QUICK SPORT JARNÝ ŠPRINT 2017
Termín: 22.04.2017 (sobota)
Trať: 9,3 km/320 m (alebo 5,7 km/280 m)
Štart: Obecný úrad Bystrička, 10:00 hod.
Prezentácia: 7:45 hod. - 9:45 hod.
Štartovné:
7 € – prihlásenie + platba do 07.04.2017
11 € – prihlásenie + platba po 07.04.2017 alebo platba pri prezentácii
13 € – prihlásenie v deň pretekov + platba pri prezentácii
V tomto ročníku bude počet účastníkov opäť limitovaný, preto sa odporúča prihláška cez online systém a platba vopred (okrem istého štartového čísla je to aj finančne najvýhodnejšia voľba)
Propozície, info o pretekoch a prihlasovanie: http://www.jarnysprint.sk/
Pred prvou zakrutou ,dalej som radšej nešiel
Trochu si neviem predstaviť ako by sme dokázali oddeliť CX od MTB, máme 14 kategórií a štartujúcich na cyklokroske spočítam na prstoch jednej ruky. Do jednej kategórie ich dať nemôžeme - lebo nebudeme predsa porovnávať 20 a 60 ročných kvôli typu bicykla. Robiť im kategórie je pri tomto počte úplná zbytočnosť.
Nezdá sa vám (štartujúcim) lepšie určiť si bike, plášte, blatníky, oblečenie, prevody, a čo ja viem čo ešte podľa svojho uváženia? U nás ide trať aj po dobrej ceste, po zlej ceste aj lesnej ceste takže zákonite keď na jednom povrchu získavam na druhom mierne strácam. Skôr by som ako výhodu videl nižšiu hmotnosť CX voči MTB, než samotný fakt že je to CX.
ma aj mladíci na casťákoch a dokonca bývajú aj na bedni, čo tiež nechápem.
Platí zákaz inej pomoci ako napr. použitie elektrobicykla, tlačenie súpera/kolegu, úmyselné hákovanie v závetrí za jazdcom mimo pretekov a ostatné veci ktoré nie sú v duchu fair play.