posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
tiez som bol prekvapeny z absencie 3.obcerstvovacky....pit som mal sice akurat, ale cista voda na zapitie gelu by pomohla.
znacenie fajn, az na jeden usek, kde pravdepodobne niekto pretrhol pasku a zopar nas slo dva krat hore dole a potom cez dva padnute stromy...no a regulovcici, ale to nastastie nebol moj pripad
Defekt zamrzi a Iceman mal tiez pekne dotrhane boky od sutrov.
http://www.vos-tpk.sk/2011/partizanske_11.pdf
PS: par foto pokusov synatora, mozno sa tam niekto najde
https://*****saweb.google.com/113485760518547460915/BikeMaratonMedzihorimPartizanske2011#5599464065042131442
....
Kedze som podal protest (jasopeto tiez) a organizatori uz z trate vedeli, ze nas poslali o 1 kolo viac (od regulovcika a motorkara), tak nam bolo vyhovene a na zaklade realneho umiestnenia pred predmetnou odbockou (cca. 5 km do ciela) nam upravili celkove poradie.
.
ja som tiez podala protest, ale zial moj sa neriesil - konkretne islo o poradie na bedni - akosi som si nestihla vsimnut, kedy ma "vitazka" predbehla, a taktiez si to nevsimlo zopar dalsich ludi, ktori sme jazdili +- na rovnakej urovni... zial, pokazilo to moj dojem
inak trat sa mi paci, nedam na nu dopustit, to ostatne trochu pokulhava. Zlepsenie v zanceni sice oproti minulym rocnikom nastalo (rocnik 2009 som vyhodnotila ako orientacny maraton), ale stale su medzery - mne osobne prekazala napr. absencia regulovcika pri vjazde na hlavnu cestu!!!
Regulovčík v Brodzanoch na výjazde na hlavnú cestu mi tiež trocha chýbal. Čo sa tyká občerstvovačiek , uvítal by som nejaké to základne vybavenie , ako napríklad veľkú pumpu, pripadne nejakú tu dušu, alebo iné náradíčko. Pri vapke ma prešla chuť, keď som zistil, že z troch, čo tam mali funguje iba jedna a aj to na iba na čiastočný úväzok. Trati niet čo dodať, jednoducho super!! Čo sa týka značenia určite krok v pred bol, ale chýbajú mi stále výstražné tabule. Čo sa týka niektorých miest, asi by tam musela byť postavená stena, aby niektorý pochopili, že majú odbočiť. Potom sa niet čomu čudovať, že podaktorým chýbalo značenie, keď ho tí pred nimi stihli zlikvidovať. Zabezpečenie bezpečného výjazdu z dolného pomníka na cestu hodnotím na 1+ . Umiestnenie zázemia je taktiež super.
A smiem sa spytat, aku si sla kategoriu? Ja som si totiz vsimol na stupnoch vitazov jednu damu, s ktorou sme sa minali na ceste po serpentinach a neverim, ze mi na poslednych par km nalozila 20 minut.
spoločné poznávacie znamenie: Schwalbe
Ale ten šuter čo som trafil ja by rozj... aj gumu na traktore
inak trat sa mi paci, nedam na nu dopustit, to ostatne trochu pokulhava. Zlepsenie v zanceni sice oproti minulym rocnikom nastalo (rocnik 2009 som vyhodnotila ako orientacny maraton), ale stale su medzery - mne osobne prekazala napr. absencia regulovcika pri vjazde na hlavnu cestu!!!
Janka myslim, ze ako skusena maratonkyna (mam tusaka, ze si to Ty-pozdravujem Romana) mas isto dobry prehlad o tom, kto z konkurentov sa nachadza v najblizsom okoli. O to viac zamrzi, ze Ta v celkovom poradi predbehne super a ktorom si presvedcena, ze jazdil za tebou. Kedze vas ale bolo viac, tak to mal organizator aspon vziat na vedomie a konfrontovat vas s danou damou. Mozno by sa to vyriesilo k spokojnosti vsetkych. Takto to zamrzi. Rovnako s pochybami som isiel za organizatorom aj ja, ale nastastie to uz vedel a riesil to.
Ako Ta poznam, tak na dalsich pretekoch si to vynahradis
Katko: ja mam tiez vzadu Racing Ralfa a vpredu Rocket Rona a nic, ani tukanec.