posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 6. 6. 2018 o 12:13
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 12. 9. 2016 o 9:49
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
HARDISTI SU CISTUNKY !!!
Borec na KTM vzdal !
Zjazd z kanných sa tvari OK ... kazdopadne tu číham.
Pisem za jazdy tak oné...
HARDISTI SU CISTUNKY !!!
Borec na KTM vzdal !
Zjazd z kanných sa tvari OK ... kazdopadne tu číham.
Pisem za jazdy tak oné...
pockaj, pockaj, borec na KTM nevzdal
ale potvrdzujem, ten kusok trate bol v poho, teplucko, slniecko, krasna bajkovacka. sice niektore zjazdy niektori tlacili, ale to skor kvoli prevencii. velmi lutujem, ze som uz mimo
http://*****saweb.google.cz/ledavi35/DubnickyMaraton#
http://*****saweb.google.sk/peter.schneidgen/Dubnicak2009ObcerstvovackaOmsenie#
viac foto dam neskor.
Co sa maratonu tyka, siel som to dnes prvykrat, siel som iba KlASIK a slo sa mi celkom fajne, ale nesplnil som zavazok, ze vyzeriem aspon jednu obcerstvovacku...
Este sa ospravedlnujem katke za nemiestne pokriky
Zistil som ze Rubena plaste moc blato nemusia a ze RacingRalph mal blato radsej ale nevadi... zaver trate sa mi viac pacil ako bol minuly rok, teraz to bolo take divne...
Niektore zajzdy boli naozaj mnam mnam hlavne ten prvy "Kamenne Vrata" kde mi usli 1. a 2. a ja som padom zistil, ze zjazdy pojdem dnes pomaly
Vdaka Ledavi za fotky
Špecial hero pre mňa borec - kros semisliky pevná vidla samozrejne nechýbal stojan 5. na kamenných a cca 15. v ciely.
Inak ten novy zaver...kedze som to nehrotil tak sa mi to pacilo, ale keby som sa tam naozaj pretekal ako napr. minuly rok tak by som tam inak nadaval
Viacej v chystanom reporte aj s fotkami od roota
http://duxo.rajce.idnes.cz/Dubnicky_MTB_Maraton_2009/
trať krásna, občasné blato mi vôbec nevadilo, blatníček splnil, čo som od neho očakával na 200%...ráno to síce vyzeralo kadejako, ale keď sme vystúpili v ND z auta a videl som že zem je obschnutá a trávička suchá, bolo jasné, že to bude ok...po štarte sa mi zdalo, že mi všetci ušli, iba kajco sa kdesi flákal, tak som sa furt obzeral, kde je...nechal som sa poobiehať pár ľudmi, aby som to zbytočne neprepálil, i keď sa mi stále zdalo, že idem nejako rýchlo...okruh cez Klepáč a Machnáč bol fajný, bolo treba síce občas potlačiť, ale v zjazdoch som to púšťal, stopa bola dobrá...potom som šiel s Imrom, ale na Baske sme sa rozdelili, ďalej som už šiel väčšinou sám, prípadne vo dvojici trojici, ako sme sa sem tam dotiahli...záver od poslednej občerstvovačky ma nepríjemne prekvapil, rátal som už len s 10 km, ale bolo to stále hore dole až niečo cez 20 km...
veľká poklona pomalším z Klasika a Basic, všetci vzorne uhli, keď som si zakričal, aj v tých ťažších zjazdoch...je ale pravda, že ma bolo počuť na kilometre, metalické xtr platničky vpredu tak kvičali, že ich to muselo občas aj vydesiť...
poklona organizátorom, všetko klapalo, značenie ***** občerstvovačky tiež (na jednej som sa ulakomil na croissant, ale keď som ho dal do úst a zistil, že je cesnakový, okamžte som ho vyplúval
inak nečakal som, že budem na trati cez 7 hodín...
Ja som necakal ze tam budem 8:23