Sezóna pretekov pomaly utícha, všetci si užívame babie leto a rozmýšľame aká bude zima. Máme odvážne plány na ďalšiu sezónu - dobehnúť, čo sa toho roku nestihlo. Alebo sme chceli stihnúť ešte viac a ešte lepšie... Aj KRÁĽOVSKÝ MTB MARATÓN 2015 chce ešte viac. 22.8.2015 Vás opäť radi privítame v Granč Petrovciach - maratóncov, enduristov aj cyklistickú mlaď. Pripravujeme pre vás pár nových singlov i ďalšie novinky.
Takže sobotu, 22.08.2015, si do kalendára poznačte ako Kráľovský MTB maratón 2015!
tu je cerstve video z nedele. Ake jednoduche ked to niekto vie. Krasny koment na FB : "ako sa v piatich minútach dozvieš že nevieš jazdiť" Granč-Petrovce Enduro XRace 2RZ Carbon Killer, Tom KutinOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Aj ja sa chcem pridat k dakujucim - aj v nedelu bolo vsetko ako ma byt: obcerstvenie, trate, zabespecenie, pocasie proste TipTop...
A do buducna si aj za Vas prajem aspon o 50-ku vac prihlasenych v Enduro kategorii.
lakko respekt, skvela jazda... poslednych par sto metrov je mojich najoblubenejsich, myslim ze minuly rok sa tento usek nesiel, nie som si ale moc isty
Minuly rok to bolo zapadane po poriadnej kalamite. Miestny pracanti (je to turisticka znacka) to cistili nejaku tu dobu. Da sa celkom dobre vidiet ake kvanta stromov tam lezali cez trail ...
jj, uz sa mi to cele nejako dava dokopy, Carbonkiller bol vyluceny kvoli tomu minuly rok... len som nevedel zaradit tu zaverecnu romanticku pasaz... kus roboty tam odvadzate pani
lakko respekt, skvela jazda... poslednych par sto metrov je mojich najoblubenejsich, myslim ze minuly rok sa tento usek nesiel, nie som si ale moc isty
Quidoo neblazni, ja taketo useky prechadzam s bikom na pleciach. Vsak vo videu je aj meno jazca a ja to nie som ani nahodou. Len som vam dal odkaz na video ktore zdielal Fernetik t.j. organizator KM.na FB. Ja mam uz pudy sebezachovy velmo silne..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Granč-Petrovce Enduro XRace 2RZ Carbon Killer, Tom KutinOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A do buducna si aj za Vas prajem aspon o 50-ku vac prihlasenych v Enduro kategorii.
Quidoo neblazni, ja taketo useky prechadzam s bikom na pleciach. Vsak vo videu je aj meno jazca a ja to nie som ani nahodou. Len som vam dal odkaz na video ktore zdielal Fernetik t.j. organizator KM.na FB. Ja mam uz pudy sebezachovy velmo silne..
tiez na to cakam. Bol na peknom mieste - sice som necakal ze to je fotograf a blikol mi tesne pred zoskokom do oci ale ustal som to
Pekný ho máš!