to az potom ked sa mi to podari...inak akurat mi jeden volal, tak neviem neviem...vraj tam boli tento vikend a lesaci sa celkom snazia pri zvazani dreva:/
S kolegom to bol prvy maraton. Nic sme nemali najazdene a tak aj vyzeral vykon! Dostali sme sa do ciela so stratou 1:34 hod. Viem ze nic moc ale som rad ze sme vobec dosli ! Chceme ist aj na Sulov. Je narocnejsi ako Panda?
no tak taku kvalitne premakanu rozbitu trat som necakal a ani moj chrbatik:/...inak na to vsetko na dlhej celkom slusnych cca 4:57hod...z toho cca 10minut som po Lehote nahanal babky ktore maju telefon nech jednemu dost na kasu rozbitemu chlapikovi zavolaju zachranku...neviem ako vy, ale mna tento maraton po rokoch sklamal...no nic, teraz sa tesim na Pravenec a Partizanske
coze?zas sa tam niekto rozbil?som aj celkom rad ze som tam nebol,bo minule som bol ten rozbity ja....a niekto sa tu pytal na ten sulov,...tak ta trat je ovela krajsia ako toto...celkovo,mne sa to tam paci viac...
no tak taku kvalitne premakanu rozbitu trat som necakal a ani moj chrbatik:/...inak na to vsetko na dlhej celkom slusnych cca 4:57hod...z toho cca 10minut som po Lehote nahanal babky ktore maju telefon nech jednemu dost na kasu rozbitemu chlapikovi zavolaju zachranku...neviem ako vy, ale mna tento maraton po rokoch sklamal...no nic, teraz sa tesim na Pravenec a Partizanske
inak super umiestnenie respect, kolegovia zo suncycle mali asi smolu nie, inak to tam chodí tak malo ľudí na dlhú trať veď to musí byť samotársky maratón.
aj ja by som chcel mať dvoch nosičov vody pred sebou ako ty, ktorí potom odstúpia. hehe.
Katko, ty si ma odhalil ...treba si vediet zariadit ...ale nie, chalanom akosi neslo, hlavne som myslel ze Tomi ( 431 ) vydrzi viac, ale to vies, ked si zo stvrtka na piatok na "velkej oslave" ono sa ti to na maratone vypomsti
Oproti Sele brutalny rozdiel... Aj co sa tyka zabezpecenia atmosfery aj poctu ucastnikov.
Skoda ze je ta trat kazdym rokom rozbitejsia. Po tomto roku na Pandu v blate urcite nepojdem. Stacili tie sutre na tvrdom povrchu. Vysledny cas potesil aj ked nepadla hranica 2:30
na kratkej trati cas 2:29, oproti min roku polepsenie o 2.5 minuty
ale som spokojny. Mensi pad som mal na druhej obcerstvovacke ked som nedobrzdil, predne koleso mi smyklo a uz som letel, a pristal som tete co podavala iontaky hned pod nohamy inac trat klasicky rozbita, traktoristi by mali pouzivat slicky. ak by mal niekto nejake foto, tak dajte link alebo na [email protected] dik
Zdar borci z okolia AP maratonu!
Tusite niekto ako velmi sa na trati podpisali posledne dni s dazdom? Ci sa mame tesit na behenny kupel alebo sa bude dat jazdit aj na slickoch?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hlavne nech je super pocasie a nie je blato. galeje z pred 2 rokov nemusim
tak to zrovna nie
respecta!!!
inak super umiestnenie respect, kolegovia zo suncycle mali asi smolu nie, inak to tam chodí tak malo ľudí na dlhú trať veď to musí byť samotársky maratón.
aj ja by som chcel mať dvoch nosičov vody pred sebou ako ty, ktorí potom odstúpia. hehe.
bilancia: na 47km 1x defekt a 2x pád (výnimočne na bok a nie hlavana
Skoda ze je ta trat kazdym rokom rozbitejsia. Po tomto roku na Pandu v blate urcite nepojdem. Stacili tie sutre na tvrdom povrchu. Vysledny cas potesil aj ked nepadla hranica 2:30
ale som spokojny. Mensi pad som mal na druhej obcerstvovacke ked som nedobrzdil, predne koleso mi smyklo a uz som letel, a pristal som tete co podavala iontaky hned pod nohamy
Tusite niekto ako velmi sa na trati podpisali posledne dni s dazdom? Ci sa mame tesit na behenny kupel alebo sa bude dat jazdit aj na slickoch?