Peto02, tak to je pekny cas v tom behu, drzim palce. Inak nemusis dat v uphille do toho vsetko - mozes sa ist len tak previezt na vzduch ak bude pekne.
Tak uz sa nam podarilo doladit posledne veci do rozpisu a pre nedockavcov spustit prihlasovanie.
Mame jednu novinku. Rozhodli sme sa podporit nas sport tym, ze skusime podporit mladez a vyhlasili sme styri nove kategorie, prave pre tych mladsich. Nechceme vykony, ktore by mohli, najma tym najmladsim, viac uskodit ako byt prospesne, chceme iba, aby mladi prisli vyskusat si atmosferu pretekov.
Ja nemôžem, najneskôr 11:30 už musím sedieť v aute smer Turčianske Teplice. Ale keby ste si nedali veľa a v nedeľu zaradili nejakú celodenku po Karpatoch... Ale to je do inej témy.
ja som aj za sobotu aj nedelu ale s vami si to rozmyslím ešte keď som videl posledný karpatský výjazd..
ja som rozmýšlal aj nad svatojurským, keďže je to moja posledná možnosť si to kuknúť pred ostrým, ale to už ste poniektorí boli.. hlavne BK-Jur si vôbec nepametám
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pocasie je na dovolenke
Mame jednu novinku. Rozhodli sme sa podporit nas sport tym, ze skusime podporit mladez a vyhlasili sme styri nove kategorie, prave pre tych mladsich. Nechceme vykony, ktore by mohli, najma tym najmladsim, viac uskodit ako byt prospesne, chceme iba, aby mladi prisli vyskusat si atmosferu pretekov.
PINK sakalaka
nápoveda
Som zvedavý ako to dopadne po piatkovej žúrke
btw ako to vypadá so sobotou s časom?
ja som rozmýšlal aj nad svatojurským, keďže je to moja posledná možnosť si to kuknúť pred ostrým, ale to už ste poniektorí boli.. hlavne BK-Jur si vôbec nepametám