posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 6. 6. 2018 o 12:13
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 12. 9. 2016 o 9:49
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
To tričko je na aktuálnu tému
Pošli mail na [email protected] s tým, že to tričko chceš a že zaň pošleš platbu spolu so štartovným (ak si už štartovné nezaplatil).
A čakaj na odpoveď. Myslím, že sa to bude dať poriešiť
Dufam ze sa tam kdesi spichneme ... nech si mozem vyskusat toru
P.S. Potom bacha v tom poslednom asfaltovom klesani lesom po rozbitej asfaltke - neviem ako po ine roky, ale posledne 2 roky tam bola zavreta rampa a ked uz je clovek unaveny resp. rozmysla o inom, tak to celkom spestri situaciu...
Vcera sme boli zrovna pozriet Baske, je to celkom v pohode, tlaci sa len uplne na zaciatku v Omseni a chvilu asi aj hore pod vrcholom. Horsie su potom tie striedajuce sa stupaky a klesania k Homolke, najma psychicky
A niektore zjazdy su tam dost krkolomne, urcite si do vybavy zabal aspon 2 nahradne duse
Suhlas. Samozrejme ale zavisi od tempa. Pre lepsiu predstavu pripajam profil s priemernymi stupaniami po 1km z minulorocneho KLASIKa.
Zdar!
ste tu nejaky trencania,pripadne dubnica?
rad by som si presiel z niekym kto pozna trat "hardu"
uz som prihlaseny a ciastocne som nejake useky presiel.
ozvite sa!
Inak niekto o okolia Púchova? ... Planujem is Vsetinsky singletrack, kto sa prida?
si pravidelne das z presova poza tatry cez polsko a spet sa vracias cez kohutku a povazie dalej ppod tatry a este stihnes aj doma travnik pokosit coo