Trasa A - 105 km / 2950 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa B - 76 km / 2000 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa C - 42 km / 1100 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa D - 25 km / 600 m prevýšenie (jeden okruh)
Trasa E - 17 km / 420 m prevýšenie (jeden okruh) !!! JEDNOKOLKY !!!
Štart
09:00 Trasa A 105 km, 1.vlna
10:00 Trasa B 76 km, 1.vlna
11:00 Trasa C 42 km, 1.vlna
11:10 Trasa C 42 km, 2.vlna
11:30 Trasa D 25 km, 1.vlna
!!! JEDNOKOLKY !!!
11:35 Trasa E 17 km, 1.vlna !!! JEDNOKOLKY NOVINKA !!!
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 12. 10. 2022 o 12:04
posledný komentár: 12. 10. 2021 o 18:27
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 23. 5. 2017 o 9:31
Ahoj Johny,
s tým časovým nastavením vyhodnotenia deti sme to v minulosti skúšali na všetky možnosti. Už sme vyčerpali všetky, vždy sa nájde skupina ktorej to z rodinných dôvodov vyhovuje časovo inak.
K odrážadlám, v tejto kategórii štartujú deti bez rozdielu veku. Jediným kritériom je, že sa deti v tejto kategórii nevedia bicyklovať.
Palo
Ahoj da biker,
príspevok pod Tvojim príspevkom, michalCCR chválil časové nastavenie nedeľného vyhlasovania...
Tento rok sme využili poslednú možnosť ako to časovo nastaviť, za posledné tri roky sme to tri krát prekopali. Vždy sa nájde ten komu to vyhovuje a ten komu nie.
Tento rok sme presunuli štart najmenších detí z 12.00 na 10.00 kvôli tomu že minulý rok sa nám veľa rodičov sťažovalo, že v obednom čase im deti spia. Že čo tak dať to na ráno, a výsledky na neskoré poobedie, že to by bolo ideálne. Takže asi tak...
P.
Začul som včera na pol ucha že nejako netrafil trať a dostal 30 min. penaltu, alebo také čosi. Ale ako vravím, len som čosi začul pri postávaní pri výsledkoch.
Značenie fajn (aj keď viem že na niektorých miestach bolo strhané)
Regulovčíkov bolo dosť.
Občerstvovačky fajn.
Išlo sa mi veľmi dobre (bol som 76-ku), mal som o 28 minút lepší čas ako vlani.
Poďakovanie za dobrú akciu patrí všetkým organizátorom
ináč bolo všetko na jednotku..
ináč bolo všetko na jednotku..
Ahoj janovarga,
ake auto? Vies mi to prosim Ta lepsie popisat, usek, respek. v ktorom case to bolo? V clelovej rovinke a v cieli sa nemalo ako pohybovat ziadne vozidlo. Neviem si to predstavit.
Dakujem
Palo
príspevok pod Tvojim príspevkom, michalCCR chválil časové nastavenie nedeľného vyhlasovania...
Tento rok sme využili poslednú možnosť ako to časovo nastaviť, za posledné tri roky sme to tri krát prekopali. Vždy sa nájde ten komu to vyhovuje a ten komu nie.
Tento rok sme presunuli štart najmenších detí z 12.00 na 10.00 kvôli tomu že minulý rok sa nám veľa rodičov sťažovalo, že v obednom čase im deti spia. Že čo tak dať to na ráno, a výsledky na neskoré poobedie, že to by bolo ideálne. Takže asi tak...
P.
