+prikladám zopár fotiek
Nech sa paci -
Počasie vyšlo fajn. Išiel som svoje tempo a išlo sa mi fajn. So značením som nemal žiaden problém.
Pekná akcia.
Mám jedinú výhradu, pri poučení sa povedalo, že to bude viac ako 22,5 km. Mohlo sa povedať že sa to blíži ku 30 km. Ušetrili by sa tým pochybnosti na trati.
Vďaka organizátorom za dobrú akciu.
Ale riťpaľovú, ziaden pruser. Bolo to vyznacene fakt dobre. Problem je ze trat je na malom uzemi velmi klukata, ci ako by som to napisal. Takze je tam vela odboceni a aj krizovanie. Plus do toho neprajnici. Ale organizator bolo vidno ze urobil maximum. Aj regulovcici super, bolo vidno ze sa snazia, a to som siel na konci stvrtej petiny dlhej.
A stacilo davat dobry pozor. Faboriek bolo dost, stacilo sa obzerat. Ak niekto nieco prepalil, sam si za to moze. Hvorim za dlhu, co sa dialo na kratkej neviem.
No, klasicky pretek tohto druhu bol len Puchov a Nizkotatranska tour (kde bolo este menej ludi ako na Puchove).
Asi slabe referencie medzi ludmi - turistami.
Neviem. Ked porovnam Kalnicu co som siel minule.. Dve a pol nudne hodiny po zvazniciach hore na Inovec a az potom hrebenovka. a hodka dole.. tuna furt nieco ine, hore dole cik cak vselijake chodnicky....hmm... este spominam na Zvolensky maratonik, to bolo tiez nieco. No vsak uvidime o rok, ako sa to vyvrbi. Dakujem za peknu akciu.
tak včera bolo veľmi veľa akcií - Púchov, Medvedí okruh, Trenčín, L.Lúžna, BA-Jasná, Slánske, Zázrivá...toľko bikerov tu nie je zase
Matko, MrKoubak, vďaka za super foto!
https://goo.gl/photos/UbZ2v94R4iVxAxxV6
Trat bola super, pestra, technicka a fakt vyzzivnaaa. Nejde mi do hlavy, preco je tu taka poslabsia ucast? Ze byt tato akcia umrela na krasu?
Neviem. Ked porovnam Kalnicu co som siel minule.. Dve a pol nudne hodiny po zvazniciach hore na Inovec a az potom hrebenovka. a hodka dole.. tuna furt nieco ine, hore dole cik cak vselijake chodnicky....hmm... este spominam na Zvolensky maratonik, to bolo tiez nieco. No vsak uvidime o rok, ako sa to vyvrbi. Dakujem za peknu akciu.
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44