ja som nebol este ani na jednom ale tento rok asi pojdem do raja lebo horala sa trochu bojim,vcera som bol na Kralovej Holi a veru nieje to az take lachke .takze asi skor ten raj
Btw. zevraj Horal Krejzi tento rok bez Kralovej Hole? Je to pravda?
som pozeral stranku a neni tam nic take pisane,ale je tam prevysenie 3500,takze pravdepodobne sa pojde k.h....vraj nejake mensie problemy su aj s povolenim na raj...ze im este nedoslo ci co...no uvidime
Áno, tohto roku určite KH na Horalovi nebude. Ešte stále nemáme definitívnu podobu tohtoročnej trasy Krejzi. Snažíme sa je urobiť tak, aby bola zaujímavá a mal svoju logiku. Samozrejme, že aj tentokrát to vyžaduje isté kompromisy. Aj bez KH to nie je jednoduché. Čo bude v ďalších rokoch, to by som teraz neriešil. Uvidíme po tohtoročnom Horalovi. Aká bude účasť? Aké budú ohlasy? Ja osobne som presvedčený, že Horal Krejzi s KH v posledných rokoch bol dielom príliš veľkých kompromisov a obetí, že to strácalo charakter MTB maratónu. Všetko bolo podriadené jedinému - dostať sa na KH a späť.
no kazdopadne bude blato jak svina...inac vsimli ste si ze start v raji dali na 8 00 rano to bude mierny problem...
hej vsimli sme si ten start co uz budeme vstavat ,ako to tam vlastne je treba tam uz byt v piatok na prezentacii alebo staci v sobotu?
ide dakto z vas do raja?
teraz som pozrel propozicie na www.eubike.sk a som si vsimol ze sa ide na 21 km kolecka... ma tak napadlo ze vo stvrtok pridem do hrabusic a by som si s niekim isiel prejst 1 kolecko...na stranke je aj mapa. nesli by ste niekto???
Horal versus Raj?
Horal je uplne ina liga...
Po tom ako sa vyjadroval organizator Sl. Raju na forach a po ohlasoch z minuleho roku ma na maratone v Sl. Raji nikto neuvidi...
teraz som pozrel propozicie na www.eubike.sk a som si vsimol ze sa ide na 21 km kolecka... ma tak napadlo ze vo stvrtok pridem do hrabusic a by som si s niekim isiel prejst 1 kolecko...na stranke je aj mapa. nesli by ste niekto???
ja by som siel ale vo stvrtok nesom v poprade skoda
Pocasie vyslo a nova trat krejzi bola urcite krajsia (aj ked narocnejsia) ako ta minulorocna s KH. Organizacne Horal na jednotku s * (ako zatial vzdy...)
Horal versus Raj?
Po tom ako sa vyjadroval organizator Sl. Raju na forach a po ohlasoch z minuleho roku ma na maratone v Sl. Raji nikto neuvidi...
Co mas na mysli?Ja som pocul,ze z Raja robili tak trochu naschvaly Horalom Nechapem to,365dni v roku a dva rovnake preteky blizko seba v ten isty,to uz nieje nahoda...
Hoci som sa zatial ziadneho nezucastnil,musim trochu popracovat cez rok na kondicke hlavne...
A nebol tam niekto?Ako bolo?Napiste viac,my sme boli akurat v ten den na vyjazde,trochu sme aj krizovali trasu Horala.
A nebol tam niekto?Ako bolo?Napiste viac,my sme boli akurat v ten den na vyjazde,trochu sme aj krizovali trasu Horala.
bol som v Raji organizacia celkom v pohode az na jedno zavahanie pri kategoriach X,Y.Trat sa mi velmi nepacila lebo viac ako dve tretiny zjazdu sa slo po asfalte ale inac som celkom spokojny z akciou
bol som v Raji organizacia celkom v pohode az na jedno zavahanie pri kategoriach X,Y.Trat sa mi velmi nepacila lebo viac ako dve tretiny zjazdu sa slo po asfalte ale inac som celkom spokojny z akciou
Hm...mozno na tuto akciu by som si skor trufol,uvidime ako na tom budem buduci rok... Ale nesiel by som tam-co som vsetko pocul o tom organizatorovi,tak to by som skusil mozno tu najmensiu trat na Horalovi zatial
no fear, treba cosi nabehat a skusit. Moj prvy maraton, to boli 3 defekty a pokazena prehadzovacka, dosiel som posledny , a teraz na horalovi v prvej tretine start. pola. Poradil som sa s fuentesom a vysledok sa dostavil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cykloart.cz/drtic/
Btw. zevraj Horal Krejzi tento rok bez Kralovej Hole? Je to pravda?
som pozeral stranku a neni tam nic take pisane,ale je tam prevysenie 3500,takze pravdepodobne sa pojde k.h....vraj nejake mensie problemy su aj s povolenim na raj...ze im este nedoslo ci co...no uvidime
Zatial tomu vsetko nasvedcuje.
ivan
Nováčik
Založený: Mar 18, 2005
Zaslal: Št Jún 08, 2006 8:57 pm Predmet:
--------------------------------------------------------------------------------
Áno, tohto roku určite KH na Horalovi nebude. Ešte stále nemáme definitívnu podobu tohtoročnej trasy Krejzi. Snažíme sa je urobiť tak, aby bola zaujímavá a mal svoju logiku. Samozrejme, že aj tentokrát to vyžaduje isté kompromisy. Aj bez KH to nie je jednoduché. Čo bude v ďalších rokoch, to by som teraz neriešil. Uvidíme po tohtoročnom Horalovi. Aká bude účasť? Aké budú ohlasy? Ja osobne som presvedčený, že Horal Krejzi s KH v posledných rokoch bol dielom príliš veľkých kompromisov a obetí, že to strácalo charakter MTB maratónu. Všetko bolo podriadené jedinému - dostať sa na KH a späť.
hej vsimli sme si ten start co uz budeme vstavat
ide dakto z vas do raja?
hej skoda...snad sa niekto najde
Co mas na mysli?Ja som pocul,ze z Raja robili tak trochu naschvaly Horalom
Hoci som sa zatial ziadneho nezucastnil,musim trochu popracovat cez rok na kondicke hlavne...
bol som v Raji organizacia celkom v pohode az na jedno zavahanie pri kategoriach X,Y.Trat sa mi velmi nepacila lebo viac ako dve tretiny zjazdu sa slo po asfalte
Hm...mozno na tuto akciu by som si skor trufol,uvidime ako na tom budem buduci rok...