Vie niekdo kedy ma byt tento rok svatojursky blesk? Ti ktori nevedia, co to je, je to v podstate casovka do vrchu Nestich-Maly Javornik. Dakujem za nejake info co o tom budete mat
Derauler Drž kozy. My Ti netrepeme že nebudete mať účastníkov tak to nerob ani Ty nám bo Ti vyfučíme šecky ventilky! hehe
ja som nepovedal ze nebudu ucastnici len ziletkari ze nebudu...co si hned nevrli skoda toho kazdopadne ze su tie akcie takto nafigu naprogramovane, ale nemozeme mat vsetko
Dzeci, velice ma potešilo že ide aj Dudo. Aspoň mu nemusím posielať presviečací telegram. hehe
Ano chvostík je náš.
Kami Dobre na to ideš!
Dury máme pre Duda aj pivo?
Feši s okulármi. Jasné že dojdeš potáhnut. Mohli by sme tých našich Kleinov trošku zblížiť. Moje Mko bude robiť XLku ženu. hehe Žeby sme dali ešte jednu špeciálnu cenu poslednému?! Kandidátov máme hojne. hehe
chuapy, jak na to pozeram, tusim budem musiet aj obcerstvovacku zriadit niekde na polceste.. pretoze pivo vas caka az na bielom krizi, teda v priestore vyhlasovania a malo by byt k dispozicii dobre jurske 16%
o cestnej akcii v Labe som sa dozvedel az neskoro, takze je to tak ako to je. ak by sme to posunuli, zas by sa nasla nejaka dalsia akcia, ktora by sa prekryvala. nevadi, ako dudo vravi, mate vacsiu sancu na bednu a taktiez v tombole
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pridem aj ja, nech zamotam situaciu na chvoste
noo, len sa velmi netes ...
Hoci mam pernamentnu pozvanku na navstevu v "Lábje", pojdem radsej do Jura (Svateho, nie Borskeho).
PS Najhorsi muzsky cas za posledne 2 roky ma hodnotu 0:44:37
(tento rok bude urcite prekonany...)
ja som nepovedal ze nebudu ucastnici len ziletkari ze nebudu...co si hned nevrli
Ano chvostík je náš.
Kami Dobre na to ideš!
Dury máme pre Duda aj pivo?
o cestnej akcii v Labe som sa dozvedel az neskoro, takze je to tak ako to je. ak by sme to posunuli, zas by sa nasla nejaka dalsia akcia, ktora by sa prekryvala. nevadi, ako dudo vravi, mate vacsiu sancu na bednu a taktiez v tombole
dury no bez občerstvovačky v pol ceste sa tam ani neolatí isť že Dudo
Heslo dňa: Netrénuj, spomaľ, vyhraj!
Ak vyhrá Rasťo dostane krásne ponožky Merida. hehe
edit ti ***** nee?
Odkad víš?
Až tak neskoro si zistil?! hehe
pocasie ma byt sqele, obavam sa skor, ze dam prednost varenemu, alebo borovicke... tesim sa na moju premieru
vybavu bufetu neviem zarucit, ale dufam ze nam tam nieco necha klub Apollo, ktory tam ma v sobotu nejake posedenicko.
cyclop na uphille, to sa len tak nevidi