, 3. ročník ISTROFINAL SNEŽNICKÝ MTB maratón sa uskutoční 17.9.2016. Štart a cieľ je v obci Snežnica, 9km od Žiliny. Trasa vedie nádhernou prírodou v južnej časti Kysuckej vrchoviny. Pripravené sú dve trasy, 21km a 44km. Pre deti chystáme detský pretek. Registrácia je spustená na stránke www.sneznickymaraton.sk, kde sú aj propozície. Do 2.9 môžete využiť zvýhodnené štartovné. Tešíme sa na Vašu účasť.
Skoda toho dazda. Ako som si vsimol, viaceri to zabalili. U mna zvitazil rozum nad vasnou a radsej som povzbudzoval znamych ci neznamych. Rad sem chodim, to prostredie ma vzdy dostane.
Tak to bola dnes celkom slusna smykacka.....5-6x na zemi resp. v blate ked som dosiel vypadal som jak zapasnik z bahennych zapasov. Uz dve hodiny cistim vsetky veci....ale akcia OK....
pinonko to som si myslel, že len ja stále padám. Ešte že som zobral staré veci, lebo mám dres roztrhnutý. Trať bola super a nato blato sa bude aspoň dlho spomínať.
pekny pretek, zaujimava trat, dobre znacenie, obcerstvovacky tiez super, konecne nejake poriadne pocasie na preverenie schopnosti (tie slnecne a horuce dni uz boli unavne a navyse dnes sa bahno nejako nelepilo na kolesa, bolo to skôr vsetko rozmacane takze pohoda, ), nemal som ziadny pad a ani technicky problem, s celkovo 53 miestom na dlhej spokojnost nakolko mam nabehanych tento rok 1400 km, takze za mna celkovo fajn maratón, na buduci rok urcite znova za kazdeho pocasia
Ďakujem chalanom za krásnu trať. Počasie bolo konečne blatisté ako sa na správny MTB maratón hodí . Občerstvovačky nemali chyby užil som si ich a keďže som tam bol vždy sám tak sa mi venovali ako kráľovi a myslím aj ostatným 39miesto je celkom slušné na také podmienky ktoré panovali. Vidíme sa o rok.
PS: tie fotky by zaujímali aj mna.
Ďakujem chalanom za krásnu trať. Počasie bolo konečne blatisté ako sa na správny MTB maratón hodí . Občerstvovačky nemali chyby užil som si ich a keďže som tam bol vždy sám tak sa mi venovali ako kráľovi a myslím aj ostatným 39miesto je celkom slušné na také podmienky ktoré panovali. Vidíme sa o rok.
Nadro však sme šli spolu. A tie obcerstvovacky boli naozaj fajne....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako spravny Slovak
Nadro však sme šli spolu. A tie obcerstvovacky boli naozaj fajne....
Je to možné