Tak ak chcete zažiť poriadny HC maratón tak sa vyberte
do Frenštátu p. Radhoštem, na Beskyd tour,chodim tam pravidelne
a je to fakt zaberačka, ťažšie zjazdy nie sú ani na horalovi tam fakt
treba 120 vpradu a 120 vzadu inak je to na morál. Blízko SR je
dobrý aj Drásal v Holešove to je masovka, ale musí byť pekne minulý rok 2005 bol drsný.Čau.
nie ze by som nebol ochotny akceptovat nazor inych ale mozete mi prosim niekto vysvetlit co je pekne na pande?
ano bol som na nej posledne 2 roky...
Ak sa ti nepaci, tak na to asi mas svoj dovod ... povedz s cim mas problem ... Pred dvoma rokmi si mohol mozno nadavat na pocasie kedze bolo dost mokro, ale to nikto z nas neovplyvni, aj o tom je bikovacka. Posledny rok bolo pocasie celkom fajnove ...
Podla mna je dostatocne slusne organizovany - aj ked posledne dva roky je to o kusok slabsie ako ked sa zacinalo, ale stale dost slusne. Trat je pekna, z kazdeho nieco ... nemam s tymto maratonom najmensi problem. Nehovorim, ze je najlepsi, ale mne sa paci .. Tot vsjo ..
jasne pred 2ma rokmi to boli galeje pre vsetkych a za to organizator nemoze ale aj ked je pekne tak:
1. ta trat je "nudna". stale siroka cesta. ziadny single, ziadny zjazd kde by sa dalo vyblaznit...
2. ziadny pekny vyhlad
k organizacii nemam pripomienky ale to sa uz ocakava ze k nej pripomienky nebudu(teda az na zelenu stopu ale to je o inom)
jasne pred 2ma rokmi to boli galeje pre vsetkych a za to organizator nemoze ale aj ked je pekne tak:
1. ta trat je "nudna". stale siroka cesta. ziadny single, ziadny zjazd kde by sa dalo vyblaznit...
2. ziadny pekny vyhlad
k organizacii nemam pripomienky ale to sa uz ocakava ze k nej pripomienky nebudu(teda az na zelenu stopu ale to je o inom)
Nuz je to nazor a treba ho brat. Ale oznacit tu trat ze je nudna? Bez zjazdu? Stale siroka ?? Hovorime o tom istom maratone? Uuuu, kamarat, co je potom podla teba zjazd ?? Mne sa tam niektore pasaze vidia celkom svizne.
No a kvoli vyhladu chodim bikovat kazdu nedelu na cely den. Pri maratone si vyhlad a pamatihodnosti velmi obzerat nestiham
Ale vidim, ze vo vedlajsej diskusii sa venujes aj Stiavnickemu maratonu, tak aspon v tom sa zhodneme - Stiavnicko co sa tyka bikovacky vseobecne nema chybu, aj maraton je velmi slusny.
2. ziadny pekny vyhlad
Nuz je to nazor a treba ho brat. Ale oznacit tu trat ze je nudna? Bez zjazdu? Stale siroka ?? Hovorime o tom istom maratone? Uuuu, kamarat, co je potom podla teba zjazd ?? Mne sa tam niektore pasaze vidia celkom svizne.
No a kvoli vyhladu chodim bikovat kazdu nedelu na cely den. Pri maratone si vyhlad a pamatihodnosti velmi obzerat nestiham
Ale vidim, ze vo vedlajsej diskusii sa venujes aj Stiavnickemu maratonu, tak aspon v tom sa zhodneme - Stiavnicko co sa tyka bikovacky vseobecne nema chybu, aj maraton je velmi slusny.
nie ze bez zjazdu ale bez zjazdu na ktorom sa da vyblaznit
taakze priklady takeho: 1a slucka na strazovskom maratone na dlhej trase - zjazd z toho sedla s5 do sulova, zjazd zo smrecinskeho sedla do lipt. teplicky na horalovi,lucny zjazd na horalovi 2003, zjazd po cervenej na horalovi do telgartu z kralovej hole, zjazd pred peklom na sele, zjazd v stiavnici na kamennom podklade ale nie rozbity(niekde pri konci toho okruhu), lucny zjazd na zelenej stope s neoznacenym jumpom(za to ze ten jump bol neoznaceny by som vedel nieco od srdca organizatorovi povedat ale nastastie full to "zhltol") a este mi neda nespomenut zjazd zo sachticky po modrej turistickej do spanej doliny(ale to nieje sucastou ziadneho maratonu) a single z cervenej(nad sanatoriom)po zltej pod kolibu(ak si z blavy)...
a pokial si pamatam tak na pande fakt nieje ani jeden single-trailovy usek.
btw tym co este neboli na sele naozaj odporucam si ju vyskusat. aj tak v tom termine na slovensku ziadny maraton nieje
2root - Nuz, debatu zacal niekto iny, my sme ju len rozviedli Nemohli sme vediet, ze sa nikto iny nezapoji. Ok, uz si dame pozor.
