Perfektné ako vždy. Lúky dali zabrať asi každému, hlavne ľuďom ktorý nemajú techniku jazdenia v blate. Organizácia perfektná a počasie ako na pravé MTB má byť. Blato voda už ho nechcem dlho vidieť🤣
Davam palec hore vsetkym co si robili detailing pri vapkovani. Čista ignoracia 😵 😂 premocenych uzimenych ludi. Inak vsetko fajn blato mi nevadi ale pre tentokrat ho mam dost na dlhsiu dobu.
Davam palec hore vsetkym co si robili detailing pri vapkovani. Čista ignoracia ? ? premocenych uzimenych ludi. Inak vsetko fajn blato mi nevadi ale pre tentokrat ho mam dost na dlhsiu dobu.
Vieš ak si niekto nakladal bike do auta, tak sa mu ani nečudujem. Ale je pravda že rady boli veľké a niektorí aj keď nemuseli tak drhli až moc.
Vďaka za super organizáciu, zázemie štartu a sprievodný program. Ten preso bar na štarte 👍
k trati- značenie odbociek bolo dobre vyditelne aj nebezpečné úseky.
bufety - podávači vody iontakov veľmi ochotne spolupracovali.
Tie lúky na konci dali zabrať, ale ved bude načo spomínať 🙂.
Vázme si to, že sa vždy nájde niekto kto to zorganizuje.
k wapkam - vsak v každom aj menšom meste je na pumpe ručná micka (včera bola kúsok cca 200m). Véd keď vidím ze je fronta tak sa idem prejsť po okolí aspoň nohy vykrutit a obetujem 2x50centy.. nečakám mokry uzimeny v rade.
Sprcha - úplne postačí bandaska s ventilom na hadicu, šupnem na strechu auta a vybavene.
Suhlas. Nad tymi wapkami by som sa nerozculoval. To bahno okolo Rajeckych teplic je uzasne - lepi sa. Ked som ho daval wapkou z kolies, tak som isiel mozno 5 cm od pneumatiky a musel som ist pomaly aby to islo dolu. Tiez som videl, ze to slo pomaly, ale inak to neslo vobec.
Bike som potom cistil doma este raz vecer a druhy krat dnes rano.
Kladne hodnotím otvorenie kategórie Gravel, napriek tomu, že je to stále rastúci segment, možnosti súťažného jazdenia na SK sú stále obmedzené (ŠBOT SR a RT). Dúfam, že tento trend bude do budúcna rastúci a k týmto dvom lastovičkám sa pridajú ďalší.
Rajecke opat po roku nesklamali, dazdik a blatko ... ale 80-ku som si uzil aj ked nemam v laske jazdit 2x to iste... tie styri zjazdy po vyslapoch stali za to a ja som si ich vychutnal do sytosti ... kedze aj po cca 60km mi nohy isli, tak som sa tesil aj na zaver a tie luky , tempo som stupnoval a ani dva "papulaky" do blatka nevadili... s wapkami som sa "nesral" a skoncil som v potoku cely ( nevsimol som si umyvarku , hadam mi to priroda odpusti ) ... pripajam sa vsak ku komentom ktore hodnotia tych co chcu mat bike po preteku tip-top , ved doma ten bike musi aj tak este raz prejst sprchou (hlavne ked Rajecke blatko je tak liecive ) .... napriek tomu pocasiu, maraton paradny ,nemam vyhrady , za mna vsetko ok , dik organizatorom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Paradne preteky.
Vieš ak si niekto nakladal bike do auta, tak sa mu ani nečudujem. Ale je pravda že rady boli veľké a niektorí aj keď nemuseli tak drhli až moc.
k trati- značenie odbociek bolo dobre vyditelne aj nebezpečné úseky.
bufety - podávači vody iontakov veľmi ochotne spolupracovali.
Tie lúky na konci dali zabrať, ale ved bude načo spomínať 🙂.
Vázme si to, že sa vždy nájde niekto kto to zorganizuje.
k wapkam - vsak v každom aj menšom meste je na pumpe ručná micka (včera bola kúsok cca 200m). Véd keď vidím ze je fronta tak sa idem prejsť po okolí aspoň nohy vykrutit a obetujem 2x50centy.. nečakám mokry uzimeny v rade.
Sprcha - úplne postačí bandaska s ventilom na hadicu, šupnem na strechu auta a vybavene.
Bike som potom cistil doma este raz vecer a druhy krat dnes rano.