ktorý sa uskutoční v sobotu 6.júna 2009
Horolezecký klub HK SLÁVIA STU Bratislava v spolupráci – Walter sport Ba
a CrossCountryClub Rača
Vás pozývajú na Malokarpatský cross-maratón, ktorý od roku 1990 bol venovaný pamiatke nášho priateľa Jula Lamačku, ktorý zahynul v roku 1989 v lavíne,
v horách Ťan-šanu .
Trať vedie z Koliby- Kamzíka, na táborisko pri Zochovej chate pod Furmanskou krčmou, zväčša hrebeňom, po červenej značke ,cca 38 km.
Podujatie je určené pre horolezcov, bežcov, bajkerov a walkerov
Program :
8.45 – 9.45 prezentácia / Koliba, pri bufetoch /
9.45 – 9.55 výklad trate
9.15 štart walkerov 10.00 hlavný štart
15.00 vyhlásenie výsledkov
Základné kategórie :
- juniori do 19
- muži
- ženy
- veteráni nad 40,50,60
Štartovné :
7eur - bajkeri , 5.00 € ostatní, pre pretekárov je zabezpečené občerstvenie na Pezinskej Babe
a v cieli, ako aj odvezenie vecí do cieľa.
Účastníci štartujú na vlastné nebezpečie .V prípade potreby sú účastníci povinní navzájom si poskytnúť prvú pomoc.
Kontakt: Vlado Launer 0905 868 211, mail: [email protected]
Peter Dolák 0905 227 797, mail: [email protected]
posledný komentár: 28. 11. 2018 o 19:12
posledný komentár: 14. 5. 2016 o 21:58
posledný komentár: 23. 2. 2012 o 13:28
posledný komentár: 27. 11. 2011 o 19:08
http://aladin.elf.stuba.sk/~soula/mkd/aktuality/T-100_09/Propozicie_T-100_36r.htm
Celý rozdiel, že som sa dočítala, že aj Kaktusbike je sponzor, obe pozvánky sa však líšia výškou štartovného. Ale vyzerá, že to má tradíciu, všade píšu, že je to ...venované Julovi Lamačkovi od roku 1990...
Z nich sa pred par rokmi komercne
mať v sobotu voľno, tak som tam
a ešte rada - do tuhého ide až za Babou...
Ach a ja blbec, totalne zniceny, cmelok a skalnatu som koplet tlacil, sa rozhodne ze pojde asfaltkou minimalne do pezinku a odtial vlakom. Ach ... uz i dolu kopcom do modry som musel slapat, cely cas fukal vietor bud zboku ze som na ceste plaval zboku na bok, alebo fukal zpredu co som slapal sotva 15 km/h. V pezinku som mal moznost bud to ist do centra a hladat stanicu alebo ist rovno smerom na bratislavu. Samozrejme ze smer bratislava. To bola posledna tabula s Bratislavou ktoru som zaregistroval. Absolutne neviem ci som bludil dobre, presiel som cez Senkvice a dal sa smerom doprava mimo hlavnej cesty, nastastie som travil Svaty Jur a odtial Racu takze pohodicka. Domov som prisiel taky zniceny ze som nechapal, lahol som si do izby, v tretrach, prilbe ... dokonca som zaspal hned. No hroza slapat takto komplet prot vetru.
Andrejko, ja som ta volal naspat po hrebeni!
PS: Šenkvice sú riadne v prdeli od BA. Naozaj si tade šiel?
ale doma parada, padol cely makovnik, liter acidka, kavenky, dve cokolady, parky, nejake tie keksy a neviem co este