Máte niekto informácie o tohtoročnej zelenej stope ? Keď som pozeral na oficiálnu stránku prihláška bola stále iba na minulý rok... Chcel by som sa tam prihlásiť, bol by to môj prvý maratón tak by som chcel vedieť aká bola po minulé roky trať, ako to bolo spravené organizačne, označenie trate, občerstvovačky a vaše ostatné dojmy... Ak by niekto mal prihlášku na tento rok poprosil by som aj link
trat bola minuly rok dobre rozbahnena, aj taky borec ako Imroman to vzdal , oraginzacne nieje co vytknut, znacenie dostacujuce aby clovek nezabludil, ja som bol vcelku spokojny
neviem ako to bude tento rok s prejazdom napr. medzi Kordikmi a Kralikmi, ked som siel tade naposledy (niekedy v maji) tak asi na 100m boli popadane stromy ze sa nedalo prejst ani peso, dalsi kriticky usek vidim pri mutnom jazere kde su jarky aj pol metra hlboke
No mesiac je času dosť podľa mňa by tie stromy mohli stihnúť upratať... Čo všetko bolo v cene ? Ako to bolo v cieli ? Sprchy, vap-ka na bike ? Na občerstvovačkách bola možnosť vyčistiť a namazať bike ?
Máte niekto informácie o tohtoročnej zelenej stope ? Keď som pozeral na oficiálnu stránku prihláška bola stále iba na minulý rok... Chcel by som sa tam prihlásiť, bol by to môj prvý maratón tak by som chcel vedieť aká bola po minulé roky trať, ako to bolo spravené organizačne, označenie trate, občerstvovačky a vaše ostatné dojmy... Ak by niekto mal prihlášku na tento rok poprosil by som aj link
Kordíky - Králiky je trasa zjazdná. Lesáci usilovne pracovali (asi ešte aj pracujú) a poriadne sa tam rozjasnilo. Je tam síce kopec odpadu z dreva ale nie je treba prenášať bike.
Takže ak si to zhrniem : organizácia super, značenie super, sprchy sú, vapka je, občerstvovačky konkrétne info nemám... Takže ideálna príležitosť na prvý maratón
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem ako to bude tento rok s prejazdom napr. medzi Kordikmi a Kralikmi, ked som siel tade naposledy (niekedy v maji) tak asi na 100m boli popadane stromy ze sa nedalo prejst ani peso, dalsi kriticky usek vidim pri mutnom jazere kde su jarky aj pol metra hlboke
Stránku bude asi najlepšie pozrieť nasledovnú:
http://merida-zelenastopa.meu.zoznam.sk
prihlasovať sa dá cez (ja som sa tak prihlasoval):
http://cyklo.sao-tatry.sk
maratony-xc/10-rocnik-merida-zelena-stopa-snp-t23744.html