2stax - Tak to si popisal naozaj pekne a detailne. Priznam, ze nie vsetky z tych trati poznam, beriem to ako inspiraciu na tento rok. Len nech sa uz ten haj**l sneh poberie dole potokom. Btw odkial si?
Pozrel som stranku toho selackeho maratonu, uvidime co dovoli rozpocet na tento rok. Popravde tento rok zgrlosim kazdy volny dolar na bikovacku v Dolomitoch. Nie ze by sme u nas nemali dost peknych kutov, ale je to taky maly sen.
musim suhlasit so Staxom...aj pre mna je Panda nudny maraton co sa tyka trate ( taka hlusina ), ale chodim tam velmi rad pretoze to je prva akcia kde sa da po zime zajazdit ( na vychodnom Slovensku )...co sa tyka vyblaznenia sa na maratonskej trati, tie useky co napisal Stax nie su zle, ale bol niekto z Vas minuly rok v Partizanskom? ja som to riskol a to bol narez...naratal som na 48km 4 "smak" zjazdiky...napr siglik kruteny medzi stromy zakonceny na konci cca 100 metrami "kamennych schodov"...rychly technicky singlik borovicovym lesom...2km zjazd cerstvo vymytym "koritom"...ci posledny zjazd do mesta kde na zaciatku mate ceeelkom slusny DH sklon:) a nakonci take serpentiny ze si zelate mat snake-bike...a aj lepsiu kondicku...obdivujem tych co tam zdolali 100km...takze tesim sa na koniec maja :O
Ako som pisal, netvrdim ze je najlepsi - len ho proste vzdy rad obsolvujem. Mozno je to aj tym co hovori Oakley - je to jedna z prvych moznosti ako sa pekne z jari poriadne vybujacit
Doyle: Blava
Oakley: Tento rok by som uz Partizanske celkom rad absolvoval. Sama chvala na tu trat takze asi fakt stoji za to. Uvidim ako to pojde ale v "predbeznom kalendari" mam Partizanske zaznacene
Akoze nechcem spochybnovat tento maraton,trat bola fakt super,ale dost vela ludi tam pobludilo...ja 2krat...ale ak by sa zlepsilo znacenie tak by to bola bomba
ono netreba hned zatracovat...pocul som ako im preznacili trat a aj znicili znacenie...ja om nepobludil vobec...ale kedysi som bludil aj na takych znamych maratonoch ako Dubnicak,Mosovce abo Svit...casom sa clovek nauci "ako su znacene maratony"
k tomu znaceniu: na trati vidno ci to znacenie je ehm zle (zelena stopa) alebo ci sa organizator snazil a niekto mu tu snahu uspesne znicil (tohto rocny horal a "odbocka" do neskutocneho sajrajtu na lejzi alebo tohto rocny RCP maraton - clovek pride na "krizovatku z ktorej su 4 cesty kadial ist dalej a VSETKY boli s faborkami pripadne "odznacenie" odbocky 10 km pred cielom...)
pri tom druhom pripade sa na organizatorov nemozno hnevat. "krejzisti" na horalovi mali dany usek este bez tej "odbocky" a na RCP-cku organizatori este hodinu pred prejazdom prvych borcov kontrolovali trasu a bola v poriadku...
a podla vyjadreni na nete o partizanskom tento maraton spada do druheho pripadu
Tuto sezonu by som chcel absolvovat aj nejaky maraton, ktory ponuka aj singletracky a technickejsie zjazdove pasaze (nejde mi o to, aby som v zjazde isiel 60-70 km/h dole lukou alebo lesnou cestou, ale aby som si ho uzil v peknych tockach v lese medzi stromami a pod.).
