Tak snáď som sa rozhodol aj s priateľmi s CYKLOPOZITÍVU, že založime po piaty krát novú tému a tento raz na Francúzky spôsob.....
LAPIERRE FATRANSKÝ MTB MARATÓN 2010!!!!!
Všetky informácie nájdete na stránke už Vám známej http://www.cyklopozitiv.sk
Nové dresy, staré trate, dobrá nálada super tombola a iné pikošky.....
Chceme zachovať kvalitu a radosť s bikovania...
Od 5.3. bude spustené online prihlasovanie...
Terry & company
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
Po pokece s kámošom,tímovým kolegom, ktorý len videl, ako mu silný prúd vody odšlahol bike keď ho čistil v potoku, a húževnatého chlápka, ktorý ho chcel zachrániť a nakoniec sa sám okúpal, mi to vychádza, že ste sa našli
Ak to bola 549 tak veľmi ďakuje za pomoc, on sám bol vystrašený keď videl ako si jeho drahota dáva lekcie splavovania na divokej vode
Ceco a terry. Prečítal som si zopár komentárov. Nikdy nevyhovieš všetkým. Nejaké detaily vychytáš a bude to ok. môj postreh ,k aparatúre si daj mladého chlapca ,ktorí Ti stiahne muziku kad začneš hovoriť do mikrofónu, nestratí sa to v hudbe, program pred vyhodnotením ? ja som to mal a som o 200€ lahší a ešte to niektorí ohundrali. Víťazov odmeňuj hore na pódiu z návesu, každý ich uvidí. Máš tam potok, tak mohli sa umyť aj s bicyklami. Kvapkám dáš človeka-študentov a je to. Jedlo a výber neovplivnš, je to vec kde vždy nejaký vegetarián podichne .
k zrážke : každý je účastníkom cestnej premávky a ide na vlastné nebespečie a zodpovednosť. Terry nemaj náladu s tým končiť !
Tieto veci rieši asi každý organizátor. nieste sami. je to pár drobností ktoré sa na budúcom preteku doladia . ešte v Raj. Lesnej som bol na pretekoch naposledy MTB XCM a potom až tento XCM .ináč len cestu a cyklokros. išli ste dopredu.
Športu zdar !
Možno viac info prostredníctvom speakra a aby ho bolo hlavne rozumieť. Neviem či mal v sebe ,alebo si to ani nevšimol že mu nerozumieť 20m od tribúny . Poverený človek pri vapke,ako tu spomínate a dôraz na dojazd do cieľa.Asi máte šťastie že zrazilo Vášho kamaráta,ktorí to berie športovo.
Na Sulove to majú v križovatke a tiež sa stáva všeličo, ale je tam poriadatel, ktorí to usmerňuje. Šťastie že sa chalanovi nič vážnejšie nestalo. Tak isto keď ste tu už spomínali Sulov, nejaký program ste pre čakajúcich bikerov mohli zabespečiť. Za to štartovné by to určite vydalo. Bolo nás dosť čo sme platili. Strava pre bikerov v pohode. Ostatný klobása a hotovo. Nebolo to žiadna sláva. Bazén som nebol, sprchy som nehladal, chabé označenie ,alebo žiadne info, kde čo a ktorým smerom v Stráňavach.Akurát smer trate a šipky pri hlavnej ceste boli ok. Z doterajších tohtoročných maratónov dosť slabota. Jediné + bola príroda ale to som už dnes písal. Aj v Partizánskom boli kedisi problémy ale spravili všetko pre to, aby boli preteky zabespečené tak ako sa patrí,výber zázemia ,štartu a cieľa,ako aj technické záležitosti aj ked tam nebolo tolko pretekárov ako na Fatrane. Určite lepšie zorganizované. Aj to je príklad.
na záver : Poriadateľom. Berte to ako výzvu do budúcna. doladiť pár detailov a môže to byť výborný maratón kde sa ludia radi vrátia. Žiaľ, teraz to ukážka ako sa organizuje maratón nebola.
Množstvo sklamaných bikerov si to pri budúcom Fatrane asi rozmyslí či tam ešte príde.
Skús si zorganizovať preteky, prídeme sa pozrieť a ver tomu že sa nájdu nedostatky . si zo sulova,alebo z BB ? alebo aj BA?
Robíme to pre Vás bikerov. Častokrát som bol aj v mínuse po pretekoch. Zniesol kritiku, a snažil sa doladiť čo trebalo. Ked máš námietky, povedz to poriadatelom ,v každých propozíciach je info kontaktný email . Určite to každý príjme ako radu.
http://energobiketeam.tym.sk/images/2010/str/album/
Jaro
mne na tacháči svietilo niečo okolo 1480 ak sa dobre pametám.. HAC4, čiže barometer nie družice, takže tie propozície boli fakt trochu mimo
Tie propozicie boli asi fakt nejake divne, ked som pozerala bol napr. start na 20 km az o 11.30 hod. a odstartovalo sa tusim o 11.00 hod.? To co boli ake informacie?
Štartovalo sa o 11.10... Nakolko 100% zaplatených bolo zaregisrovaných a nažhavené deti tam stáli už od 10.45...
Ďakujem za všetky negatívne pripomienky.
Jedine pozítivum bolo počasie. Takže ešte raz ďakujem aspon za to...
Terry: Neber to tak pesimisticky. Pocasie bolo naozaj fantasticke, ale zdaleka nebolo jedinym pozitivom.
dúfam ale že na Fatru 2011 sa dáš znova
TERRY, jediná kritika, ktorú si treba brať k srdcu, je konštruktívna kritika. Kto chce, chybu nájde aj v kristovom ľavom oku
Ja ti držím palce, viem koľko práce je za organizáciou.
Zobral som to športovo a hlavne s humorom...teším sa na ročník 2011,ale hlavne na tie sprchy v zakl.skole - to boli iné vykriky z tej ladovej vody
OK, ved som sa iba opytala, nakolko mi to nebolo jasne...a nejako som to tu nezaregistrovala, ze sa o tom uz pisalo. Pokial bolo skoro 100% bikerov zaregistrovanych a zaplatenych, tak nie je o com.
Ale dosť kecov poďme na bajky veď ešte sa leto neskončilo a ešte raz vďaka všetkým štartujúcim, ich priateľkám, priateľom, rodinám, známym a predovšetkým všetkým organizatórom za podľa mňa vydarenú akciu.
Váš Drobec
Inak ste sa s paneckom pekne ponatahovali. Dufam, ze sa uz moc neskazi pocasie a vidime sa na Sulove...
Môj Garmin Edge 500 ukázal v cieli (mediano):
nastúpané metre: 1468m
vzdialenosť: 43,9 km
Ak máte niekto foto s číslom 305, tak sa hlásim.