startovne euro za kazdy kilometer jazdenia - uz len z principu sa nechystam, nie na slovensku.
ano da sa platit dopredu - nie, nie som ochotny to vyuzit po maratone na ladovej kryhe a rok na to na maratone s nazvom utekaj 98% trasy s bicyklom na chrbate
ale inak fajn akcia
Ahojte...
Majú usporiadatelia pripravenú aj alternatívnu trať v prípade nepriaznivých podmienok...t.j. sneh, ľad a pod. ? Lebo niektoré úseky budú dosť o hubu ak tam bude ľad alebo sneh...
Ak áno kadiaľ pôjde ?
Zimný nezimný, radšej nech je to bez snehu, než aby z toho boli preteky v tlačení bicykla No podmienky ako počas prvých dvoch ročníkov by boli fajn, vtedy bol aj sneh, no nebolo ho toľko že by sa v ňom nedalo jazdiť.
Ja pojdem na fatbiku tak ako minuly rok, do kategorie fatbike sa ale nehlasim, nevidim dovod ani zmysel. Chapal by som este e-bike kategoriu aj ked tie teda ja moc nemusim.
Inac pri zimnej /snehovej/ akcii vidim zvlast fatbike kategoriu ako logicku, ked nebude sneh, tak zase zbytocnu. No neviem, ci to nie je prekombinovane. Maros, ked pojdes na fatbiku, tak sa asi budes musiet prihlasit do kategorie fatbike. A suhlasim so staxom - tato akcia je dost predrazena. Za urcitej terennej situacie, to bude ciste peklo. A dovolim si odhadnut, ze ten cielovy zjazd bude dokonca nezjazdny
O tom teréne som písal aj ja o pár príspevkov vyššie...a nielen ten záverečný zjazd, ale aj viac miest od BK dolu bude v prípade snehu a ľadu nezjazdných...
Toto bol tusim ten zabavny rocnik... 1. zimný MTB maratón na Slovensku 2013 - 5. ročník /Videoklip/ Bruno Mars - Runaway BabyOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Toto bol tusim ten zabavny rocnik... 1. zimný MTB maratón na Slovensku 2013 - 5. ročník /Videoklip/ Bruno Mars - Runaway BabyOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Ak by boli taketo podmienky tak z mojej strany maximalna spokojnost.
no lenze mnoho ludi tam 3/4 trate prechodilo peso, to nie su moc cyklo-preteky.
tento rok to bolo lepsie, sneh nebol tusim vobec, velka kalamita spadla az tyzden potom. To bolo fakt velke stastie pre organizatorov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ano da sa platit dopredu - nie, nie som ochotny to vyuzit po maratone na ladovej kryhe a rok na to na maratone s nazvom utekaj 98% trasy s bicyklom na chrbate
ale inak fajn akcia
Majú usporiadatelia pripravenú aj alternatívnu trať v prípade nepriaznivých podmienok...t.j. sneh, ľad a pod. ? Lebo niektoré úseky budú dosť o hubu ak tam bude ľad alebo sneh...
Ak áno kadiaľ pôjde ?
Vlani bola aj náhradná trať, čo ti ale nezaručuje že to nepôjdeš vyše 4 hodín v snehu- aspoň tak som to pochopil.
25km / 500 m prevýšenie
Štart
11:00
Kategórie
A: ženy, do 29
B: ženy, 30-39
C: ženy, 40+
D: muži, do 18
E: muži, 19-29
F: muži, 30-39
G: muži, 40-49
H: muži, 50+
I: FATBIKE, bez rozdielu veku a pohlavia NOVINKA!!!
1. zimný MTB maratón na Slovensku 2013 - 5. ročník /Videoklip/ Bruno Mars - Runaway BabyOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
1. zimný MTB maratón na Slovensku 2013 - 5. ročník /Videoklip/ Bruno Mars - Runaway BabyOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ak by boli taketo podmienky tak z mojej strany maximalna spokojnost.
tento rok to bolo lepsie, sneh nebol tusim vobec, velka kalamita spadla az tyzden potom. To bolo fakt velke stastie pre organizatorov.
Keby som nebol chorý, tak by sa mi išlo celkom dobre.