No čo vážený, kto má chuť si dať v nedelu 9.9.07 bahenný zábal na XC lige?
Ja idem aj s drobcom .... kto sa pridá?
No skúsme to , rozdáme si to , asi budeš smerom dole rýchlejší a do kopca asi aj občas pobežíme, hlavne posledný stupák ( kdo to pozná , vie o čom hovorím alebo píšem ?).. no a po rovinke sa budem snažiť ťa dobehnúť.
No skúsme to , rozdáme si to , asi budeš smerom dole rýchlejší a do kopca asi aj občas pobežíme, hlavne posledný stupák ( kdo to pozná , vie o čom hovorím alebo píšem ?).. no a po rovinke sa budem snažiť ťa dobehnúť.
Tak a som zase v pr.... Zase ma zachráni len tvoj defekt ... kolko berieš za prehru? .... už to mám, spácham atentát na vidle
V utorok sa dala stojka vyšlapať celá, povrch bol ideálny. Po týchto lejakoch to necháme na mladších.
Tak a som zase v pr.... Zase ma zachráni len tvoj defekt ... kolko berieš za prehru? .... už to mám, spácham atentát na vidle
V utorok sa dala stojka vyšlapať celá, povrch bol ideálny. Po týchto lejakoch to necháme na mladších.
...kua.. predpokladal som že sa k tej správe nedostaneš.. až v pondelok v robote .. no nič...
u nás v Karlovke už "prestáva" pršať , v SO poobede to trochu obschne , tak to bude "zjazdné" a vyboxoval som si doma aj priepustku tak sa možno uvidíme...
inak dažde tu boli aj s vetrom inteznívne už mám zo 6 okien zatečené 3 a k tomu aj roh v jednej izbe a to je skolaudované 2001/2 !
no chlapci nezavidim vam, ktori ste pretekali .... hnusna trat ... ale mne sa tam jazdilo dobre ;-] vyborna skuska pre novy bike ;-] akurat zena ma nechcela potom domov pustit
lapaloma: tak si bol pretekať, alebo si sa len vozil (testoval) a vyšieral si sa na druhých ako michalz. V prvom kole na stojke výkrik z publika "fučíš akoby si išiel štvrtý krát". Pri tretej stojke ma odfotil, predbehol zase odfotil a nevedel som ho dobehnúť .... šak počkaj zajac
trať bola fajn, nepršalo (skoro), "trochu" blata .... normálne som si všimol, že po každom okruhu to blato nejak ubúda. Pri pohlade na svoj bike som to pochopil. Každý si ho vozil zo sebov viac a viac.
Po ceste domou som sa zastavil na wapke a hned sa lahšie išlo ....
V tombole som niš nevyhral ... ako vždy a na bednu bolo málo bodov.
michalz: máš u mňa pivo, ale aj tak mi ten bod nepomohol, čo bolo jasné hned na štarte
whiteboss: kde si sa stratil?
len som sa vyskieral ;-] dosiel som tam od dubravskej hlavice ked sli nejaky starci 3 kolo a pozrel som si este zaver ... ale zato pekny zablateny a smikavy zjazd a nasledny vyslap sa mi pacil ;-] aj by som si zasutazil ale nerad byvam posledny takze ee
len som sa vyskieral ;-] dosiel som tam od dubravskej hlavice ked sli nejaky starci 3 kolo a pozrel som si este zaver ... ale zato pekny zablateny a smikavy zjazd a nasledny vyslap sa mi pacil ;-] aj by som si zasutazil ale nerad byvam posledny takze ee
tak ti dakujem ..... tam som bol aj ja
ked sa ti tak páčila stojka, tak si ju vybehni na biku, ked je sucho. Dá sa to a starci to zvládajú
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja idem aj s drobcom .... kto sa pridá?
...kua.. predpokladal som že sa k tej správe nedostaneš.. až v pondelok v robote .. no nič...
u nás v Karlovke už "prestáva" pršať , v SO poobede to trochu obschne , tak to bude "zjazdné" a vyboxoval som si doma aj priepustku tak sa možno uvidíme...
inak dažde tu boli aj s vetrom inteznívne už mám zo 6 okien zatečené 3 a k tomu aj roh v jednej izbe a to je skolaudované 2001/2 !
romane si cvok... ( a kto nie je ?)
PS
zdravim organizatorov...
a kde je ta luka, za konecnou dolava, do kopca, do zakazu, smerom na Kobylu?
tak tak presne tak len nie smerom na kobylu ale luka je mierne dolava kdezto modra znacka ide mierne doprava okolo vodarne
ďakujem za uznanie, konečne si to niekto všimol
lapaloma: tak si bol pretekať, alebo si sa len vozil (testoval) a vyšieral si sa na druhých ako michalz. V prvom kole na stojke výkrik z publika "fučíš akoby si išiel štvrtý krát". Pri tretej stojke ma odfotil, predbehol zase odfotil a nevedel som ho dobehnúť .... šak počkaj zajac
trať bola fajn, nepršalo (skoro), "trochu" blata .... normálne som si všimol, že po každom okruhu to blato nejak ubúda. Pri pohlade na svoj bike som to pochopil. Každý si ho vozil zo sebov viac a viac.
Po ceste domou som sa zastavil na wapke a hned sa lahšie išlo ....
V tombole som niš nevyhral ... ako vždy a na bednu bolo málo bodov.
michalz: máš u mňa pivo, ale aj tak mi ten bod nepomohol, čo bolo jasné hned na štarte
whiteboss: kde si sa stratil?
tak ti dakujem ..... tam som bol aj ja
ked sa ti tak páčila stojka, tak si ju vybehni na biku, ked je sucho. Dá sa to a starci to zvládajú
asi som ten link nepochopil ... prosím upresniť