12. apríl 2025 Škoda Svätojurský MTB maratón Svätý jur
10. máj 2025 Škoda MTB maratón Rajecké Teplice Rajecké Teplice
7. jún 2025 Škoda Slovenský raj Hrabušice – Podlesok
28. jún 2025 Škoda MTB cyklomaratón Topoľčianky Topoľčianky
09. august 2025 Škoda HORAL MTB maratón Svit
13. september 2025 Škoda Stupava maratón Stupava
web série
O finálnom poradí rozhoduje celkový počet bodov za 4 najlepšie odjazdené preteky
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 26. 9. 2018 o 22:17
Kebyniekto hladal, tak kalendar celeho cross country je tuto.
https://www.cyklistikaszc.sk/sk/mtb-cross-country/kalendar
Ale neodpustim si poznamku: XCM aj XCO dal cyklisticky zvaz pod "MTB Cross country ". Hlada sa v tom teda dost zle - iba podla nazvu.
Kde je ta info ??
to je všetko ? bez žiadnej informacie pre zučastnenych formou mailu ? Veď 3/4 luďi bude cestiovat mimo BA a 1/3 min sa tam ubytuje a ma zaplatene ubytovanie ... 🤦♂️🤦♂️
Vecer mi uz prisiel email o presune.
Ber to, ze sme to zachytili v den, ked padlo u nich rozhodnutie. Rano sa kamos chcel prihlasit a neslo to. Cez den dali spravu na web a vecer odisiel mail.
Spracovanie chvilu trva. Ti ludia maju aj svoje zamestnania.
Ber to, ze sme to zachytili v den, ked padlo u nich rozhodnutie. Rano sa kamos chcel prihlasit a neslo to. Cez den dali spravu na web a vecer odisiel mail.
Spracovanie chvilu trva. Ti ludia maju aj svoje zamestnania.
Jasne ja to beriem ale v dnesnej dobe IT kolko trva rozoslat spolocny email ? .. asi rovnako ako upravili na stranke najprv popis ze zrušene. 😏 naštastie ubytovanie sa dalo bezplatne zrusit do 10.4
Je tam aj archiv na stare podujatia.
Vcera mi prisiel mail o presune/zruseni.
Dam to sem, snad neporusim GDPR alebo nieco take:
Vážené pretekárky, vážení pretekári,
S veľkou ľútosťou Vám musíme oznámiť, že z dôvodu zhoršujúcej sa epidemiologickej situácie a nariadených opatrení Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR v súvislosti so slintačkou a krívačkou sa preteky ŠKODA Svätojurský MTB maratón, ktoré sa mali uskutočniť 12. apríla 2025, nemôžu konať v plánovanom termíne.
Rozumieme, že ste sa na tento dátum tešili, no vzhľadom na vzniknutú situáciu sme nútení preteky presunúť na nový, ešte neznámy termín. Budeme Vás o ňom informovať, keď to epidemiologická situácia dovolí a budeme mať presnejšie informácie.
Chápeme, že táto zmena môže spôsobiť určité nepríjemnosti, no vzhľadom na nepredvídateľnosť situácie štartovné sa automaticky presunie na náhradný termín. Ak by ste mali záujem o presun štartovného na iného pretekára, aj to je možné.
Podľa našich propozícií pretekov (záverečné ustanovenia) v prípade, že preteky neprebehnú z dôvodu živelnej pohromy alebo epidémie, sa štartovné nevracia.
Nakoľko si vážime Vašu priazeň a chceme byť korektní k našim pretekárom a priaznivcom, v prípade, že napriek uvedenému máte záujem o vrátenie štartovného, napíšte žiadosť v ktorej uvediete:
Meno a priezvisko pretekára
Dátum narodenia
Dátum úhrady štartovného
Sumu úhrady štartovného
Číslo účtu IBAN, na ktorý požadujete vrátiť štartovné
Vyplnenú žiadosť, prosím, pošlite ako scan na e-mail: [email protected]. Upozorňujeme, že v prípade vrátenia štartovného bude účtovaný storno poplatok vo výške 5 €.
Chceli by sme Vám úprimne poďakovať za pochopenie, trpezlivosť a podporu v tejto náročnej situácii. Veríme, že si zachováme Vašu podporu a čoskoro sa opäť stretneme na našich pretekoch.
S pozdravom,
Organizátori ŠKODA Svätojurského MTB maratónu
Je tam aj archiv na stare podujatia.
Vcera mi prisiel mail o presune/zruseni.
Pozrel som a veľa z histórie tam chýba, resp. naše slovenské preteky tam vôbec nie sú, Archív do 2024 sa vôbec nenačíta ...
zdroj sportsofttiming.sk