17. ročník nášho maratónu tento rok premiérovo nesie názov prestížnej americkej značky SPECIALIZED. Toto partnerstvo neprináša len nový názov akcie, ale aj novú energiu pre najstarší mtb maratón na Slovensku. Príďte si to overiť...
SPECIALIZED DUBNICKÝ MARATÓN sa bude konať v poslednú augustovú sobotu, teda 27.8.2011. Rovnako ako doteraz, aj tento rok sa môžete tešiť na štyri rôzne náročné trate, pričom tá najkratšia (BABY) je úplne nová. Svojou dĺžkou 9,5km je teraz ešte prístupnejšia nenáročným cyklistom, rodinám s deťmi a tento rok premiérovo aj unicyklistom pre ktorých sme pripravili samostatnú kategóriu. Všetky trate (HARD 100km/3250m, KLASIK 67km/2000m, BASIC 43km/1160m, BABY 9,5km/210m) vedú chrbtami a údoliami Strážovských vrchov v okolí Novej Dubnice, Trenčianskych Teplíc, Omšenia, Ilavy... Väčšia časť tratí vedie po spevnených lesných cestách a horských chodníkoch. Opäť vám ponúkame možnosť uhradiť štartovné troma rôznymi spôsobmi. Zázemie maratónu sa nachádza v Novej Dubnici, teda len pár kilometrov od hraníc s Českou republikou a pre účastníkov z ČR sme pripravili pre jednoduchšiu platbu český účet. Tradičným počinom u nás je súťaž o najpočetnejšiu maratónsku rodinu, o najťažšieho, najmladšieho a najstaršieho maratónca. Vďaka novému sponzorovi si budete môcť na maratón požičať a vyskúšať testovací bicykel SPECIALIZED. Nebude chýbať predstavenie bicyklov SPECIALIZED na sezónu 2012, tombola a tradične výborná atmosféra. SPECIALIZED DUBNICKÝ MARATÓN je zaradený do prestížneho seriálu iVelo.cz bike marathon série 2011.
Všetky podrobnosti nájdete na pravidelne aktualizovaných stránkach http://www.maraton.sk a taktiež na sociálnych sieťach: http://www.facebook.com/dubnickymaraton a http://twitter.com/dubnickymaraton. Na facebooku je takziež vytvorená udalosť: http://www.facebook.com/event.php?eid=177514812281515
Tešíme sa na vás!
MTB klub Dubnica
posledný komentár: 30. 12. 2022 o 11:12
posledný komentár: 3. 6. 2016 o 21:57
posledný komentár: 30. 8. 2015 o 22:29
Ináč vyzerá to tak, že konečne po dvoch rokoch sa bude prášiť,..nechajme sa prekvapiť.
Pozeral som do prehľadu prihlasených na HARD, ..a nikto tam nie je taký známy, kto som mnou uzatvarál koniec štartového pola
Pardon za OT.
to Plukovník: Môžeš sa pridať ku bráchovi, najazdené má až až, ale inak žiadne ambície a snaha
to Plukovník: Môžeš sa pridať ku bráchovi, najazdené má až až, ale inak žiadne ambície a snaha
ok, tak zavesím za dres CK Bike sportu NDCA
Ropak, ešte to, ...vieš že ja mám rád také diétne zjazdy....
Neviete niekto aku farbu maju moje topanky? Bike je cierny, tam este farba trosku presvita
Tak rozmyslam ci su moje jazdecke schopnosti take biedne alebo to je uz fakt miestami nejazditelne.
Mam teraz dilemu ci sa zucastnit a ci mi to za to stoji.
Mozno by nebolo od veci v buducich rokoch pouvazovat nad zmenou trasy v tomto useku, pretoze vidno, ze pani lesnici sa s tym neseru a priroda im v poslednych rokoch zdatne pomaha.
Som prihlaseny na Hard, len este neviem, ci vobec nastupim na start. Ale pokial ano, tak budem velmi rad ak stihnem trasu v limite.
planujem si to dat aspon cez baske na homolku a dolu.. po praci to hadam stiham
asi zajtra alebo stredu...
sprchlo alen v piatok vecer , odvtedy pecak, tak sa bude urcite prasit
Chcem sa spytat ako je to so znacenim z Iliavky do N.Dca,myslim stare znacenie,z minulych rocnikov,videl si tam znacky?.Tiez som si prechadzal trat,ale kedze nemam GPS tak som sa riadil len mapou trate a znackami na stromoch.Po Hornu Porubu to mam zmaknute,ale z Iliavky je to dost dlhy usek,tak aby som sa tam nestratil
2 Ropa: ked som bol pred 2 rokmi hlupak ako hrom, tak som sa tymi serpentinami trepal hore: Bolo to tesne po tej vichrici co bola na Baske, takze popadane a povyvracane stromy v ceste. Nadaval som ako pohan, ale potom od Baske k Homolke nadhera
bal som sa ze sa mi ozve zrovna zihadlo
ake das tempicko tvrdo ci lait? ale asi to beries ako generalku tak uvidim ako dlho sa ta udrzim, mozem ist zajtra aj stredu tak daj presne vediet kedy cas a miesto a skusim sa ti nejaky cas divat na zadne koleso
sprchlo alen v piatok vecer , odvtedy pecak, tak sa bude urcite prasit
hm ja až tak po 15:30 by som mohol....
Tych znaciek som moc nevidel, skor boli pozatierane. Ale ani som ich nehladal. Nesiel som tadial prvy krat a mal som trasu v navigacii.
ake das tempicko tvrdo ci lait? ale asi to beries ako generalku tak uvidim ako dlho sa ta udrzim, mozem ist zajtra aj stredu tak daj presne vediet kedy cas a miesto a skusim sa ti nejaky cas divat na zadne koleso
streda so sikmom prejazd basica, 15:00 od zastavky pri evpu nova dubnica, bude na to 5h, tak sa pojde sviznejsie
ale dnes(utorok) - idem na 100% Baske , Homolka
vyrážam cca o 14:30 -15:00, ak by sa chcel niekto pridať tak ...SS