Ok, rozumiem, ze nejde vyhoviet vsetkym. Vyhlasovanie zacalo cca o 16-tej a decka prisli na rad po 18-tej. Moja poznamka bola k tomu, ze logickejsie by mi prislo vyhlasovanie v opacnom poradi = bude sa koncit najlepsim / najrychlejsim, naj...
v prvom rade, naozaj pochvala za super organizáciu, aj trať. Trošku poopravím, doplním svoj predch. príspevok, aby neznel tak negativisticky-zas také veľké, ani významné mínus to nie je. Len také malé povzdychnutie si smoliara, že akurát jemu sa to stalo..a to som ešte na tom singli pred cieľom pustil pred seba typka z dlhej.. Bolo to v cieľovej rovinke, v čase 14:26. V podstate som vyšiel zo singla (t.r. sa mi zdal nejaký lahší) a zabočil do cieľa. Bol to nejaký pickup, predpokladám, že od vás. A je mi aj jasné, že sa tam nepremával len tak, keďže zrejme vyčkával na nejakú medzeru a kvôli niečomu tadiaľ šiel..Čo už, stane sa..zas tie 2-3 sekundy navyše už nerozhodovali..len moji fanušikovia, v počte 3ks, ma dobre nevideli
Naozaj dobrá organizácia.
Pochvalu dávam aj za nedeľu, keď sme prišli kvôli krpcovi-tie štartovacie boxy boli super nápad.
Do budúcna by ste mohli skúsiť podobné súťaže pre decká, ako robil moderátor. Škoda-Tým som počúval ešte aj dnes ráno..
Budúci rok to snáď vydá opäť..
tiez nejaka otazka a 1 namet na zlepsenie.
Suhlas s @Keomatepo o merani casu. Ja som tiez isiel 42 km 2 vlna a v cieli som mal 28 miesto a dnes 36. Nie je mi to celkom jasne ako sa to da.
Este ten namet na zlepsenie. Uz asi 3 rok je zo strany zahranicnych pretekarov prosba o vyhlasovanie vysledkov resp. tomboly aj v inom ako SK jazyku. Mate tam projektor a obrazovku. Je taky problem spravit obrazok balicka ktory je v tombole a doplnit tam aktualne vyzrebovane cislo? Myslim ze by s takymto stavom boli spokojny sponzori aj zahranicny bikery.
Inak fajn akcia, obcerstvovacky ako maju byt, sprchy, umyvanie biku, uschovna, znacenie trate, ... vsetko fungovalo.
ja som spokojna so vsetkym, i ked rizoto som posunula dalej a radsej som si dala nieco masove
Tombola a vyhlasovanie vysledkov, ked boli na bedni rakusania aj prebiehali v inom jazyku ako v SVK....uz ked sme pritom....mam strach, ze kvoli nam SVK by vyhlasovali vysledky v slovencine niekde v Rakusku alebo podobne....by sa na nas z vysoka.....a po anglicky nemusia tiez vsetci rozumiet, ale hold je to jeho problem....
Dakujem za fotky, mam pocit, ze tento rok ich je viac, vo velmi dobrej kvalite
ja som spokojna so vsetkym, i ked rizoto som posunula dalej a radsej som si dala nieco masove
Tombola a vyhlasovanie vysledkov, ked boli na bedni rakusania aj prebiehali v inom jazyku ako v SVK....uz ked sme pritom....mam strach, ze kvoli nam SVK by vyhlasovali vysledky v slovencine niekde v Rakusku alebo podobne....by sa na nas z vysoka.....a po anglicky nemusia tiez vsetci rozumiet, ale hold je to jeho problem....
Dakujem za fotky, mam pocit, ze tento rok ich je viac, vo velmi dobrej kvalite
Ahoj, na www.activeland.sk je mozne si fotky v plnom rozliseni a bez loga priamo zakupit v sekcii "Kupit fotografie" - staci sa najst a objednat, po uhrade bude poslany link s objednanymi fotografiami. Maly "hint" - ked sa najdes v galerii vo fotoreporte, staci ti zapamatat si cislo fotky a toto zadat do vyhladavacieho policka, a najde ti tu fotku v obchode.
Presne toto som pisal par stran dozadu a viem ze tento negativny pocit malo podstatne viac ludi. Zaujimal by ma nazor organizatora, ci by sa pri pohlade na vysledky nedal upravit timing pretekov, tak aby sa tento efekt minimalizoval. Dakujem.