Pretek bude súčasťou osláv 800.-tého výročia založenia mesta Svätý Jur
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
na vtipky ta je
štart si myslím že bude dosť "hustý" (tlačenica)
Este dlzim foto zo soboty:
Jediny problem je, ze mam rozflakany zadny naboj, ale ak sa nepodari oprava, tak ukradnem manzelke zadne kolo ...
A este jeden problem mam ... neviem ci ist celu, ci polovicnu trat ... len neviem si predstavit, ze by som siel polovicnu ... sak to by bola aka nuda
Ako som "kdesi" pocul: na polovicnu idu iba *****i ...
Aaaa ... cez sviatky som sa zoznamil s viacerimi bikermi, tak sa uz tesim, ze sa stretneme vsetci ... ("chalani" z KPHC Turčianske Teplice - fotili ste sa na tanku
aj ked uprimne povedane riesenie strartu sa mi minuly rok pacilo viac. predsalen je to v tom vinohrade relativne uzke/strme nehovoriac o najazde do terenu hned za vinohradom.
bude sa treba po starte hecnut aby sa dalo vyhnut tlaceniu
docela sa uz tesim
docela sa uz tesim
TY ides?
len nech sobota je bez dazda..
matt, poznam (ako aj vacsina ludi tu) typka co presiel dve tretiny trate na favorite so sirkou plastov 25mm, takze tvoje slicky budu v pohode
" ale aj Milan BB? potiahli sme spolu par km z Ihráča na Krahule)."
Tiez som rad, ze som spoznal dalsieho partaka, bolo to celkom rezke tempo na zaver svihu.
Dufam, ze to pocasie v sobotu bude OK, a ze na tohorocnom maratone ma obidu vsetky technicke problemy (Dury a Dudo vedia o com hovorim
Takze v sobotu...
Dufam, ze budete mat pekne aby som si mohol aj ja zabikovat sice nie na maratone...
Inak ti poviem ina haluz ... ta babenka, co som ju akoze potlacil nakoniec bola rodina a ten chalan jej manzel. Par minut po nas prisli hore ku svokrovcom a zacali rozpravat co sa im cestou prihodilo, ako ju niekto cudzi zozadu potlacil a ze ake namakane litka mali a ako dupali ...
Inak ti poviem ina haluz ... ta babenka, co som ju akoze potlacil nakoniec bola rodina a ten chalan jej manzel. Par minut po nas prisli hore ku svokrovcom a zacali rozpravat co sa im cestou prihodilo, ako ju niekto cudzi zozadu potlacil a ze ake namakane litka mali a ako dupali ...
Dobreee..., bol som rad, ze z Krahul som to mal uz len dole kopcom
posledny prispevok sa necituje