posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 6. 6. 2018 o 12:13
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 12. 9. 2016 o 9:49
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
O tom nešťastnom úseku je aj organizárotom známo, diskutoval som s Martinom Priečinským už minuly rok a ako sa sám vyjadril, aj on sám by to riešil inak ale nie je to také jednoduché ako by samohlo zdať. Budeme si musieť dávať vačší pozor, a hrotiť to radešj v iliavke
že aj šmolke môže bolieť si zabudol spomenúť
Nech sa kludne kryje, nemožno porovnávať, biela stopa pche.
Vies aky je rozdiel medzi zelenou stopou SNP a bielou stopou ??
A k trati - hlavne si dajte pozor na zavretu rampu prave niekde v zaciatkoch toho posledneho zjadu po tej rozbitej asfaltke v lese.
Kto chce ešte na záver bojovať o umiestnenie a predbiehať tak má priestor na ceste Kolačín - cieľ, hentam by sa šikol nejaký singel alebo aspon lesná cesta...
A to nehovorím len preto že som sa tam naposledy zdrbal
...pointer, singel sa tusim isiel 2003,alebo 2004 nepamätám si presne....taký malý kúsok ...
A k trati - hlavne si dajte pozor na zavretu rampu prave niekde v zaciatkoch toho posledneho zjadu po tej rozbitej asfaltke v lese.
Ta rampa sa da trafit iba ak máš obuté FF je mokro pozeráš do gps a si mrte unavený.
Inak je vidieť po zákrute zo 100m čo je značný priestor na reakciu.
aj ked uz tu trasu poznam naspamat...
hovorim z pohladu cloveka, ktory prejde 100km maraton, ale ide na podlahu a po 85km si uz nevychutnava nic...
Borovicový technický lesík na horalovi bola čerešnička na torte.
sory, uz nebudem
V 2007mom bola tá rampa pred posledným zjazdom zavretá, mi skoro oči vypučilo (vypučené oči tiež dokážu brzdiť
Ale podľa môjho hodnotenia = mne sa najviac páčil - ten dlhý sopľavý trávnatý kopec asi po piatich km od prvej basic-árskej občerstvovačky, končiaci singlom a lesnou cestou a zjazdom po (asi) trávnatej zjazdovke, ktorú pretínala cesta do (asi) Iliavky. Na ten sopľavec sa najviac teším, také veľmi môžem, jaaaj.
A veľká chvála za úžasné občerstvovačky, som z tých, ktorí radi kŕmia hlavu
V 2007mom bola tá rampa pred posledným zjazdom zavretá, mi skoro oči vypučilo (vypučené oči tiež dokážu brzdiť
jo to ma ale aj inak brzdi
http://www.maraton.sk
kmocho