Štartovné pre nás je rovnaké ako vlani. Pre náš tím je urobený špeciálny prihlasovací link:
http://www.trophy.at/SlovakSnail
Maximálny počet členov tímu je 50!!! Ďalší už budú zaradení do nového tímu.
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 16. 7. 2015 o 16:33
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 10. 7. 2011 o 10:48
Ako som už napísala. Boli sme si to prejsť deň predtým. Vedela som čo ma čaká a tak som šetrila sily v tých serpentínach. Ale aj tak som nečakala, že sa mi to podarí vyjsť. Hlavne keď tam hore práve pršalo a ten asfalt bol mokrý. Tie najstrmejšie pasáže som musela vždy na chvíľu zrýchliť lebo zadné koleso šmýkalo.
Tie ďalšie stúpania už boli v pohode iba som už nevedela čo ma čaká. na rozdiel od väčšiny súperiek som išla sólo bez podpory. V poslednom stúpaní ma došla talianka, ktorá jazdila s ďalšou parťáčkou a podporu im robil týpek s batohom plným gelov, tyčiniek a bidónov. Samozrejme bez štartovného čísla. Talianka sa ma pýtala koľko mám rokov, aby zistila či som v jej kategórii. Keď zistila, že jazdíme ako súperky tak mi povedala, že ona bude druhá a ja skončím tretia. To ma celkom naštvalo. V zjazde som to potom trochu viac "rozbalila" a utrhla ich. V následných asfaltových pasážach som videla ako sa ju ten jej týpek snaží dotiahnuť ku mne. Bola som rozhodnutá bojovať a tak som išla fakt hranu. Našťastie sa im nepodarilo ma dôjsť ani na ceste okolo jazera. Na stupňoch víťazov mi tá talianka gratulovala a povedala, že som ju v zjazdoch prekvapila.
tak ja som tam k zemi isiel a suchal sa asi 3 metre kym som to zabrzdil. Potom ma "chlpaci" vytlacili
cestne priznavam, ze tiez som mal co robit vytlacit tam bajk. a rovnako dezen tretry mi tiez nepomohol...
naposledy som siel salzku v 2006-tom, vtedy mi pripadala tak nejak lahsia. ale inak organizacne a atmosferou rovnako super.
btw, vyhrali sme (svk snail highlanders team) nieco v ramci slow-motion?
chcem povedat, ze v takychto tretrach som vystupil z bajku po Salzke
najprv som mal pocit, ze sa mi len nejaky kamienok dostal medzi stuple, potom som si vsimol ze mi tam trci srob tak som sa potesil ze som ho nechytil do kolesa, no ze problem bude asi inde som si uvedomil az v tom najstrmsom useku ked mi zrazu odpadla predna cast podrazky aj s tym kovovym stuplom. nastastie uz potom nebol velmi dovod zosadat z bajku a zvysok podrazky to ako-tak udrzal pokope az do ciela.
No tie extra useky na A-cku stoja veru za to...prave tam su tie top technicke zjazdy ktore na B nie su.
Presne tak Imroman! A ako hovori nas kamarat Jasopeto, na Salzke je len jedna trat
Ale ak ma niekto naslapnute na super vysledok na inej trati, tak sa to samozrejme pocita! A pripajam sa ku gratulaciam Kristina.
No ja som minuleho roku tie technicke casti vacsinou tlacil, tak som si dal Bcko a to mi staci...aj rege je lepsia a hlavne nechut k bikovaniu je po preteku minimalna v porovnani s Ackom