posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
ozaj 11 nemate
No jo trosicku som bol sklamany, ked som to tam videl ... skoda ... skoda, ze som ta netrhol ...
Aaaaa: teraz pozeram foto, ze kto je konky (dik matt) ... a spomenul som si, ze ten Sensor zadok som mal furt pred sebou ... pri umyvani biku sme prehodili slovko ...
Ale paci sa mi, ze sme celkom slusna skupinka, schopna jazdit rovnakym tempom (a som rad, ze do nej znovu patrim aj ja, bo po Šele boli pochybnosti).
hm... dakto tu nosi dres ako ja
foto s #23 alebo #293 niekto nahodou nema?
tahas tigra za fuzy...
Mooooj ... keby ste nepubludili, tak ma mate setci ... Porac planujem trenovat dvojfazovo, ale trojfazovo? - beries aj osvetlenie? ...
Mooooj ... keby ste nepubludili, tak ma mate setci ... Porac planujem trenovat dvojfazovo, ale trojfazovo? - beries aj osvetlenie? ...
fiha, tusim sa ma chcete striast.. ale ja budem bojovat.. ak mi zvysi cas, tak aj trenovat
fiha, tusim sa ma chcete striast.. ale ja budem bojovat.. ak mi zvysi cas, tak aj trenovat
ja uz trenujem. ale casovo mi to tiez moc nevychadza...
ja uz trenujem. ale casovo mi to tiez moc nevychadza...
ako nevychadza, azda si nespokojny s druhym priebeznym miestom?
... inak, gratulujem, zatial mas stupajucu tendenciu
potvrdzujem - ked ma mirec druhy krat zdravil prirutiac sa v zjazde odzadu po tom, ako ma 500 metrov predtym predbehol ...
matt - statne bohatstvo - grrr - com som cinova Leninova hlava ???
Flinker - umyvanie chrbta- no neviem neviem, netvarim sa na tej fotke nadsene
katko - "dutch, aspoň si ho dal dole?" - ja neviem, bol Dutch uz v cieli?
..vychadzaju veru-uz by aj mne mohli zacat
danka ma uz nema rada
Aj mna zdzubala, ze ma fesi bez dresu obehol, som Ti hovoril ze to nase sobotnajsie dvorenie nezabralo
tak to nie, toooo nie
.
btw, heh, aha kto je zase na cele (a este k tomu pred kym - to je ten chalan co vyhral min rok Jursky park, vsak?)
https://www.cyklo.sao-tatry.sk/zobr_fot ... 5&strana=3
nečudujem sa, že šiel za Danou..