posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 6. 6. 2018 o 12:13
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 12. 9. 2016 o 9:49
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
oné sypké ťažko zvladaju akekolvek oné tie, no oné proste.
Na lúkach som v tých 30 stupnnových horucavach umieral, dufam ,ze v septembri bude tak 20 stupnov max.
Ta nova trasa je fajn. Odboci sa z tej sotolinovej co sa neskor zmeni na asfaltku (este to nebolo oznacene, isiel som podla GPS), chvilu to stupa a potom uz iba dole (je tam aj taky maly padak), a zrazu som vysiel na tej krizovatke (Kamenne vrata) kde sa deli KLASIK A HARD. Odtial som to dalej neskumal (malo by sa ist na Kýšky a okolo Grófovca do NDCA)a zobral som to po cervenej do Teplic...
Asi od Iliavky dalej boli vsetky maratonske znacky zatrete. Neviem preco to tak je ale musel som ist podla pamati..sa mi zda ze po pominule roky sa znacky nezatierali a ostavali.
inac klassik predsa dnes so skorcakom,
start 15.20 za zimakom na hradzi...sviznejsie tempo nech to stihneme do tmy
zatial som ja+asi 2ja ...start z tn asi tak o 8:00-nech sme v prijemnom case doma
tn=opatova-petrovanske-petova l.-asfaltka z machnaca-pred slatinkou okolo horarne na velke luky-po trati baske-homolka.padak je pekne sypky a vysuchvy do valova...ale da sa opatrne(nie na furiusoch quasko!)
v porube kofolka.a vyslap hore, priechod pod cestu zarasteny....dalej uz pohoda luka nad iliavkou nekonecna ako vzdy....na poslednom vyjazde sme zanechali bugyho,,ktory sa stratil na 1km useku bez nas
sikmo mozno sa pripojim k vam od 3lip za omsenim este dam vediet co a jako
aspon v jednom mam jasno hard naostro za pocasia ako bolo na horalovi alebo na sulove nepojdem
ale zajtra sa preveziem ak bude moznost..ci a kde zostava asi otaznikom..
Ja tiež prihlasene a zaplatene.
Udolal som jedneho znameho ktory pojde za mna znacit HARD Ilavsku slucku.
dakujem pekne : )
cca 65km /cca1300m nasutpanych...z tn do tn..a pivecko v juvile ako bonus
som zabudol
dakujem pekne : )
basic je menej narocny ale su tam tiez pekne stupania .ak jadis rekreacne raz za vikend budes mat co robit....technicke stupania, luky ,kamaniste aj lucne zjazdy..ale da sa
klassik je uz aj s vrcholom baske a hrebenom po homolu a z nej zjazd do poruby pod nou sa spaja s basikom a idu uz spolocne do ciela..celkom makacka..treba uz mat slusne najazdene a aku taku techniku jazdy. prevysenie je tam viac nez slusne..pozri vyskove profily na stranke maratonu
drzim palce
na mieste platit rano
diki pekne, no tak asi basic
diki
diki pekne, no tak asi basic
diki
ides na dubnicak?
chystam sa, este neviem ci budem doma
chystam sa, este neviem ci budem doma
no mozno este keby sa tam "od nas" niekto nasiel by som sla, ale skor to vypada, ze tento uz nepojdem...
a ku novému koncu. jáááj pekné pojazdeníčo. som si vravel že ten koniec späť do Kolačína je jalový - keď som išiel basic alebo klasik