Pandu pojdem, lebo je to uvod sezony a je to pre mna a kamosov uz taka tradicia a vzdy sa na nu radi vraciame, aby sme zistili prave vdaka nemeniacej sa trase ako sme na tom oproti minulemu roku, ale je pravda, ze prave nejake tie technickejsie a euforickejsie pasaze mi tam trochu chybaju. Z maratonov, o ktorych ste tu pisali a ktore som este nesiel to vyzera na Partizanske a Selu. Je este nejaky dalsi zaujimavy maraton alebo mam zvazovat hlavne tieto dva? Hlavne sa mi pozdava ten v Partizanskom...
najprestyznejsi je dubnicak a pak asi sulov ... kazdy ma niake to vsoje hard ako napr dubnicak vystup BASKE ... za najtazsi ja povazujem dema horal vo svite ... kde su tazke korenate trate a najdlhsia spojena s vystupom na kralovu holu... za najkrajsi povazujem maraton v SR raji APACHE... pripadne sulov... z ciech by som sponemul hned za hranicami na svetine Valašsku 50-tku ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
do Frenštátu p. Radhoštem, na Beskyd tour,chodim tam pravidelne
a je to fakt zaberačka, ťažšie zjazdy nie sú ani na horalovi tam fakt
treba 120 vpradu a 120 vzadu inak je to na morál. Blízko SR je
dobrý aj Drásal v Holešove to je masovka, ale musí byť pekne minulý rok 2005 bol drsný.Čau.
Ak sa ti nepaci, tak na to asi mas svoj dovod ... povedz s cim mas problem ... Pred dvoma rokmi si mohol mozno nadavat na pocasie kedze bolo dost mokro, ale to nikto z nas neovplyvni, aj o tom je bikovacka. Posledny rok bolo pocasie celkom fajnove ...
Podla mna je dostatocne slusne organizovany - aj ked posledne dva roky je to o kusok slabsie ako ked sa zacinalo, ale stale dost slusne. Trat je pekna, z kazdeho nieco ... nemam s tymto maratonom najmensi problem. Nehovorim, ze je najlepsi, ale mne sa paci .. Tot vsjo ..
2. ziadny pekny vyhlad
2. ziadny pekny vyhlad
Nuz je to nazor a treba ho brat. Ale oznacit tu trat ze je nudna? Bez zjazdu? Stale siroka ?? Hovorime o tom istom maratone? Uuuu, kamarat, co je potom podla teba zjazd ??
2. ziadny pekny vyhlad
Nuz je to nazor a treba ho brat. Ale oznacit tu trat ze je nudna? Bez zjazdu? Stale siroka ?? Hovorime o tom istom maratone? Uuuu, kamarat, co je potom podla teba zjazd ??
nie ze bez zjazdu ale bez zjazdu na ktorom sa da vyblaznit
taakze priklady takeho: 1a slucka na strazovskom maratone na dlhej trase - zjazd z toho sedla s5 do sulova, zjazd zo smrecinskeho sedla do lipt. teplicky na horalovi,lucny zjazd na horalovi 2003, zjazd po cervenej na horalovi do telgartu z kralovej hole, zjazd pred peklom na sele, zjazd v stiavnici na kamennom podklade ale nie rozbity(niekde pri konci toho okruhu), lucny zjazd na zelenej stope s neoznacenym jumpom(za to ze ten jump bol neoznaceny by som vedel nieco od srdca organizatorovi povedat ale nastastie full to "zhltol") a este mi neda nespomenut zjazd zo sachticky po modrej turistickej do spanej doliny(ale to nieje sucastou ziadneho maratonu) a single z cervenej(nad sanatoriom)po zltej pod kolibu(ak si z blavy)...
a pokial si pamatam tak na pande fakt nieje ani jeden single-trailovy usek.
btw tym co este neboli na sele naozaj odporucam si ju vyskusat. aj tak v tom termine na slovensku ziadny maraton nieje
2stax - Tak to si popisal naozaj pekne a detailne. Priznam, ze nie vsetky z tych trati poznam, beriem to ako inspiraciu na tento rok. Len nech sa uz ten haj**l sneh poberie dole potokom. Btw odkial si?
Pozrel som stranku toho selackeho maratonu, uvidime co dovoli rozpocet na tento rok. Popravde tento rok zgrlosim kazdy volny dolar na bikovacku v Dolomitoch. Nie ze by sme u nas nemali dost peknych kutov, ale je to taky maly sen.
Oakley: Tento rok by som uz Partizanske celkom rad absolvoval. Sama chvala na tu trat takze asi fakt stoji za to. Uvidim ako to pojde ale v "predbeznom kalendari" mam Partizanske zaznacene
pri tom druhom pripade sa na organizatorov nemozno hnevat. "krejzisti" na horalovi mali dany usek este bez tej "odbocky" a na RCP-cku organizatori este hodinu pred prejazdom prvych borcov kontrolovali trasu a bola v poriadku...
a podla vyjadreni na nete o partizanskom tento maraton spada do druheho pripadu
Pandu pojdem, lebo je to uvod sezony a je to pre mna a kamosov uz taka tradicia a vzdy sa na nu radi vraciame, aby sme zistili prave vdaka nemeniacej sa trase ako sme na tom oproti minulemu roku, ale je pravda, ze prave nejake tie technickejsie a euforickejsie