- povinná ochranná cyklistická prilba na hlave počas celého preteku,
- štart na vlastné nebezpečenstvo,
- usporiadateľ nezodpovedá za škody účastníkom vzniknuté ani nimi spôsobené
Prve tvrdenie uplne odporuje dalsim dvom.
Vsak ak startujem na vlastne riziko, tak moze by kazdemu fuk, ci mam alebo nemam prilbu.
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
No da sa to povedat aj takto. Ale ked mas v prihlaske na vlastne nebezpecenstvo a kazdy zodpoveda sam za seba... Tak je jedno ci je dement alebo nie. Vedome ci nevedome s tym suhlasi ak sa zucastni a tym to je vyriesene.
tejto teme asi nerozumie nik, okrem teba
- povinná ochranná cyklistická prilba na hlave počas celého preteku,
- štart na vlastné nebezpečenstvo,
- usporiadateľ nezodpovedá za škody účastníkom vzniknuté ani nimi spôsobené
Prve tvrdenie uplne odporuje dalsim dvom.
Vsak ak startujem na vlastne riziko, tak moze by kazdemu fuk, ci mam alebo nemam prilbu.
ty si vtipálek....
Fakt nechapem co na tom nechapete
Nie ignorovat, ale mazat! Ked niekto porusuje pravidla fora, nemaju tu mat jeho prispevky miesto. Anonymni internetovi hrdinovia zakladajuci zbytocne supermanovske temy tu nemaju mat miesto a podla mna mozu modi ist plnym pravom tvrdo po nich v zaujme zachovania urovne a kvality fora.
7. Príspevok pol pridaný za účelom provokácie alebo vyvolania roztržky (flame).
...chrabat ma neboli ale lytko. Nastastie sa to za posledny mesiac o cosi zlepsilo. Obcasnu vyraznejsiu blest pocitujem uz len v mieste, kde mam krcovu zilu , takze maratanu u nas sa na 90 % zucastnim. S treningom som zacal uz pred vyse ako dvoma tyzdnami. Dufam teda, ze mesiac treningu na pretekovej trati bude stacit na dobre umiestnenie.
(dal by som lock