no haluz konecne o tom niekto nasiel info...pocul som o niecom takom ale myslel som ze je to len nejaky zvast...
vyzera to tak ze tam dojde cely vranovsky mtb oddiel BTVT...takze myslim ze zastupenie to bude mat dost pocetne a samozrejme sa tesime na stretnutie s ostatnymi...kto z vas sa urcite chce prist povozit ?
.... inak kto to nazýva maratónom?? trocha silné si myslím
Precitaj si propozicie, nikto tam o ziadnom maratone nic nehovori.
S touto akciou nemam nic spolocne, len som ju nasiel na nete. Naozaj nechapem, preco musite mnohi do vsetkeho rypat. Niekto sa snazi urobit spotrovu akciu pre pobavenie znudenych dovolenkarov, ma snahu o rozvoj sportu a odburanie par gramov sadla z tiel lenivcov. Preco vo vsetkom treba hladat neskutocne narocne preteky pre tvrdych profesionalov?
Idem tam len preto, aby som synovi ukazal, ze pretekat sa da aj vtedy, ked sa clovek zabava so svojim superom a je uplne jedno kto vyhra. A preto verim, ze aj usporiadatel to takto pojal.
to jfab: ja som nehovoril nič o maratóne... to bola len reakcia na príspevok o trocha vyššie(pozri rene087)... ja tam nič nehľadám a propozície som čítal... pozri to ani niesú preteky a tak to beriem aj ja.. inak podobnú akciu by mal organizovať aj náš cykloklub a určite tam nepôjde o prvé miesto... rád ťa tam aj so synom uvidím
... inak podobnú akciu by mal organizovať aj náš cykloklub a určite tam nepôjde o prvé miesto... rád ťa tam aj so synom uvidím
Ak das vcas vediet, urcite nevynechame, vdaka.
Aj ked som reagoval na tvoje slova, nemyslel som konkretne teba, ale vseobecne, prepac. Sklanam sa pred kazdym, kto robi nieco pre toho druheho a vobec to nemusi byt zadarmo.
ok pohoda.. no určite dám vedieť aj keď to je ešte v prípravnej fáze a nieje ešte nič isté.. ale ide o spropagovanie cyklistiky a tak to bude orientované....
to jfab: ja som nehovoril nič o maratóne... to bola len reakcia na príspevok o trocha vyššie(pozri rene087)... ja tam nič nehľadám a propozície som čítal... pozri to ani niesú preteky a tak to beriem aj ja.. inak podobnú akciu by mal organizovať aj náš cykloklub a určite tam nepôjde o prvé miesto... rád ťa tam aj so synom uvidím
....napisal som " maratonik " ... tak hadaj ako som to myslel...takze na mna sa nevyhovaraj...
....napisal som " maratonik " ... tak hadaj ako som to myslel...takze na mna sa nevyhovaraj...
joj no tak azda si nepriznám chybu
Tak...tak....priznaj si chybu
Ja na tu akciu idem....beriem aj frajerku a kamosa tiez s frajerkou...len rozmyslam ci sa mi do octavie vojdu 4 bicykle ..
tak kamoša nechaj doma a ber iba frajerku(jeho) ale nie lebo moja by ma zabila (asi)... no ok.. potom sa pristav okolo chlapíkov v modrých dresoch a s nálepkami BTVT.. pokecáme..
Ja na tu akciu idem....beriem aj frajerku a kamosa tiez s frajerkou...len rozmyslam ci sa mi do octavie vojdu 4 bicykle ..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyzera to tak ze tam dojde cely vranovsky mtb oddiel BTVT
Precitaj si propozicie, nikto tam o ziadnom maratone nic nehovori.
S touto akciou nemam nic spolocne, len som ju nasiel na nete. Naozaj nechapem, preco musite mnohi do vsetkeho rypat. Niekto sa snazi urobit spotrovu akciu pre pobavenie znudenych dovolenkarov, ma snahu o rozvoj sportu a odburanie par gramov sadla z tiel lenivcov. Preco vo vsetkom treba hladat neskutocne narocne preteky pre tvrdych profesionalov?
Idem tam len preto, aby som synovi ukazal, ze pretekat sa da aj vtedy, ked sa clovek zabava so svojim superom a je uplne jedno kto vyhra. A preto verim, ze aj usporiadatel to takto pojal.
Ak das vcas vediet, urcite nevynechame, vdaka.
Aj ked som reagoval na tvoje slova, nemyslel som konkretne teba, ale vseobecne, prepac. Sklanam sa pred kazdym, kto robi nieco pre toho druheho a vobec to nemusi byt zadarmo.
ideme tam ?
ideme tam ?
Vcera sme sa rozhodli ze ano
Do octavie vojdu štyri frajerky tak aka dilema
http://www.domasacity.sk/articles.php?a ... em_index=1