Pekny zavod, bolo to zaujimave, prvy krat som nieco take skusil ;o)
Tomas, krasny vysledok, gratulujem, na bednu to bolo len kusok, s Robom sme Ti hovorili nedavaj si ten kopec 3 krat ;o)))
Miro, nabuduce si pozicaj nejake chrtitko, malo by to byt poznat na vyslednom case ;o)
V celku promptne vysledky, pochvala.
Uvodny stupak bol sado-maso...ja som sa z neho nespamatal az do ciela a to som si hovoril, ze si nanho musim dat pozor.
Skoda tych vysledkov, tie co boli na strome sa mi pacili viac, tam som bol na 18tom mieste, toto "nove" cislo sa mi nepaci ;o(
To preto si nikoho nevidel že si sa rútil ako besný diabol po asfaltke nadol, keby si sa lepšie prizrel videl by si po jednej strane mafa s buchtou a po pravej strane pod strieškou nás.
Veď ešte hore pri bufetoch, tam si sa rútil po asfaltke a hneď za tým altánkom po pravej strane si odbočil na ten spočiatku kamienkový zjazdík doprava čo ide chvíľu zarovno zjazdovky.
som si teraz kukal staré výsledky a 2007 som mal čas 10:05 to odvtedy niekto navozil ďalšiu hlinu na ten kopec alebo čo sa deje
Skusil som to takou eas metodou trivialnou priblizne .. vychadza mi u Teba, ak mas vahu s bajkom okolo 90kg, ze kazde kilo co das na casovku dole, ti uberie z celkoveho casu (pri vykone co si dal) zhruba 8 sekund. Takze .. kebyze si pred startom zhodil oblecenie zbytocne, batoh, pneumatiky nejake lahsie, odhlahcil bajka co sa da (celo pevnak bez zadnej brzdy apod) a dal by si dole celkovo 4 kg, mal by si cas asi o 32sekund lepsi
tmax: besný diabol ... drsný chrt je z teba .. treba potiahnut uphill az hore na vysielac (elektrina tam je, bufet by sa premiestnil ) .. by sa videlo, tych dalsich 40m prevysenia, co na to laktat
No, stale tomu chyba 3/4 minuty .. ale 10kg mrtvej vahy je strasne citit. Preto su najrychlejsi v casovke do vrchu ti, co ich odfukne majovy vetrik, a preto najlepsi vrchari byvaju mušia vaha. Mozno by sa pri tejto casovke mali dovazovat pretekari na minimalnu vahu ako v konskych dostihoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tesim sa na dalsi rok, urcite natrenujem viac
ps: ak by mal niekto foto 25-ky..poprosiiim
Tomas, krasny vysledok, gratulujem, na bednu to bolo len kusok, s Robom sme Ti hovorili nedavaj si ten kopec 3 krat ;o)))
Miro, nabuduce si pozicaj nejake chrtitko, malo by to byt poznat na vyslednom case ;o)
V celku promptne vysledky, pochvala.
Uvodny stupak bol sado-maso...ja som sa z neho nespamatal az do ciela a to som si hovoril, ze si nanho musim dat pozor.
Skoda tych vysledkov, tie co boli na strome sa mi pacili viac, tam som bol na 18tom mieste, toto "nove" cislo sa mi nepaci ;o(
Tak snad o rok a tesim sa na foto.
budúci rok ale útočím znova na 10 aj keby bol sneh stále..
Mimochodom, boli ste jazdiť? Nejako ste zmizli. Keď som dojedol páročky, kde nič-tu nič...
Roman, nie je pekný.
Skusil som to takou eas metodou trivialnou priblizne .. vychadza mi u Teba, ak mas vahu s bajkom okolo 90kg, ze kazde kilo co das na casovku dole, ti uberie z celkoveho casu (pri vykone co si dal) zhruba 8 sekund. Takze .. kebyze si pred startom zhodil oblecenie zbytocne, batoh, pneumatiky nejake lahsie, odhlahcil bajka co sa da (celo pevnak bez zadnej brzdy apod) a dal by si dole celkovo 4 kg, mal by si cas asi o 32sekund lepsi
Vopred ďakujem.
edit: samozrejme, nezneho pohlavia sa to netyka
Tak to si snad jediny, co na vyjazde nebol - na slnkom zaliatom Pajstune to podla tvari vyzeralo, akoby sa uphill konal tam.