posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 16. 4. 2022 o 9:09
posledný komentár: 13. 10. 2019 o 19:55
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 16. 4. 2022 o 9:09
posledný komentár: 13. 10. 2019 o 19:55
organizator predava sluzbu. ta sluzba sa vola Horal MTB maraton. ak sa ti ta sluzba nepaci tak ako je ponukana (bez poharu pre ebikes) tak si ju nekup. to je cele.
Vlastoch , nenúti ma nikto,ale to neznamená že je to fér
Ako pohar za 3,5€ vyriesi ten problem s ferovostou sutaze? Ze tebe nevadi miesat hrusky a jablka, neznamena, ze to nevadi im.
A preco teda maju tuto kategoriu? A preco nie, ked je zaujem. Aj rodinni prislusnici ne-ebikerov sa mozno radi prevezu, mozno sponzor chce a peniaze sa urcite tiez hodia. +Ono celkovo je na maratonoch problem so sutaznou "nabudenostou" neskusenych ucastnikov. Pri ebike kategorii to bude nasobne vacsie riziko.
organizator predava sluzbu. ta sluzba sa vola Horal MTB maraton. ak sa ti ta sluzba nepaci tak ako je ponukana (bez poharu pre ebikes) tak si ju nekup. to je cele.
vystihnuté úplne presne a platí to pre každé podujatie
Nerozumiem, co chces ocenit na vozeni sa na motorovom dopravnom prostriedku?
asi preto ze elektrikari NIE SU VITANÍ na pretekoch medzi normalnymi bikermi ... na zvaznicovom maratone to asi velky problem (pri MALEJ ucasti elektrikarov) nie je, ale na technickych a trejlovych tratiach je cisty nezmysel pustit na trat spolu bikerov a elektrikarov
Medzi sebou. Ale niektori stale nedokazu spracovat, ze k ferovosti to ma daleko
Platím rovnaké štartovné ako chlapi, prejdem rovnakú trasu , aaaaale budem sa na nej naháňať s 19-ročnými dievčatami na 102 km trati.
Chlapi majú všade na MTB pretekoch kategórie, ženy väčšinou len jednu.
Platím rovnaké peniaze ako oni, nerozumiem tomu.
Zdôvodňujú to vždy tým, že nás je málo. A?? To koľko nás nastúpi na trať je úplne jedno, práve pre tieto divné pravidlá, ktoré v ženskom svete stanovujú muži, sa ženy na to pretekanie radšej za tie peniaze vykašlú.
Ďalej hovoria, že dôležité je celkové poradie, a nie v kategórii. Tak prečo ich teda muži majú, keď to dôležité nie je?? Chcem vidieť jedného chlapa, ktorý by bol ochotný pretekať ako 45-50 ročný s 19-ročnými chalanmi za 50,- eur.
A tu vôbec nejde o medaily a ceny. Ide o obyčajný princíp, spravodlivosť. A to nie som žiadna feministka, ale skutočne toto hlava neberie, že sa nenájdu 4,- eurá ako tu píšete na medaily , ale pre ženy.
A teraz konkrétne k tebe a ebiku.
Prepáč, ale podľa mňa tam nemajú vôbec čo robiť. Nemajú tak dobre zvládnutú techniku jazdy a makačom na trati doslova zavadzajú, častokrát sú nebezpeční, pretože neovládajú ani základné správanie sa cyklistov. Ebike nemá nič spoločné so športom.
A tak ako mňa nikto nenúti platiť,tak ani Teba.
Rozdiel medzi nami je ale v tom. že my cyklisti na výsledok makáme celý rok
Podla mna by na vyhlasovanie malo byt v kat. minimalne 5 pretekarov, inac by sa mala kat. zrusit a pretekari v nej spojit s najblizsou mladsou kat.
Či ty by si nás najradšej spojil už aj s chlapmi?
Škoda to tu na mužskom fóre rozoberať.
Či ty by si nás najradšej spojil už aj s chlapmi?
Škoda to tu na mužskom fóre rozoberať.
Uzasna zenska logika ... nevkladaj mi do ust nieco co som nenapisal ...
U nás to raz vyzeralo takto: kategórie sme dopriali aj ženám. Pri vyhlasovaní výsledkov sa stalo, že na bedni boli iba dve dámy, lebo viac ich jednoducho nebolo. Jedna z nich by sa v pohode umiestnila aj v mladšej kategórii (mimochodom, tam boli presne tri). Potom sme si od nej vypočuli, že načo máme nasilu kategórie....
Ako by si to urobila ty ako žena, tak aby si vyhovela kazdemu?
U nás to raz vyzeralo takto: kategórie sme dopriali aj ženám. Pri vyhlasovaní výsledkov sa stalo, že na bedni boli iba dve dámy, lebo viac ich jednoducho nebolo. Jedna z nich by sa v pohode umiestnila aj v mladšej kategórii (mimochodom, tam boli presne tri). Potom sme si od nej vypočuli, že načo máme nasilu kategórie....
Ako by si to urobila ty ako žena, tak aby si vyhovela kazdemu?
Radšej nijako Andrej
Nemám chuť si tu takto vymieňať názory s niektorým, už táto písaná forma je nešťastná.
Niekedy je lepšie sa neozvať ...
Takže Tebe nech sa darí pri organizovaní pretekov a nám ostatným na trati Horala. Hlavne v zdraví dôjsť
po dalsie - skym pretekam. s najlepsimi co idu na bednu urcite nie. tych vidim po starte, potom uz nie. akoby tam ani neboli. takmer vzdy sa to utrasie a vytvoria sa skupinky podobne vykonnych - a tam si s niekym zapretekam - je jedno ci mladsi, starsi, muz, zena, lgbt+, jednoducho dobre sa ponahaname a v ciely mame dobry pocit z preteku aj ked sme niekde za prvou desiatkou. inak by ani nemalo zmysel tam chodit a platit startovne. ludia na bedni su uz len take porovnanie kam by sa to dalo dotiahnut keby ...
po dalsie - skym pretekam. s najlepsimi co idu na bednu urcite nie. tych vidim po starte, potom uz nie. akoby tam ani neboli. takmer vzdy sa to utrasie a vytvoria sa skupinky podobne vykonnych - a tam si s niekym zapretekam - je jedno ci mladsi, starsi, muz, zena, lgbt+, jednoducho dobre sa ponahaname a v ciely mame dobry pocit z preteku aj ked sme niekde za prvou desiatkou. inak by ani nemalo zmysel tam chodit a platit startovne. ludia na bedni su uz len take porovnanie kam by sa to dalo dotiahnut keby ...
A ja za to môžem, že som tam sama? Ale máš pravdu. Vlastne, škoda tam chodiť
A hneď je problém vyriešený
Vďaka, že ste ma dostali z tej bubliny
Tému si hádžem do koša, lebo to nemá zmysel. Budete sa do jednej ženy navážať ešte mesiac.