Jezus: da sa z lomu vyjst, ale uznavam, pre tieto ucely nevhodne .. ale uz viem, kade to pojde. Ono tych moznosti je tak malo, ze podla dlzky a prevysenia je to uplne jasne /+tie 2 infos naviac/.. a tusim sa mi mari, ze som kedysi chcel, aby to tade poslali, ked som reptal na trat
Ide to okolo jednej studnicky .. kde si raz rozbil hlavu typek bez prilby , ale je to asi tak 10 rokov.
Konecne spravny uphill, tu teda nehrozi cas okolo 11-12 minut pre priemerneho jazdca.
jezus: no len dufam, ze to nejde tou betonkou hore do Rosslerov lomu, lebo tam bude vela retazi roztrhanych
misopetrovic: minutu ? Pridaj
lto uvidime minuly rok som nemal moc natrenovane...tentorok som na tom ohodne lepsie s treningom... plus este nemam 18 takze ta vykonnost sa z roka na rok zvysuje aj sama vyvojom... ale ak by som dal takych 12:30 tak by som bol velmi rad
Ide to okolo jednej studnicky .. kde si raz rozbil hlavu typek bez prilby , ale je to asi tak 10 rokov.
No, sice o studnicke v tej lokalite neviem, ale moze tam byt. Ale urcite by som si z nej necapoval, mozno preto ziadnu neregistrujem. Ale co si zas na urazy v danej oblasti spominam ja, tak Kaskaja sa pri zjazde smerom dole touto lokalitou raz v spodnej casti pekne vyvalal v rychlosti 40-50 km/h ked sa mu zlomili rajdy.
zeby z race vinohradov zhruba v polovici medzi ahojom a peknou cestou, start pri byvalej "bezdomoveckej" bude, zaciatok asfalt a potom pomedzi zahradky a napojit sa na trasu greenbiku - tam je to akurat strme a koniec po cvicnej luke...
no konecne som sa tesil ze to snad bude zjazdne aj na krose , ale ked sa to cca 2x zostrmilo no neviem neviem , kto mi poziacia mtb?
capulo mozeme uzavriet dohodu. ak mi pozicas ziletku na ruzinovsku cyklocasovku ja ti pozicam MTB na uphill len aby si nebol prekvapeny ze to do toho kopca aj tak nejde
No, sice o studnicke v tej lokalite neviem, ale moze tam byt. Ale urcite by som si z nej necapoval, mozno preto ziadnu neregistrujem. Ale co si zas na urazy v danej oblasti spominam ja, tak Kaskaja sa pri zjazde smerom dole touto lokalitou raz v spodnej casti pekne vyvalal v rychlosti 40-50 km/h ked sa mu zlomili rajdy.
No ak myslíme na rovnaké rajdy tak už viem kade sa pôjde,no a to bude pekná nakladačka.(dobrý výber)
Studnička tam je,cca v spodnej polovici.
Naposledy som z nej pil pred desiatimi rokmi,teraz by som to neriskoval.
Vážne rozmýšlam nad tým,že sa zúčastním aj ja.
Priatelia, koniec dohadom.
Viaceri naznacovali (a ti, co vedeli, dobre drzali bobrika mlcania), Stax to trafil.
Trasa tohtorocneho uphillu, a verime, ze aj dalsich, je tu. Profil najdete na stranke. Zatial si overujeme, ci budeme moct zobrazovat aj mapu alebo len odkaz na nu.
Mala poznamka: dlzku a prevysenie nam dal Garmin. Nepochybujem, ze mnohi dojdete k inym cislam, ale plus-minus to sedi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Konecne spravny uphill, tu teda nehrozi cas okolo 11-12 minut pre priemerneho jazdca.
misopetrovic: vynasob si cas 1.5x
misopetrovic: minutu ? Pridaj
lto uvidime
resources/file/73571
v kazdom pripade Pazhi cakame
capulo mozeme uzavriet dohodu. ak mi pozicas ziletku na ruzinovsku cyklocasovku ja ti pozicam MTB na uphill
No ak myslíme na rovnaké rajdy tak už viem kade sa pôjde,no a to bude pekná nakladačka.(dobrý výber)
Studnička tam je,cca v spodnej polovici.
Naposledy som z nej pil pred desiatimi rokmi,teraz by som to neriskoval.
Vážne rozmýšlam nad tým,že sa zúčastním aj ja.
Viaceri naznacovali (a ti, co vedeli, dobre drzali bobrika mlcania), Stax to trafil.
Trasa tohtorocneho uphillu, a verime, ze aj dalsich, je tu. Profil najdete na stranke. Zatial si overujeme, ci budeme moct zobrazovat aj mapu alebo len odkaz na nu.
Mala poznamka: dlzku a prevysenie nam dal Garmin. Nepochybujem, ze mnohi dojdete k inym cislam, ale plus-minus to sedi.