TU JE 1 percento z mojich 529 fotiek
z 15.6.2008 katusbike bratislavska mtb liga/druhy diel pretekov /
nestartoval som ale radsej som fotil ... nabuduce asi pojdem ...
TU JE 1 percento z mojich 529 fotiek
vidím, že táto téma je tu až dvakrát... táto je aktuálnejšia, tak to šupnem aj sem:
termíny Kaktus Bike Karloveskej MTB ligy 2009:
1. kolo - 3. máj
2. kolo - 7. jún
3. kolo - 6. september
Marek (pripadne niekto iny kto vie ), neporadis mi kade ide mini kolo pre najmensich? Predpokladam ze zo startu rovno po tej polnej ceste bez odbocovania, a potom...? Na konci pri lese otocka doprava naspat, pripadne vyjazd na asfaltku a koniec uz ako klasicke kolo cez ten les z asfaltky napravo? Alebo to co som popisal je male kolo? Alebo je to uplne inak?
Itc: tvoj krpec asi pôjde veľké preteky... ten popis sedí na "malé kolo"
mini je asi po 50 (asi aj menej) metroch doprava naspäť po lúke, popred bufet a prejazd cieľom...
odhadujem 100 m / kolo?
uz tradicne sa pridem pozriet .. toho roku mozno aj nieco pofotim ;-] len nevjem kade presne ide trat tak dufam ze nebudem zavadzat ked sa vyrutim smerom od kobyle
Itc: tvoj krpec asi pôjde veľké preteky... ten popis sedí na "malé kolo"
mini je asi po 50 (asi aj menej) metroch doprava naspäť po lúke, popred bufet a prejazd cieľom...
odhadujem 100 m / kolo?
Vdaka pani, ja len co si pamatam - poznam len velke kolo... Ale 100m Na plagate je 490... Tak ok, dnes tam zbehneme pozriet, nech si vyskusa, uvidime ci sa v nedelu odhodla... Tusim v motivacii najviac zabralo, ked som mu povedal ze nanho nebudem vobec kricat nech spomali, pocka sestru, pocka mna... To sa dost uskrnal
...ak chce byť niekto na bedni, tí ostatní tam musia byť tiež a jazdiť aj kvôli nim, tak sláva aj všetkým ostatným.
Inak by prví traja neboli na bedni....
Chcel som ísť, ale po skúsenostiach z minulých rokov, kedy po prezentácii hneď ráno sme čakali na štart a ten sa neustále posúval. Myslím si, že by bolo lepšie aj kvôli deťom vopred odštartovať dospelých a deti by si mohli pospať a štartovať aj poobede. To je však len môj názor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.flickr.com/photos/27684605@N07/
viac fotiek mi to nevzalo...sory
http://www.flickr.com/photos/27684605@N07/
viac fotiek mi to nevzalo...sory
ahoj,
ak by si nahodou nasiel niekde na foto cislo 508 tak mi posli foto prosim na adresu [email protected]
Dakujem
ahoj,
ak by si nahodou nasiel niekde na foto cislo 508 tak mi posli foto prosim na adresu [email protected]
Dakujem
Ved si hned na prvej zverejnenej
ale naaaahodou keby bola este jedna lebo su super tie fotky
termíny Kaktus Bike Karloveskej MTB ligy 2009:
1. kolo - 3. máj
2. kolo - 7. jún
3. kolo - 6. september
odhadujem 100 m / kolo?
ked ti budú nadávať, tak ideš v protismere.
odhadujem 100 m / kolo?
Vdaka pani, ja len co si pamatam - poznam len velke kolo... Ale 100m
nestihol som fotiť, mal som robiť sám čo so sebou .....
štart som stihol len tak tak a doma prebaľovanie a krmenie prcka, a tam som sa nafotil až až..
aspon si sa zapojil do preteku
Inak by prví traja neboli na bedni....
Inak super deň aj s počasím.
fúúúú ale posledný ... to aby som sa nabudúce polepšil a rodnô mesto lepšie odreprezentoval
http://www.kaktusbike.sk/images/stories/dokumenty/propozicie-cyklosprint2009.doc
kto sa chystá?