tak sa nam skoncili vsetky maratony a rad by som vedel ako sa vam pacilo. Ja osobne som s maratonmi celkom spokojny a rad by som pocul nazory na jediny serial MX v ktorom sa hodnoti celkove poradie a to je Merida Cup. Co by ste hlavne chceli zmenit, s cim ste boli spokojny a s cim nespokojny...ja napr ako jazdec by som navrhol zopar zmien ohladom miesta pretekov a aj niektore zmeny co sa tyka samostatnych podujati. Osobne by som uvital keby sa seria viac rozsiri aj na zapad, pripadne keby sa niektore preteky z tohto serialu vysrtnu...moj navrh by bol takyto :
pridat maratony na "zapadnom" Slovensku a to MTB maraton Pravenec a Bikemaraton Medzihorim Partizanske ( mozno kvoli tomu ze som v organizacii trosku zapleteny, ale hlavne preto ze jeho trat hodnotia ucastnici ako jednu z najlepsich a najkrajsich na Slovensku ), avsak neviem ci 14pretekov v serii by uz nebolo moc? Preteky ako Sulov, Dubnica, Topolcianky asi tazko budu moct byt zaradene ( kvoli sponzorovi ) Na druhu stranu sa mi trochu nepozdavaju preteky :
Hornohradsky maraton - akoby to bolo nasilu robene...hlavne trat
Zlata Bana - vraj povrch trate ulpne v "dezolatnom stave"...iba minimum ludi sa sem rado vracia
Pruchnik - nebyt slovakov tak by tam bola uplne miziva ucast...a nerad sa tocim na trati ako na kolotoci
A co sa tyka trati, tak by som pouvazoval :
Banska Stiavnica - mat take moznosti postavit prekrasnu trat aj s vrchom Sitno by som nepremarnil...malo ludi bavi vrtiet sa na starej-znamej trati 4x
Presov - ak by zostal ako finalovy pretek, na dlhej stacia aj 3 okruhy...predsa len uz toho ma clovek na konci sezony dost
ostatne by mohlo byt tak ako je, mozno by som v celkovom hodnoteni z cca 12 pretekov zarataval iba 10naj vysledkov...
ako to vnimate vy? aky mate nazor?
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 14. 8. 2017 o 13:06
posledný komentár: 8. 10. 2015 o 2:53
posledný komentár: 3. 3. 2011 o 17:37
ja som to zasiel nieco nad 4 hodiny, cca 4:20
ja som to zasiel nieco nad 4 hodiny, cca 4:20
mne na 3 miesto medzi juniormi stacili rovne 4hodky
to Orsigo77: no osobne odporucam dlhu trat v Brne - ta 100km sa da prejst okolo 5,6, hodin, super rychla trat... sa SR su to vacsinou zabijaky
Hmm, to je namna velmi daleko, budem rad, ak zajdem vsetky co sa idu na slovenksu
A co hovorite na Prešovsku?
Mas na mysli tento zjazdik?
No ten druhy typek co tam fotil som bol ja a bol som tam na biku, ale bikera bez retaze na zaberoch nemam.
zle ekg... pridem