5mirro6
Presne to sa aj stalo, ale to predbuiehame trochu. Trat je pozmenena, Kopanec je zruseny a zaradena Glacka cesta. Taktiez dalsia zmena, zrusena je Sulova a miesto toho zaradeny Grajnar a Raztoky. Typ padom asfalu znacne ubudne a uzijete si terenu az az
Plnych 333 km je samozrejmostou, ta skratena verzia trate je naviac kategoria, pre tych co si netrufnu na plnu trat.
nach to len pekne ostane tak ako bolo pred rokom idu aj taky čo ten teren nepoznaju a neni nič horšie ako niekde bludit v noci po lese(geravy,raztoky) podla mna je cez noc asfalt prijatelnejši a bezpečnejši kto si chce užit teren su maratony kde sa ide len teren je to samozrejme len moj nazor
Ja si naopak myslím, že s blúdením by nemal byť problém, ak GPX trasy bude rozumne naklikané. Minulý rok som to šiel v podstate len podľa GPS navigácie a nikde som neblúdil + organizátor hádam znova rozumne vyznačí kľúčové odbočky. A nemal som teda žiadnu highend navigáciu, iba Garmin Etrex Legend HCx. Ten nekonečný asfalt na Stratenú bol hádam ešte väčší "vypatlavák" ako asfalt do Gelnice. Za mňa terénom...
Takze je to uz schvalene definitivne. Zaradena aj kratsia verzia trate pre mensich extremistov
Este k tomu bludeniu, je tam dalsia zmena a to ze juzny okruh sa pojde ako prvy po starte a severny ten Levocsky sa pojde ako druhy v podstate v noci. Tam by nemal byt problem s bludenim je to asfalt kolo zeleznicnej trate smer Spisske Vlachy a potom kopce Dubrava atd.
Ta skratena trat je vlastne len ten juzny okruh (preto sa pojde ako prvy). Prejazd spisskou bude pre nich cielom, pre ostatnych len obcerstvovackou.
Ja myslím, že na 300. kilometri bude aj 50 výškových metrov dosť . Minulý rok bol asfalt od Hrabušíc až po Gelnicu, pre tento ročník vraj nejako menili trať, tak uvidíme... ja by som sa už ale mohol dať konečne dokopy zdravotne a začať trénovať, lebo tam uhyniem
tymi vyskovym by som fakt nevenoval pozornost, este sa mi nestalo aby sedel moj zaznam s vyskovymi s propozicii. Minuleho roku som nameral cez runtastics 8000 vyskovych na 333 km Terenu tam je viac nez dost, vystup na plejsy je fakt chutovka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne to sa aj stalo, ale to predbuiehame trochu. Trat je pozmenena, Kopanec je zruseny a zaradena Glacka cesta. Taktiez dalsia zmena, zrusena je Sulova a miesto toho zaradeny Grajnar a Raztoky. Typ padom asfalu znacne ubudne a uzijete si terenu az az
Plnych 333 km je samozrejmostou, ta skratena verzia trate je naviac kategoria, pre tych co si netrufnu na plnu trat.
Este k tomu bludeniu, je tam dalsia zmena a to ze juzny okruh sa pojde ako prvy po starte a severny ten Levocsky sa pojde ako druhy v podstate v noci. Tam by nemal byt problem s bludenim je to asfalt kolo zeleznicnej trate smer Spisske Vlachy a potom kopce Dubrava atd.
Ta skratena trat je vlastne len ten juzny okruh (preto sa pojde ako prvy). Prejazd spisskou bude pre nich cielom, pre ostatnych len obcerstvovackou.
vďaka
http://www.333.spis-region.sk/trasa.htm
http://www.333.spis-region.sk/trasa.htm
Ta trasa vyzera hodne zaujimavo, po Milach to bude este zaujimavejsie
Hmm ... zeby na tych severnych 130km mali prevysenie cca 3000 m? To sa mi nejako nezda ...
EDIT: môj záznam z minulého ročníka tu
EDIT: Gpx som stiahol original 333km, pochopil som uz tu 200km trat
EDIT2: V zapale neskutocnej vyzvy tohto pretku som celkom zabudol, ze 28.7 odlietam na dovolenku