Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
najlepšie bolo kúpanie .... to bude asi dlho neprekonané
zopár forakov som konečne spoznal, niektorí spoznali mňa
iní sú stále záhadou.
Treba si kupit poriadne gumy
Stretol som dosť ľudí z fóra, k niektorým avatarom som si doplnil tvár
Danka super že si to došla, nechcel som ti veriť že nemôžeš keď sme sa rozprávali na vleku
alebo nevoziť nízke tlaky
No neviem, sam vozim v gumach 2 bary (teda min. tlak, vazim cca 86 kg) a vyhovuje mi to. Neviem si predstavit, ze by som siel na tvrdych plastoch, vtedy tie gumy stracaju svoje vlastnosti a stoji to za prd...
Idem sa rychlo zregenerovat a nachystat na zajtrajsiu tombolu v Pravenci
http://*****saweb.google.sk/siempra21
Vitaz maratonu v kategorie ELITE stratil na Vitaza MD 14 minut, a v poradi open bolby 5. Divna situacia....
Lech
no a na maratone bolo super dokonca sa mi pacila aj ta pasaz kde sa bike nedal ani poriadne tlacit skoro som potreboval macky
moze to byt hobik, co si chce vyskusat odjazdit slovensky pohar
Na tych zaverecnych lukach lezi asi polovica mocih blomb, vytriaslo ma tam poriadnie
Neco mi chybali technickie zjezdy, ale asi sa ne dalo inac, ne vem ci z tej strany Fatry ne su nejake super zvaznice, (moze problem s zachreanarami prirody bol) inac vem ze ak sa ide s Holi na lavo (asi modra alebo zlta znacka, su super narocne zjezdy - to by sa zislo, zial mi bylo toho stupania na takie zjezdy
A maraton aj tak parada, cely cas na 101%
Lech
Te 7,72 (s prevodnikami!
Lechu
http://*****saweb.google.sk/siempra21
thx
Trať bola pre mňa neuveriteľne krásna. Viem že niektorí povedia že to bola čisto dupačka, ale o to viac som si to užival. Tie krásne niekoľko km výjazdy, úžas. Horšie to bolo v zjazdoch, ale aspoň viem kde sa mám zlepšovať. Konečne sa začina prejavovať tohtoročný tréning. Keď mám pravdu povedať, tak keď som vyšiel 2.krát na Saračníky a vedel som už pôjdem skoro iba dole...no ešte nejaký kopček by sa zišiel
Občerstvovačky boli fajn, dokonca som dostal 1.krát aj celý banán, ale pre istotu som ho na trati niekde vytriasol
Na záver chcem všetkým zainterevaným poďakovať. Za to štartovné sa mi to niekoľkonásobne vrátilo.
P.S. Dutchman: Vraj si si pokecal s mojou manželkou