Ani nie Mathoso od aprila sa nejdem rozbehnut,zmenil som robotu mam menej casu na bike.Skoda ze si sa neozval ja som ju poobede presiel celu.Blata je malo a hlavne tam kde tazia drevo to je aj pripad nad Kalistim.Ja pojdem na maraton ved vyhrat nejdem a ci som 50 alebo 70 je skoro jedno,hlanvy je dobry pocit ze som odovzdal vsetko co je vo mne..
peco999 ved mas lepsie natrenovane, kludne aj po lukach dnes som siel cast od Kalista po kram a je tam take blato miestami, ze ja radsej nejdem
Ďakujem, že aj takto odrádzaš ľudí od účasti. Sám som zostal v piatok (keď som bol značiť) prekvapený ako to tam vyzerá. Práve dnes (nedeľa) idem pozrieť jeden úsek, ako by sa to dalo obísť. Ak to bude lepšie tak to pôjde inak.Dám vedieť.
Kadial to chces obist ak smiem vediet?Ja ziadnu obchadzku toho miesta nepoznam.Jedine ze sa vyberies z Balazov smerom na Krcahy nie na Kaliste ale to skratis trasu o cca o 4.km.
Ďakujem, že aj takto odrádzaš ľudí od účasti. Sám som zostal v piatok (keď som bol značiť) prekvapený ako to tam vyzerá. Práve dnes (nedeľa) idem pozrieť jeden úsek, ako by sa to dalo obísť. Ak to bude lepšie tak to pôjde inak.Dám vedieť.
Nehnevaj sa na mna ale pocet ucastnikov je zavisly hlavne na termine.A ten nezvladol organizator.BB maraton je v nedelu,v case konania maratonu je jeden v Kosiciach a druhy v Levoci,tak problem v slabej ucasti bude skor tam.
Zatial je prihlasenych 88.ucastnikov online.
peco999: Lenže dnes je toľko akcií, že tie termíny jednoducho kolidujú. Keby boli preteky včera, tak by kolidovali s Dubničákom, keby o týždeň neskôr, tak s Púchovom a Davorinom, takže ako by si to ty riešil? A bežecký maratón nepovažujem za priameho konkurenta cyklistických pretekov. Druhá vec je, že na Zelenú stopy si nepamätám, že by chodilo nejak extra veľa pretekárov. Vždy to bolo okolo 300 účastníkov.
Ja som sa dnes prihlásil. Je to môj vobec prvý MTB maratón, tak som plný zvedavosti a očakávaní - hlavne či to zvládnem dokončiť ešte pred vyhlasovaním výsledkov:-)
sad nestresuj, to nikoho odradit nemoze mozno si to aj ja nakoniec rozmyslim a v sobotu pojdem, ale ak ano, tak len pre cenu utechy, lebo pojdem vyletnym tempom
peco999: Lenže dnes je toľko akcií, že tie termíny jednoducho kolidujú. Keby boli preteky včera, tak by kolidovali s Dubničákom, keby o týždeň neskôr, tak s Púchovom a Davorinom, takže ako by si to ty riešil? A bežecký maratón nepovažujem za priameho konkurenta cyklistických pretekov. Druhá vec je, že na Zelenú stopy si nepamätám, že by chodilo nejak extra veľa pretekárov. Vždy to bolo okolo 300 účastníkov.
Tu skor bude problem v tom, ze su dve akcie v jednom meste a v tom istom termine.Preco by som sa trepal do ineho mesta ked by som sa mohol zucastnit doma.A asi nebudem jediny, ktory by som isiel na obidve akcie.
Az taky dobry nie som aby som jeden den dal 50km na biku a druhy 21km behu.Robim to len pre zabavu, ale
posledny byt nechcem.
Vidim ze sa tu strhol boj o posledne miesto.Ja som dost "vyhoreny" a cim viac bajkujem tym som pomalsi tak sa pripajam.Pred mesiacom som Zelenu stopu presiel za 3:12 dnes za 3:30:-)
Re SAD:poznam jedneho osobne ktory uprednostnil beh pred bicyklom.Mnozstvo cyklistov aj beha mozno by si bol prekvapeny.
