Brigáda k pretekom na maratón 24.6.2023
Športový klub Topoľčianky organizuje brigádu na cyklomaratónskej trati. Preto by sme Vás chceli pozvať brigádu.
Máme záujem vyčistiť, upraviť povrch tratí na rôznych úsekoch v okolí Hostí a Jedlových Kostolian.
Brigáda sa uskutoční v pondelok 12.6.2023, odchod je o 16:00 hod. z parkoviska pred hotelom v Topoľčiankach.(za priaznivého počasia)
Prines si niečo z tohto náradia: fukár na listy, krovinorez, krompáč, lopata, motyka, nožnice na konáre, hrable
Svoju účasť potvrď telefonicky, mailom: [email protected] a uveď, aké náradie si môžeš priniesť, aby sme sa vedeli rozdeliť do skupín.
Svoju účasť potvrďte mailom: [email protected]
O občerstvenie a pitný režim bude postarané.
Info mailom alebo na tel. čísle 0917443003
Tešíme sa na Tvoju účasť
ŠK Topoľčianky
Zdravím,
Trate sú pre Vás pripravené na 90%. Do soboty budú ako vždy na 110%.
Jedná malá zmena je 8 km pred cieľom na všetkých tratiach (okrem Family). Úsek, ktorý obchádza nezjazdnú časť po ťažbe v dĺžke 1km, no je to lahôdka pred cieľom.
Ahojte, bol som dnes aspon ako moralna podpora pre kamosov a zobral som fotak, takze kym som na nich cakal, spravil som zopar foto niektorym nahodnym inym sutaziacim, takze mozno sa najde niekto, nech sa paci
Ahoj, po pár rokoch som konečne vystihol túto akciu. Nemal som k dispozícii bike aby som menil pozície, tak tento rok len z vrcholu Drieňovej a zopár záberov s dronom zo štartu a okolia Kostolian. https://photos.app.goo.gl/dS69hmyApGjPKgwY8
Za mna znacenie trate super aj regulovcici....co povazujem za absolutne mimo, bolo jedlo v cieli....neviem ci to bolo tym, ze bolo k dispozicii len jedno jedlo, ale aby dorabali rizoto na 2x a k dispozicii len 2 kucharky, ktore zaroven riesili jedlo pre ubytovanych hosti a teda sa cakalo na dodanie jedla hodinu je dost fail. (Argument, ze minuly rok ostalo 150porcii, ktore sa vyhadzovali neobstoji). Nabuduce radsej bez jedla s nizsim startovnym....alebo bagety ako v ere Covidu.
Druhý krát v Topoľčiankach a opať v absolútnej spokojnosti. Táto trať má všetko čo MTB-čko potrebuje, v mojom pohľade v TOP 3 na Slovensku( z toho čo som pochodil) - žiadne tiahle stúpania ale dynamické striedanie výšľapov , klesaní, singláčov ... cyklistická zábava . Keď sa k tomu pridá počasie, niet čo riešiť. Za mňa super akcia, nemám výhrady. 👍👌 Škoda že pre mňa tak od ruky... Jedna poznámka, nechápem prečo tu neexistuje kategória 60+ na dlhej trati. Tí borci ktorí to dali ( niektorí "naložili" aj ďaleko mladším ) si zaslúžili trochu slávy na beďni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Športový klub Topoľčianky organizuje brigádu na cyklomaratónskej trati. Preto by sme Vás chceli pozvať brigádu.
Máme záujem vyčistiť, upraviť povrch tratí na rôznych úsekoch v okolí Hostí a Jedlových Kostolian.
Brigáda sa uskutoční v pondelok 12.6.2023, odchod je o 16:00 hod. z parkoviska pred hotelom v Topoľčiankach.(za priaznivého počasia)
Prines si niečo z tohto náradia: fukár na listy, krovinorez, krompáč, lopata, motyka, nožnice na konáre, hrable
Svoju účasť potvrď telefonicky, mailom: [email protected] a uveď, aké náradie si môžeš priniesť, aby sme sa vedeli rozdeliť do skupín.
Svoju účasť potvrďte mailom: [email protected]
O občerstvenie a pitný režim bude postarané.
Info mailom alebo na tel. čísle 0917443003
Tešíme sa na Tvoju účasť
ŠK Topoľčianky
Trate sú pre Vás pripravené na 90%. Do soboty budú ako vždy na 110%.
Jedná malá zmena je 8 km pred cieľom na všetkých tratiach (okrem Family). Úsek, ktorý obchádza nezjazdnú časť po ťažbe v dĺžke 1km, no je to lahôdka pred cieľom.
nejde mi ho stiahnúť
pre pretekárov sme si spolu s našimi partnermi pripravili Štartovaciu tašku.
Štartovacia taška pre pretekárov obsahuje nasledujúce veci:
1. Štartové číslo s ústrižkom na jedlo.
2. Energetický gél Carbosnack NUTREND - gél slúži na dodanie potrebnej energie počas závodu.
3. Magnézium - na prevenciu svalových kŕčov.
4. Cyklistická fľaša od organizátora maratónu ŠK Topoľčianky
5. MACES - bezkvasové pečivo vyrobené zo pšeničnej múky a vody.
6. Medardovka - prírodná perlivá minerálna voda s vysokým obsahom kremíka.
O optimálnu hydratáciu sa postará Iontový nápoj Unisport poskytovaný na jednotlivých občerstvovacích staniciach
Prvých 300 prihlásených pretekárov dostane špeciálny uterák s logom podujatia od spoločnosti NYNA.
https://drive.google.com/drive/folders/1Vs-wvVaH3VjWmuR4RDdAU0YKql8Sx2o1?usp=sharing
https://photos.app.goo.gl/dS69hmyApGjPKgwY8
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down