Ahojte, 8.9.2018 pre Vás pripravujeme 5. ročník ISTROFINAL SNEŽNICKÝ MTB maratón -cyklistické podujatie 10km od Žiliny, pre aktívnych ale aj rekreačných cyklistov. Súčasťou podujatia je i pretek pre deti. Krátka trasa bude mať dĺžku 21km (nast.690m) a dlhá trasa 50 km (nast.1670m).
Prevažne terénna trasa vedie krásnou prírodou v južnej časti Kysuckej vrchoviny po rozľahlom vrchovinnom masíve, kde sa striedajú kopce s údoliami. Na trase sa nachádza z každého typu niečo - horské cesty, lúky, singláče, zvážnice, prudké stojky, zjazdy, nejaký ten asfalt a pre tento pretek typická krátka cieľová "rovinka" , ktorá má priemerný sklon viac než 17% a teda je ako stvorená na záverečné súboje.
Viac informácií a prihlasovanie: http://www.sneznickymaraton.sk
posledný komentár: 3. 7. 2023 o 21:09
posledný komentár: 30. 12. 2022 o 11:12
posledný komentár: 12. 9. 2022 o 15:47
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
tak sa budem zajtra davať dohromady na gauči
Aj si ich isiel 👏.
A aj tu sa naslo par dementov , pohodene gely , par primitivim jb uz fakt
Vsetko by bolo na jednotku dnes dopadlo keby sa dali kupit tricka medzi 8-10 keď mal clovek v ruke presne 6 eur a podaval ich do okienka. Neviem z akeho dovodu az poregistracii kedze potom som už bol na trati a nie jediny. Co viem k trickam ktore sme chceli sa nedostalo so štartujucich minimalne 50 ludi co je na hambu. Kde aky pupkaci sa tam na konci preteku prechadali v trickach podujatia a my co sme si to odmakali sme dostali hovno i napriek tomu ze som v prihlaske vypisoval ze mam zujem o tričko velkosti M. Minuly rok som si ho kupil ked som dostal start.cislo a bolo to rychlo a OK. Ked som potom o 13:45 po preteku došiel k okienku tak mi bolo povedane ze tričká už davno niesu.
Mozno si poviete banalita ale pre mna a nielen pre mna je to spomienka na krasne strávené chvile na biku.
Moja otazka znie budu sa dat este objednat?
A ak nie nabuduce si to uz zariadte troška inac lebo je to velka skoda ked sa ucastnik nedostane k tricku ale kde aky navstevnik sa tam v nom promenaduje.
Ďuriak Daniel