Ja sa na sobotu tesim vlani bola super atmosfera.Drzim palce organizatorom aj cyklistom nech prejdu trasu zdravy a spokojny zo svojim vykonom.
[quote][/quote]Re SAD:poznam jedneho osobne ktory uprednostnil beh pred bicyklom.Mnozstvo cyklistov aj beha mozno by si bol prekvapeny.
Trochu uvedenia do reality. Toto nepatrí mne, ja nie som organizátor, a nevyberám termín ani trať. V propozíciách moje meno nenájdeš. Ja len chodím značiť trať ako dobrovolník. Ak mi chceš pomôcť tak od zajtra mám dovolenku kľudne zavolaj. A ja poznám viacerých cyklistov čo behajú. A k tomu úseku, je tam ešte jedna cesta(skrátenie 1km) bol som včera, ale aj tam je tažba.
Rad by som pomohol ale v dnes som v praci.V stredu prejdem trasu a poodhadzujem kamene a konare ktore zavadzaju.Ja si vazim kazdeho kto organizuje alebo sa podiela na organizacii.Vela zdaru.
Chalani tazbe sa nevyhnete to je problem, a ak tazba pokracuje tak bordel tam bude aj v piatok to je bohuzial realita, kto chodi preteky tak vie ako to myslim. prezijeme a zasportujem ci? he he he
Tak som znovu prešiel ten problemový úsek nad Kalištím. Už tam nie sú žiadne stoje a trochu to zrovnali. Jedná sa o 400m po tažbe. Ja som to prešiel na biku, ani sa to veľmi nezabáralo. Nevravím, že je to ideál,ale ak už nebude nejako velmi pršať do soboty to nebude také zlé. Bola by škoda pre 400m skrátiť trať o 4km.
Usek nad Kalistim nie je nic strasne aj tak je zaver blata obideni.Tazit vsak zacali na "Krame" tak zjazd bude trochu nebezpecny.Na trase som poodhadzoval nebezpecne konare a skaly dufam ze zajtra toho vela lesaci nenatahaju naspat.Tak okrem par pasazi je trat sucha,sem tam sa objavi mlaka nic hrozne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nehnevaj sa na mna ale pocet ucastnikov je zavisly hlavne na termine.A ten nezvladol organizator.BB maraton je v nedelu,v case konania maratonu je jeden v Kosiciach a druhy v Levoci,tak problem v slabej ucasti bude skor tam.
Zatial je prihlasenych 88.ucastnikov online.
Tu skor bude problem v tom, ze su dve akcie v jednom meste a v tom istom termine.Preco by som sa trepal do ineho mesta ked by som sa mohol zucastnit doma.A asi nebudem jediny, ktory by som isiel na obidve akcie.
Az taky dobry nie som aby som jeden den dal 50km na biku a druhy 21km behu.Robim to len pre zabavu, ale
posledny byt nechcem.
Neboj Flint, na posledné miesto tam budem ja
Re SAD:poznam jedneho osobne ktory uprednostnil beh pred bicyklom.Mnozstvo cyklistov aj beha mozno by si bol prekvapeny.
Ja sa na sobotu tesim vlani bola super atmosfera.Drzim palce organizatorom aj cyklistom nech prejdu trasu zdravy a spokojny zo svojim vykonom.
Trochu uvedenia do reality. Toto nepatrí mne, ja nie som organizátor, a nevyberám termín ani trať. V propozíciách moje meno nenájdeš. Ja len chodím značiť trať ako dobrovolník. Ak mi chceš pomôcť tak od zajtra mám dovolenku kľudne zavolaj. A ja poznám viacerých cyklistov čo behajú. A k tomu úseku, je tam ešte jedna cesta(skrátenie 1km) bol som včera, ale aj tam je tažba.
Ahoj lyziar, mozno ti usetrim cestu a pre upresnenie uvadzam ze sa jedna o zelenu stopu.
rozhodne